Kardeşim çok detaya girme subap sesini duyman normaldir. Çin motorlarında genellikle motor sesinden çok şıkırtı duyarsın yani normal ayar yaptırmak istiyorsan 50-60 TL ye yaptırabilirsin.
Arkadaslar bu son resimde görülen yani silindir ile silindir kafasi arasindaki sızıntı benim motosikletimde var ama yaga benzemiyor bu pecete ile siliyorum sanki pis su gelmis oraya da iz bırakmış gibi motosikletim cg size sormak istediğim konu silindir kafasi ile egzos baslangici arasindan oraya su atmasi yapabilirmi malum soguk havalarda su buhari egzozda su olusturuyor durum buysa egzoz bogaz baslangicinda bakir pul conta var onu yenileyecegim degerli yorumlar icin şimdiden teşekkür ederim yazim kusurlarını affedin telefondan yazdim.
Böyle şeylere kafayı takma. CBF150 de subap sesli çalışıyor. Bu yapısal bir durum. Ustan çakal olsaydı paranı alır boşa sök tak yapardı.
Bunun icin ustaya götürmek yerine foruma danışayım dedim, aslinda ustamda böyle söylüyor Çin mali bu Fazla takılma diye ama merak işte acaba varmi başka yorumu olanlar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)