abilerim sizlere bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ben 250cc'lik motor alıcam şimdi yamahadan hondaya geçiş yapmayı düşünüyürum acaba yamaha yzf r25 mi alsam ki aklım hep bunda yoksa klasik olarak honda 250 cbr mı alsam ?
abilerim sizlere bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ben 250cc'lik motor alıcam şimdi yamahadan hondaya geçiş yapmayı düşünüyürum acaba yamaha yzf r25 mi alsam ki aklım hep bunda yoksa klasik olarak honda 250 cbr mı alsam ?
ybr ile devam et sen
http://www.motoetkinlik.com/honda-cbr-250r-mi-yamaha-r25-mi/
Arkdaşım bende aynı konuyu çok düşünmüştüm açıkcası, yamaha çift silindir daha güç bir motor, bunu göz önünde bulundurmakta fayda var,
test ettim, yamaha daha rahat aslında, ama naptın die sorarsan gittim ktm rc 200 aldım...
Al bitane Honda çekil kenara
Cbr kullanıcı dostudur
Honda daha çok kullanıcı dostudur.
Cbr hondanın öz oğludur.
Oyüzden HONDAA
Ulan cevaplara bak yzfR 25 demiş hala cbr diyen var. Adam R25 diyor R25
Honda yamaha,
canon-nikon
mercedes-bmw
iphone-android kıyaslaması bitmez bu ülkede.
R25 varsa cbrın tek avantajı yakıt tüketimidir.
Kullanim maliyeti vs ekonomi dusünüyorsan Honda CBR ...
Sekil güc diyorsan Yamaha R25...
Sekil guc guvenlik marka guveni kalite diyorsan KTM RC 250 Abs
Şaka gibi resmen,Honda diyor millet.Para var ise R25 her türlü.
Ya motor bilginiz sıfır,ya da feci bir fanboy olmuşsunuz.Başka bir izahı yok.CBR daha az yakıyor tamam da bu çok büyük bir avantaj değil ki.Sonuçta YBR daha az yakıyor.Adam az yakmasını isterse YBR kullanmaya devam eder zaten.
Sen R25 kap bir tane keyfine bak. ;)
Cbr 250 ne kadar eğlenilecek, hip hop bir kız ise; Yamaha R25’de o kadar evlenilecek, arada çılgınlıklarınıza eşlik edebilecek ve her türlü ortama ayak uydurup sizi evinizde rahat hissetirecek bir kız modeli
(alıntı)
Honda kaç senedir aynı makinayı satıp milleti kekliyor bence gerçi bu sene satışları düştü gibi bunun sebebide R25 tabikide yamaha.ben olsam R25 alıp çekilirdim kenara
ben tercihimi r25den yana kullanıp r25 aldım daha önceden cbr250r kullanmışlığım var yakıt olarak r25 cbr ye göre çok yakıyor fakat kullanımı daha keyifli.r25 alırsan aman diyim o dandik fabrika çıkışlı irc lastikleri kullanma altın elbiseli adamın dediği gibi rosso 2 lastikleri çakıp yoluna devam edicen ben öyle yaptım
Söz konusu Yamaha - Suzuki ise, Genel kanı parası olmayan Honda baksın'dır
İkiside 250 yakıt dışında cbr nal toplar R25 diyorum
R25 çok hojdur ama benena
önceden de belirttiğim gibi Yamaha R25 ama bu paran yoksa cbr 250 al ne demek yahu 14bin lira az para mı motosiklete 14bin lira verecek adamın ikisini de işletecek kadar geliri vardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)