Arkadaşlar
Forumdan mertcck arkadasimla beraber bursa kerametli ilicasina gittik. Makara kukara derken sabah dönüş yolunda izmit doğu giselerinden çıkıp istanbula KTM deneme surusune gidecektir. Gişelerden 100 m öncesinde yola bir metre genişliğinde mazot dökülmüş.
Gişelerden geçerken o en sağ giseyintercih etti. Bende ortadaki gişelerden birinden geçtim.
Yol daraldığı için mecbur mazottan geçtim. Kaydın fakat toparladım. Aynadan baktığımda mert dusmus motoru surukleniyordu. Bariyerlere vurmuş baldirlardan bacakları kırılmıştı.
Yanına gittim. Sakinlestyirdim. Kırık belliydi. Felç olmasından korktum. Çünkü sırtı yerde ayaklar yanan bakıyordu. Beli kırılmış olacağından korktum. Sakince hayattasin. Bagiriyorsun canın yanıyor. Önemli olan bu diye bagiriyordum. O an ters istikametten geçen bir doktor hemen durdu ve geldi. Müdahaleye başladı. Onu görünce öyle bir rahatladı ki anlatamam. Hemen trafik durdu. Ambulans arandı. O ara parmaklarını hissesiyormusun dediğimde parmaklarını oynattı. Nasıl sevindim anlatamam. Ambulans 7 -8 dkya geldi. Kocaeli üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Baldirlardan kırık mevcut.
Gişelerde en sağ giseyintercih kullanmayın. Yolda parlaklık varsa ya durun ya da 15-20 le gidin.
Sağlıklı surusler.