Arkadaslar selam gecen gun iyi bir arkadasim rivayitavsiye etti yakin gidilebilecek yerler icin, sile dusundum ama harfiyat kamyonlari ölum saciyor korkttum, baska tavsiye var midir?
Simdiden tskler..
Arkadaslar selam gecen gun iyi bir arkadasim rivayitavsiye etti yakin gidilebilecek yerler icin, sile dusundum ama harfiyat kamyonlari ölum saciyor korkttum, baska tavsiye var midir?
Simdiden tskler..
belgrat yolu iki gün üst üste gittim gerçekten güzel bir yol bide kilyos yolunu okumustum forumlardan birinede hiç gitmedim ne bakımdan güzel bilmiyorum ama belgrat yolunu öneririm
Evet evet belgrad yakin veya gayet guzel onda hem fikirim, kilyos gelmedi aklima acikcasi tsk ederimm.
sarıyer tarafından garipçe köyü, rumeli feneri, beykoz tarafına gidebilirsin. ben genelde tek kalırsam bu yollara gidiyorum sanki istanbulda değilmişim gibi hissettiriyor.
Teşekkür ederim, riva yolunu çok sevdim açıkcası beykoz diyince orda motorsiklet cafe gibi bir yer var hatta, kendi evim gibi hissettim, garipçe köyünü duymuştum kaç km hemen bakıp araştırıyorum,
Şile - Ağva - Kandıra üçlüsü harikadir, Istanbul Mecidiyeköyden gidiş geliş, 280 km'ye denk gelir. Sonra alışkanlık yapar.
her hafta sonu arabayla gidiyorum, motorla o hafriyat kamyonlarından sonra korktum açıkçası.. tavsiye için tşk ederim. (kezzapımı da yanıma alayım.)
Şile yolu gerçekten zevklidir, hafriyat kamyonları ömerli'ye kadar var.
geniş olması bölünmüş olması ve bol virajlı olması çokz evkli şile yolunun.
hele zaman varsa yeni yoldan ağva daha da zevkli, istanbul 35 derece sıcaktan yanarken bu yolda orman içinde hafiften üşüyebilirsiniz
Şile de arsam var, kısmetse yakın zamanda inşa edeceğim. Belediyedir tapudur mimardır diye sık sık gidiyorum o yolu.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
anadolu feneri güzeldir. virajları hafif yatmalı ve aralarında kısa mesafeler olduğu için insan kendini yarışçı zannediyor 2 döndükten sonra
gece sürüşü için belgrad ormanını tavsiye ederim kesinlikle. hiç ışık yok. rüzgarı hissediyorsunuz. süper bir duygu.
Hayırlısı olsun, aynen her hafta şileye taşınanlardanız bizde, imar sorunu da bazı bölgelerde 2 katına çıkarıldı yeni yapılacak karadeniz baglantı yolu itibariyle, güzel keyifli istanbula yakın,
evet bayram tatilin isyan çıkarılacak ve arabayla gidenlere inat motorla gidecek listesine alıyorum
tşk ederim,
bir çılgınlık yapıp İznik tarafına gidebilirsin,gitmişken köfteci Yusuf a da uğramayı ihmal etme
Ben ne zaman boş kalsam Şile yoluna girer, Şileye varmadan sağa sapar Karamandere üzerinden Erenler-Kalealtı yolunu takip ederim. Şimdi bir de yeni asfalt dökmüşler inanılmaz keyifli virajlar ve sıfır araç trafiği. Kalealtından sola sapıp Ulupelit sonrasında Oruçoğlu üzerinden dağ yoluna sapar Göçbeyli'ne iner eve dönerim. (Tüm rota asfalttır)
Benim gibi şehirde motosiklet kullanmaktan zevk almıyorsanız bu rotayı denemenizi tavsiye ederim. Yollar o kadar ıssız ve araçsız (özellikle Oruçoğlu-Göçbeyli arası) ki bazen insan korkmuyor değil hani
Benımde aklıma ılk belgrad geldı. Dıger tavsıyelerı bende denıyecem.
Ben 200 km deneyımle bır cılgınlık yapıp esımle Bursaya Gemlıge gıttım.
Kapaklıda hem pıknık hemde plaj yerlerı var. Tavsıye ederım semsıye yerıne cam agaclarının altında yatmak bır baska guzel :D
orko_ye' nin güzergah guzelmis.
oralara en son 2-3 sene once cross yapmak icin bir yer aradigimzda girmiştim.
sakin ve yeni asfalt ise tadindan yenmez.
gecen hafta karimla Ağva yaptik, giderken sahil yolundan gittim yorucu idi. donuste yeni yol cok zevkliydi.
hadi bir kac kisi orko'nun bahsettigi güzergahı yapalım yaz bitmeden.
Aynen keyifli olabilir, yaz bitiyor cidden... bayram tatili guzel zaman aslında...
valla bayramda ilk gun kurbandi, sonraki gunler aile büyükleriydi derken zaten kendimize zor zaman ayiriyoruz.
bana hafta icide de uyar, hafta sonu da.
küçük oğlani birakacak yer ayarlarsam hanimi da getiririm eşli gezi olursa.
Geçen hafta kandıraya gittik,temden gidiş Kandıra-ağva-şile dönüş.
Ama tavsiyem ağvadan sonra şileye gelmeden yaylalı ayrımından şile yoluna devam etmeniz,şileye giden orman yolu çok kötü
05:00,kocaeli-kandıra arası
06:00 Kandıra
Olcay abi ozaman en müsait zamanda yengeyle hep birlikte ailecek bir gezi yapsak süper olur,
Ayrıca fotolar ve paylaşımlar süper gözüküyor, tşkler,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)