Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aliexpress Revit H20 modeli hakkında bilgi yardım

REKLAM ALANI
    RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Selamlar, malum önümüz kış link deki eldiveni almayı düşünüyorum. Daha önce alan birisi varsa yorumu önemli benim için. Yada ali den bu tarz eldiven alanlar da yorum yaparsa sevinirim.

tr.aliexpress.com/item/Revit-h20-waterproof-summit-winter-cold-proof-glove-motorcycle-car-gloves-revit/32433996159.html?ws_ab_test=201407_2,201444_6,2014 09_2

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    aliexpress de genellikle bilindik markaların çakmaları bulunur. Evet yine belli bir kalitededir ama çakmadır. Ya belli bi kalitedeki çakma ürünü alacaksın yada o bölgenin kendi ürününün orjinalini alacaksındır üzerine az daha koyup

Ben bundan sipariş ettim. Kominenin ürünleri kesinlikle tavsiyemdir.

http://tr.aliexpress.com/item/gk-170-motorcycle-titanium-alloy-touch-screen-ride-gloves-Racing-Gloves/32453062829.html
    RuzgarSA bunu beğendi.

aslan557 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 / YZF R25
    ben o eldıvenı turkıyeden sipariş verdim elinize tam oluyorsa bıle içinde içlik var içlik cok sıkıntı ve pek hoş bulmadın tekrar gönderdin düşüncelerim budur abi
    RuzgarSA bunu beğendi.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Kullaniyorum ben turkiyeden aldim, ici kisin guzel cok usutmuyo ama yagmurda suyu %100 engelleyemiyo malesef . Bir de ici cok kalin oldugu icin el hareketlerinizi kisitliyo ve elleriniz surekli manetlerin uzerinde olmak zorunda cunku sigmiyo obur turlu...
    RuzgarSA bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aliexpress de genellikle bilindik markaların çakmaları bulunur. Evet yine belli bir kalitededir ama çakmadır. Ya belli bi kalitedeki çakma ürünü alacaksın yada o bölgenin kendi ürününün orjinalini alacaksındır üzerine az daha koyup

Ben bundan sipariş ettim. Kominenin ürünleri kesinlikle tavsiyemdir.

http://tr.aliexpress.com/item/gk-170-motorcycle-titanium-alloy-touch-screen-ride-gloves-Racing-Gloves/32453062829.html
    Yazlık eldiven için bu markayı tercih ederim o zaman tavsiyen için teşekkür.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Son durum ne geldi mi eldiven :D

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Bizim buralar biraz nemli olduğundan kışın soğuğunda kışlık eldivenler kadar iyi sıcak tutamıyor, ortalama olarak söylersek 6-7 derecenin altından sonra iş görmüyor. Su geçirmezlik gayet iyi, klasik kışlık eldivenlerde ki hareket kısıtlama sendromu bunda da var maalesef. Benim motorumda geniş elcik korumalar olduğundan rüzgarı kesiyor ve bu eldiveni kışında rahatlıkla kullanıyorum ama olmayanlar için pek tavsiye etmiyorum.
    RuzgarSA bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Burada ki yorumalara uyarak linkte ki eldivenin siparişini verdim. Gelince kullanıp yorumlarımı yazarım .
    http://www.aliexpress.com/item/Hot-sales-KOMINE-GK780-warm-waterproof-Gloves-Racing-Cycling-Motorcycle-Gloves-Winter-Gloves-Size-ML-XL/32286088164.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son durum ne geldi mi eldiven :D
    Heyecan yaptım bende bekliyoruz işte bu gün kargoya vermişler

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Revit carver modelini almıştım geçen sene Ali'den, çok memnun kaldım, çok rahat, üşütme, su Geçirme yok. Sağlam bir eldiven.

Bence az daha koyup ybr alın

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    Alıntı Sinan58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence az daha koyup ybr alın
    Hahahhahaha😂

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)