Merhaba arkadaşlar kuba 150-25 motosikletim yaklaşık 1 yıldır fazla derecede subap sesi yapıyor şıkırtı şeklinde.Isınınca yapar diyenleri duyar gibiyim fakat karlı kış gününde ilk marşdada yapıyor yani sıcak soğuk farketmiyor.Şöyle farkediyor ısınınca tahammül edilemeyecek hal alıyor.Motor sesini neredeyse bastırıyor.Ayrıyeten çok titriyor artık devir yükselince zırıltı yapıyor ve yakıtım arttı ilk zamanlara göre 18 kuruş falan yakıyor şu aralar. Defalarca yetkili servise götürdüm en son tartıştım adamla adama diyorum parası neyse değiştir şu subapları yok gerek yok falan ikna ediyor 20 tl ye ayar yapıyor sözde onuda eliyle yapıyor sesini dinleyerek.. Hakkını yemeyeyim ayarladıktan sonra geçiyor subap sesi ama maximum 10 dk sonra yeniden başlıyor ve kalıyor öyle.Adam sanırım bilerek değiştirmiyor çünkü her defasında 20 tl almak daha tatlı geliyor diye düşünüyorum. Yetkili servis olduğu için başka yerede götürmek istemiyorum iki arada bir derede kalmış durumdayım. Size 4 gün yattıktan sonra ilk marşını atıyorum ısınmış hali değil buz gibi haliyle çalıştırdım video çektim buyrun..
https://youtu.be/a3OiSBnLkaQ