Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LS2 Kask Testi..

REKLAM ALANI
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Kaza anında kafanızın temas edeceği ilk yüzey genelde en şiddetli kinetik enerji boşalmasıdır.
    Sonrasında sürtünme ve diğer temaslar sonucu hareket eden nesnenin kinetik enerjisi kayba uğrar.
    Son noktada durduğunuz yerde kafanızın üzerinden bir araç geçmedikçe tabiki..

Kask bunun içindir.
    Tek kullanımlık bir ekipmandır. (nedense bu kelime bana diğer tek kullanımlık icadı hatırlatır hep )

Burada arkadaşlar 2 kg. çekiç ile aynı noktaya defalarca vurarak LS2 yi kendilerince test etmişler.

Sharp ın 4 yıldız verdiği kaska sanırım arkadaşlar "-Güvenlik Sıfır" diyerek 1 yıldız veriyor.

demirkan bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Kaç saat vurmuşlar daha ne hemde aynı yere
    10 tl lik kask testini bilmiyon galiba rahmi barutçu galiba

Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    şunu yapana kadar ihtiyaç sahibi birine verse,şurda birkaç yeşil ağaç olsa mesela.akarsular aksa
    CamelBiker bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Ben ne kadar bağlayıcı olmasa da etkilendim açıkçası..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    sharp butun kasklari ayni test ekipmanlarına baglayip ayni gucu uygulayarak test eder.

böyle bir testi insan gucu ile yapmak aptaliktir.

bana dünyanın en pahali kaskini ve en ucuz kaskini verin, boyle çekiçleyerek video cekip aslında ucuz kaskin pahalidan daha saglam oldugunu iddia ederim

mesela ayni kafa 30 yillik tank gibi broadway'in, euro ncap den 4-5 yildiz alan hyundai den daha saglam oldugunu da soyler.
    Mexico bunu beğendi.

Motosikleti
    Hornet 650
    baya dayanmış

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Test oyle degil boyle yapilir

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sharp butun kasklari ayni test ekipmanlarına baglayip ayni gucu uygulayarak test eder.

böyle bir testi insan gucu ile yapmak aptaliktir.

bana dünyanın en pahali kaskini ve en ucuz kaskini verin, boyle çekiçleyerek video cekip aslında ucuz kaskin pahalidan daha saglam oldugunu iddia ederim

mesela ayni kafa 30 yillik tank gibi broadway'in, euro ncap den 4-5 yildiz alan hyundai den daha saglam oldugunu da soyler.
    Dün mobilden yazmış, videoyu izlememiştim. Şimdi izledim de gerçekten kask iyi dayanmış aslında

Tepeden bir kaç darbe vurup kıramayınca yandan yani asneyen kısımlardan ve eklem yerlerinden kırmaya başlamışlar.

Kaskın içi boş iken test edilmeyeceğini bilmiyorlar. Kaskın içi dolu, yani içinde bir kafatası olmalı.

Kaskın dış kabuğunun kırılıp kırılmadığı değil, içindeki kafatasının hasar alıp almadığı önemlidir.
    ZümeR ve Mexico bunu beğendiler.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)