çinli sahte motosikletler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
6 numara f650 değil.
Honda xre300 olacak.
-
5- Leike Thunderer süper bee
-
Elenktrikli pisikletlerden de koy önü pcxe bws 125 e benzeyen hatta bir 2 kere yol vermişliğim var
-
Yayama nedir ya :D :D Elimde bir model motosiklet var, yukarıdaki motosikletlerin çoğuna parça kalitesi olarak 5 basar
-
Yalnız bunların bi kısmı pocketbike yanlış görmüyorsam, ve fiyatları da çok makul. 4-8 yaş arası çocuklar için yapılıyor bunların çoğu.
-
Bune adlı üyeden alıntı
Yalnız bunların bi kısmı pocketbike yanlış görmüyorsam, ve fiyatları da çok makul. 4-8 yaş arası çocuklar için yapılıyor bunların çoğu.
yok dostum hepsi normal ebatta bunların. msx kopyası bile pocket sınıfı için büyük.
-
Ahahah harbi çok iyiler ya , yayama ve thunderer favorim :D
-
Moderatör
Neyk ? Feyk Feyk.. Ayrıca Yayama nedir ya pes..
-
da 10 numara panigale değil kanki sende yanlış biliyorsun sanırım ducati 1098r
-
-
Yayama harika
YEBERE diye de motor onu da ekleyelim
-
http://jidamotor.en.alibaba.com/product/60110322907-219217890/2014_new_KTM_DUKE_motorcycle_JD250S_9.html
250cc - 1240$ = 3.720tl (kur 3tl) duke clonu, buyur burdan yak yanlız en az 24 tane sipariş vermeniz lasım,
toplanalım sipariş verelim sora gümrüğü basarız..
-
kusura bakmayın arkadaşlar düzeltmeler geliyor. beni bile kadırmışlar #mephamd ve #berk_cglr a teşekkürler;
6- Honda xre300
10 - Ducati 1098
-
Hepsinden birer tane alasım var.
-
Bunlar herhalde KTM fabrikasından kalıpları falan yürütmüşler.(2- Jida jd250s-9)
YAYAMA...iş yerinde gülme krizine girdim milletede açıklaymıyorum durumu.
-
Yalnız 9 numara MSX'ten daha çok Suzuki Van Van'a benziyor.
YAYAMA'ya ise bildiğin kahkaha attım. Tabii ki isim benzerliğine : )
Gayet güzel replikalar yapmışlar ama. Bunu inkar edemeyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Pardon ya grom'a daha çok benziyormuş, nasıl bi kafayla yazdıysam artık : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Her ne kadar cin malida olsa adamlar yapiyor keske cin mali kopya vs vs diye dalga gececegimize kendimiz ulke olarak bizde boyle motosikletler yapabilsek
-
Yamaha yetkilisinden cevap ;
-Yayama tuz basmayın :(
-
Yayama ahahaha :D bunları ürettikleri ham maddeye yazık ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)