Bizim bir arkadas bunu sifir gibi topladi, herseyini kendi yapti, servis manuelinden calismisti. Bu arada o motoru satmayi dusunuyor resmen zararina, kesinlikle cok guzel makina, sesi, gidisi harika. Gule gule kullanin.
Bizim bir arkadas bunu sifir gibi topladi, herseyini kendi yapti, servis manuelinden calismisti. Bu arada o motoru satmayi dusunuyor resmen zararina, kesinlikle cok guzel makina, sesi, gidisi harika. Gule gule kullanin.
hassasiyetin elini öperim eyvallah kaza bela vermesin
Servis manueli için arkadaşınıza ulaşmam mümkün müdür?
kazasız belasız hocam istanbul atatürk oto sanayi Levent fazlıoğullarından ustamıza bi uğra. ismini google amcaya yazınca nosu vs çıkıor zaten buraya yazmak istemedim. hayırlı olsun tekrar.
daha fazla resim atmamanızı öneriyorum. nazar değebilir. kimseninki değmesse ben resime baka baka çatlatırım motoru.
yok parçası yok blok değişecek diyen ybrci takımına bakma. çok güzel ve ruhu olan bir motor. iyi günlerde kullanın.
Super bi motosiklet. Amerika'yi fetheden Japon, naked'in tanimidir, hasidir.
Cafe racer denilince aklıma direk bu motor geliyor.
Motoru görür görmez dedim ki bu motordan cafe racer olur. Hemen google amcamıza sordum ve cidden olurmuş;
Bu arada motorun bu önünden bulursanız kesinlikle alın Aşırı derecede farklılaştırır motoru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)