İlk motor tavsiyesi Apachi mi Yamaha Ybr 125 mi Mondial Drift mi
-
Arkadaşlar A2 ehliyetimi daha yeni aldım.Motor tecrübem fazla yok.İlk ve başlangıç motoru olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum.ilk başta 125 veya 150 lik bir motor almak istiyorum. Hem maddi nedenlerden hem kaza yapıp fazla zarara girmemek için böyle düşünüyorum.Arkadaşlarım Yamaha Ybr 125, Apachi 150 ve Mondial Mh Drift önerdi sizce ne almam gerek. Yaza kadar bu motoru kullanıp Nisan ayı gibi 250 liğe geçmeyi düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Apache sahibiyim mukemmel bi motor hicc uzmez ancak cok titriyor oyuzden tavsiye etmiyorum arkana birini alamiyorsun laf soylicek surekli vir vir vir ybr en mantikliso burdaki onuda az surmistum yormaz seni titreme yok skintisiz apache hepsininarasinda en iyisi oldgunu belirtiyim
-
üçü de olur tipine bak zevkine ve bütçene uygun olanı al.
-
Ben ybr kullaniyorum apachede kullandim ama guc olarak pek fark yok aralarinda ama apache birazcik titriyordu mondialde kullandim oda titriyordu apachede titreme sorunu varmis ama mondial kronik mi degil mi bilmiyorum benim kulandigim titriyordu ybr titremiyor yani titresim elbette var ama digerleri kadar degil belli belirsiz hemde dayanikli sonucta yamaha tavsiyem ybr 125
-
Ybr ama dış görüntü olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onuda alabilirsiniz.
-
-
-
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Mondial Vulture.
Bu şahsın hiçbir önerisine kulak verilmemesini rica ediyorum.Mondial alıp pişman olma.Son derece fuzuli biridir,bir halttan anlamaz.
-
Ybr al kullan öğren satmada çoluk çocuğunada onla öğretirsin sonra torunlarına daha sonra torunun çocuğuna.. Anlatabildim galiba
-
hasipbal adlı üyeden alıntı
Bu şahsın hiçbir önerisine kulak verilmemesini rica ediyorum.Mondial alıp pişman olma.Son derece fuzuli biridir,bir halttan anlamaz.
Baya gömmüş...
-
Z-one-s 180.
Tip: 10 üzerinden 9
Yeni kasa apachenin tipine hayranım ama bu modele yakından bakınca yeni kasa TVS apache den bile daha yakışıklı daha spor olduğunu düşünüyorum.Ön amasörler olsun, kuyruğun kalkıklığı olsun, orjinal egzoz olsun, dijital ibre olsun bence baya yakışıklı.
Hız: 10 üzerinden 9 alır 3.viteste 110 km gördüm fakat navigasyonda 100 km falan gösteriyordu (bu konuya şimdi itirazlar yağar.)
Yakıt: 10 üzerinden 7,5 -8 civarı 30 tl lik yakıt ile 232 km şehiriçi yol yaptım.km 13 kuruş a denk geliyor
Titreşim: 10 üzerinden 8.
2012 model ybr kullanan kurye arkadaşım test etti ve bu model de ybr gibi titremiyormuş genel mondialler gibi değilmiş diyerek şaşırdı.
Sağlamlık arızasızlık 10 üzerinden 8 alır çünkü bende hiçbir arıza vermedi çok şükür.
Ömür kaç km: bilgim yok ama bendeki 10.000 km civarında sabah akşam sürüyorum bir sıkıntı çıkartmadı.
Bu modeli kesinlikle tavsiye ederim arkadaşa.
-
Driftten Hintliye geçen birisi olarak çinlilerin yanına yaklaşma ..
-
sizin seçiminize bağlı tipi şekli eahatlığı hangisi hoşunuza giderse onu alın deriö çin düşmanlarını anlamıyorum 2800 tl ye drift aldım 46.700 kmde bi kere blok açılmadı yolda bırakmadıngevşeyen yeri yok titreşim makul arka peglerde biraz mevcut ee daha ne isteyim onu anlamıyorum bu gün istanbuldan kırklareline geldim gene korkmadan
-
Kuba CR1 al bak yoluna
-
-
2.eli güzel cbf 150 de düşünebilirsin her zaman aldığınız paraya satarsınız
-
Sıfır ybr cbf alıp aldığınız paraya satarsınız.
2.el temiz sıfır gibi 6 ay kullanılmış z-one s 180 alıp aldığınız paraya satarsınız, 0 alıp aldığın paraya satamazsın orası doğru.Ama tip konusunda hepsine fark atar ve bence tvs yeni kasa ve bu model çok güzel motosikletler.
-
-
hasipbal adlı üyeden alıntı
bu mal silinen trollerden biri başka bir başlıkta tartışmıştık şimdi onun acısını çıkarıyor. Hayatında motora binmemiş ahkâm kesiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler