Canın sıkıldıkça izleyip ibret alınası.
Canın sıkıldıkça izleyip ibret alınası.
race blue r25 Ankara da
Depo üstü givi marka çanta(sıfır 350 ye alındı.henüz takmadım) ile 4 lt
koruma takozları var
kaza bela yok
5100 km de
satabilirim. 15 000
05322230066
şuan yok hiçbiyerde ama gelir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
Bi 125 cc daha mı alayım yoksa eğitim mi al demek istiyosun nasıl çıkarız bu işin içinden.Ayrıca r25 i başlangıç olarak seçen çok arkadaş oldu bunu belirtiym,diğer 250likler gibi olmadığınıda duydum.
Ben başlangıç motoru olarak aldım.
CC yükselteceğim inşallah.
onun için r25 i satmaya karar verdim.
motorun japonsa, dikkat edeceğin unsur kendindir. herşey kendinde biter. yzf r125 gibi motor süren insan ve sesi düşünen insan "apaçi" demiyorum, nefsine düşkün olan insandır. bende de vardı bazen olmuyor da değil. nefsine düşkün olan insanın başından bela eksik olmaz,riske girersin canın yanar. lakin r25 ve mt07 arasında gözle görülür fark vardır. her ikiside senin için ağır olabilecek motorlardır. bunu sadece 2 kelime yazmandan özetleyebildim. çünkü aldığında egzoz takıp hem motorun anasını ağlatcaksın,hemde cebin yanacak. r25de de aynı yarışmaya kalkacaksın cart curt.
velhasılkealam, olay sende hocam. apaçilik yapmam ses önemli değil gaza gelmem vb.şeylere dikkat edersen mt07 de sürersin r25de. kararı kendin verirsin. lakin aileni düşünerek vermeni öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)