Pirelli MT 75 mi Michelin Pilot Street mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorum cbr 125 r üzerindeki lastikler kaydığı için lastiği değiştirmeyi düşünüyorum diablo rosso 2 diye düşünürken ebatlarının benim motora göre olmadığını gördüm bu iki lastik arasında hangisi iyidir sizce
Reklamlar
-
lastik konusu acayip sıkıntılı bi durum allah kolaylık versin.
ikiside iyi marka kesene ve kullanım şekline göre karar vermen daha yararlı olur
-
mutluemlak adlı üyeden alıntı
lastik konusu acayip sıkıntılı bi durum allah kolaylık versin.
ikiside iyi marka kesene ve kullanım şekline göre karar vermen daha yararlı olur
genelde okula gideceğim için kışın bana zorluk yaşatmayacak bi lastik lazım
-
michelin kullanıyorum cbr 250 r da gayet memnunum.
-
obarey adlı üyeden alıntı
michelin kullanıyorum cbr 250 r da gayet memnunum.
kışın kullandığınızda yağmurlu havalarda falan kayma yaşadınız mı
-
Michelin pilot street i öneririm gayet tatmin edecektir. 1.5 sene kullandım çok güzel tutuşu var.Pirelli lastiklerde balon yapma sıkıntısı var çevremdeki birçok kişi bu konudan muzdarip.4 mevsim kullandım hatta kar yağarkende kullandım ilk yağdığı zaman çok güzel gidiyor ama yerler buz olursa o zaman yavaş gitmeniz lazım
-
Moderatör
almpoz adlı üyeden alıntı
Michelin pilot street i öneririm gayet tatmin edecektir. 1.5 sene kullandım çok güzel tutuşu var.Pirelli lastiklerde balon yapma sıkıntısı var çevremdeki birçok kişi bu konudan muzdarip.4 mevsim kullandım hatta kar yağarkende kullandım ilk yağdığı zaman çok güzel gidiyor ama yerler buz olursa o zaman yavaş gitmeniz lazım
Yerler buz olur ise yavaş mı gitmesi gerek? Babacım ne diyosun sen Michelin City serisinin yol tutuşu gayet başarılı. Xmax'de City Grip kullanıyorum, gerçekten memnunum. Street konusunda pek bir fikrim yok, ama tutacağına inaniyorum.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Yerler buz olur ise yavaş mı gitmesi gerek? Babacım ne diyosun sen
Michelin City serisinin yol tutuşu gayet başarılı. Xmax'de City Grip kullanıyorum, gerçekten memnunum. Street konusunda pek bir fikrim yok, ama tutacağına inaniyorum.
mesajlarınız için teşekkürler, mt 75 hakkında bilgisi olan yok sanırım
-
Pilot street yagmurlu havada frene azcik dokundugun an kayar. Bilen bilir maltepe sahil yolunda her gece 11 den sonra bazi yerler belediye sayesinde nasil islak olur. Birkere bastim kaydi hemen cektim ayagimi, rossoyla degistiricem arka lastigimi.
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Pilot street yagmurlu havada frene azcik dokundugun an kayar. Bilen bilir maltepe sahil yolunda her gece 11 den sonra bazi yerler belediye sayesinde nasil islak olur. Birkere bastim kaydi hemen cektim ayagimi, rossoyla degistiricem arka lastigimi.
rossoların ebatları büyük oluyor benim motora göre, büyük ebatlı lastik takılmasını da önermiyorlar
-
MertCicen adlı üyeden alıntı
rossoların ebatları büyük oluyor benim motora göre, büyük ebatlı lastik takılmasını da önermiyorlar
140 lastige 160 takan var seninkinin orjinal arka sanirim 130, bir arastir 140 takarsan neolur. yol tutusun iyilesir ama yakit azcik daha artar daha kotu-iyi yanlarida vardir mutlaka, arastir
-
140 lastige 160 takan var seninkinin orjinal arka sanirim 130, bir arastir 140 takarsan neolur. yol tutusun iyilesir ama yakit azcik daha artar daha kotu-iyi yanlarida vardir mutlaka, arastir
honda efe plazayı aradım ordada aynen sizin dediğiniz gibi bi cevap verdiler 130/70 olana 140/60 takarsan sürtünme olayı falan olmaz dediler mantıklı geldi bana da olmazsa öyle bir lastik takıcaz
-
Geçen gün R25 için diablo rosso2 lastik aldım yamaha bayisine taktırmaya gittim. Aramızda geçen diyalog şu şekilde.
Adam: Niye bu lastikleri aldın.
