Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorumda Elektrik Yok

REKLAM ALANI

Öncelikle merhabalar. Kuba Çita 100R marka motorumda elektrik yok. Kontagi açınca ne sinyaller yanıyor ne korna çalışıyor ne marş alıyor. Silindirim üst kapağım 200cc oldugu için kickstart aşıri sert oldugu için calistiramiyorum. Gel gelelim soruna arkadaştan aldığım emanet kornayi söktüm motordada biraz yağ lekeleri var diye mazot sıktım kabloların oraya. Motoru güç bela çalıştırdıktan sonra elimi debriyaj manetinden elektrik çarptı. Bu arada çalıştıktan sonra elektrik geliyor motora 1 2 dk sonra. Sonra vites göstergesinde boşta hic birşey yanmıyor hangi vitese atarsan at 3 u gösteriyor. Sizce elektrik tesisatim komple yandi mi. Yoksa şasi yapip bazi kablolarda mi temassizlik var ? Bir kac arkadaş konjektorun degismesi lazim dedi. Sizce sıkıntısı mazottan mi oldu sasimi yapti ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    Şasi yapmış sanırım. Komple tesisatı elden geçir, illa gerekli böyle şeyler, bahaneyle aradan çıkmış olur.

Gerçi manetten elektrik çarpması ve vites göstergesinin saçmalaması falan. Bilemedim.

bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    bu ay ki faturayı yatırdın mı?

Alıntı Iron&Road adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şasi yapmış sanırım. Komple tesisatı elden geçir, illa gerekli böyle şeyler, bahaneyle aradan çıkmış olur.

Gerçi manetten elektrik çarpması ve vites göstergesinin saçmalaması falan. Bilemedim.
    Büyük ihtimalle tesisati degistirecegim. Yorumunuz için teşekkürler.

Kaçak kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------

Ustaya gittim elektrik yok mars basmiyor falan dedim. Sigorta atmıştır dedi akunun üstünden bir kablo çıkartıp icini açtı ayni çakmak lambasi gibi bir lamba onu değiştirdi sorun hallolmuştu 1 TL ye. Fakat az önce manetten feci sekilde elektrik yedim gaz verip giderken motor sönüyor şimdi motoru eve kadar itiyorum yarin elektrikciye gidecem aklıma konjektor geliyor. Bakalım bakalım neymiş
    bulut59 bunu beğendi.

Alıntı bulut59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ay ki faturayı yatırdın mı?
    Kaçak kullanıyormuş :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)