başlangıç için scooter önerisi :)
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar öncelikte forum da yeniyim.eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.başlıkta dediğim gibi başlangıç için scooter almak istiyorum.günde 20-30 bazen 10 km yol yapacagım ve butcem 4000-5500 zorlarsam 6000 olabilir.boyum 187 kilom 73 ve motorun altımda ufak durmasını veya bacaklarımın sıgmaması donerken sıkıntı olması gıbı sorunlar yasamayacagım tercıhen japon scooter onerılerınız beklıyorum.şimdiden hepinize teşekkürler bu konularda cok yenıyım onerılernızı bekliyorum
tercihen 0 2. elde olabilir.
Reklamlar
-
Sym Jet II al bence. Ucuz hondalar gibi tipsiz olmayan ama taş gibi motor.
-
Ben pcx diyorum, 1,90 boyunda arkadaşım kullanıyor ve hiç sırıtmıyor.
-
hacı 2. el olur pcx herhalde ama araba olsa neyse motor hakkımda bılgım yok denıcek kadar az bana yamuk motor kıtlerlerse nabıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
spacy delight veya fizy boyuma uygun olur mu acaba?delight olmaz dıye cok kısıden duydum yıne bayagı bı kısıden de spacy ve fzy kurye motoru yaramaz dıye de duydum ?
-
Spacy alfa kullaniyorum memnunum zaten alanlardan da memnun olmayan yok. Son zamla birlikte aldigim fiyatin neredeyse 1000 tl üzerine cikti fiyati. Boyum 1.78 kilom 72 ben rahat kullaniyorum ama sizin boy baya uzun belki sikinti olabilir. Ben hic aklimda yokken bayiye gittim test etmemi teklif ettiler cok begendim aldim. Suan turkiye sinirlari icerisinde skuterler arasinda en az yakan skuter de budur.
-
beyler sym fiddle II nasıldır beni boydan kurtarır mı parçası osu busu falan nasıldır?
-
beyler cevap verır mısınız
-
fıddle 2 bilmesemde, gayet dayanıklı kullanışı rahat markası honda sonucta, pcx tavsiye ederim guzel scooter,
-
PCX güzel gider
-
beyler cogu kısı pcx dıyo eyv saolun da para da cıkmıyo o kadar ıkıncı elı de pahalı lütfen yazdıgım butceye gore yorumlar yapın hepınıze tesekkurler.
-
-
bi ben bulamadım herhalde
-
2. el arıyorsanız Suzuki An 125 Hk öneririm. Honda Spacy ayarında diyelim hatta bence çok daha iyi. Yol tutuşu olsun dayanıklılığı olsun, yağını kayışını zamanında değiştir, koruma demirinide tak seni yıllarca taşır. 0 yok ama iyi araştırılırsa 2. el bulunabilir.
-
6 liraya 2012-2013 pcx bulursunuz... Servis bakımlı bulsanız yeter kmye takılmayın alın gitsin.
-
suzuki burkmanda sağlam bir motor servis bakımlı temizini bulursan kaçırma derim.
-
Bende 1 ay once piaggo bevely 250 aldim.
cok memnunum. Italyan motor.
-
sym ıcın sayfasında yazdım gorus ve memnunıyetımı lınkı asagıda
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-15.html
-
hacı senın motora hasta oldum ya kaç model seninkisi?
-
-
joymax 250İ kullanıyorum, parça sıkıntısı yok ancak pahalı.
örnek ;
artçı sırt dayama (standart motor üzerindeki)=300-400 tl
ayna= 400-450 tl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)