Ben: bunlar çok tavsiye ediliyor.
Adam: niye michelin almadın.
Ben: Diğer motorumda rosso2 kullanıyorum, önceden michelin kullandım, arada acayip fark var. O yüzden.
Adam: Orasını bilmem ama michelin daha güzel.
Ben: Neden michelin güzel?
Adam: Ben michelin satıyorum hep, memnun olmayan yok.
Herkesin niye farklı lastik önerdiğini anladınız umarım. Kim hanginden ekmek yiyorsa en iyisi o.
Bu arada bir not: michelin pilot power3 ile kaya kaya gittiğim yerlerde rosso2 sakız gibi yapışıyor.
-
Michelin city grip kullanıyorum pirelli biraz daha yumusak hamurlu diye biliyorum ama ikiside güzel lastiktir michelin markasını öneririm
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Geçen gün R25 için diablo rosso2 lastik aldım yamaha bayisine taktırmaya gittim. Aramızda geçen diyalog şu şekilde.
Adam: Niye bu lastikleri aldın.
Ben: bunlar çok tavsiye ediliyor.
Adam: niye michelin almadın.
Ben: Diğer motorumda rosso2 kullanıyorum, önceden michelin kullandım, arada acayip fark var. O yüzden.
Adam: Orasını bilmem ama michelin daha güzel.
Ben: Neden michelin güzel?
Adam: Ben michelin satıyorum hep, memnun olmayan yok.
Herkesin niye farklı lastik önerdiğini anladınız umarım. Kim hanginden ekmek yiyorsa en iyisi o.
Bu arada bir not: michelin pilot power3 ile kaya kaya gittiğim yerlerde rosso2 sakız gibi yapışıyor.
rossoları ben de çok istiyorum fakat ebatları uygun değil yoksa bu ikilemde kalmazdım
-
Yanlışın var dostum . Oradada kaymasının sebebi ıslaklık değil çamur. Ne lastik kullanırsan kullan altına zamk bile sürsen yine de kayar o çamurda.
İzmirde yaşıyorum. Bilen bilir sürekli yağmurdur burası. Yılın 365 günü bu lastiklerle işe gittim geldim. Bir kere yüzüstü bırakmadı beni pilot street..
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
Benim scooter içinde lastik arayışı içindeyim.Üzerindeki power pure'ler ıslak zeminde çok çok kötü, Mıchelln cıty grıp alsam 4 mevsim sıkıntısız kullanır'mıyım.Yağmurda performans olarak iyi olduğunu okudum kuru havada nasıl peki?
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
hsk adlı üyeden alıntı
Benim scooter içinde lastik arayışı içindeyim.Üzerindeki power pure'ler ıslak zeminde çok çok kötü, Mıchelln cıty grıp alsam 4 mevsim sıkıntısız kullanır'mıyım.Yağmurda performans olarak iyi olduğunu okudum kuru havada nasıl peki?
Benim motorun arka lastiği city grip, 120 80 16, sonbahar kış ilk bahar harika yol tutuşu var ama yazın şu sıcaklarda özellikle yanlamadan dönüş yapmıyorum tabi bu pilotajla da alakalı dönerken gazı açıyorum. Keza yazın frenleme de cacık. Tabi bunu kış ilkbahar mevsiminde aldığım performansa dayalı söylüyorum. Önemli olan da kışın ve ıslak zemin zaten, yani öneririm.
Ön lastik de pilot street, şu kadarını söyleyeyim. Virajlarda önceki naylon lastiğe oranla çok iyi kaymalar falan olmuyor çok stabil. Ama frenleme de naylon ile eş değer neredeyse.
-
100-130 Rosso 2 var, yanak yüksekliklerinden emin değilim. Pulsar 200 é direkt oluyordu
-
CT.ATC adlı üyeden alıntı
Benim motorun arka lastiği city grip, 120 80 16, sonbahar kış ilk bahar harika yol tutuşu var ama yazın şu sıcaklarda özellikle yanlamadan dönüş yapmıyorum tabi bu pilotajla da alakalı dönerken gazı açıyorum. Keza yazın frenleme de cacık. Tabi bunu kış ilkbahar mevsiminde aldığım performansa dayalı söylüyorum. Önemli olan da kışın ve ıslak zemin zaten, yani öneririm.
Ön lastik de pilot street, şu kadarını söyleyeyim. Virajlarda önceki naylon lastiğe oranla çok iyi kaymalar falan olmuyor çok stabil. Ama frenleme de naylon ile eş değer neredeyse.
Ben ön arka takım almayı düşünüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Muhtemelen city grip alacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)