az koy ybr al sözünü acaba forumda ilk kim kullandı ... bulunablirmi acaba ....
az koy ybr al sözünü acaba forumda ilk kim kullandı ... bulunablirmi acaba ....
Ben köyde kullanıyorum köyde ehliyete kaska gerek yok. (sanki köyde kara yolu yok..! en çok bu tutuma ayar oluyorum. bütün köy ehliyet almış bir bizim eleman akıllı.. )
Son zamanlardada ne alsam sorusu yerine 2000 2004 model motor alınır mı? Tarzı uyanık sorular çıktı sanki 2000 model bi 600 cc günümüzdekilerden yavaş gidiyor az tecrübe istiyor
Ilk motor tavsiye de Aldı başını gitti
Ne desem bilemedim. CC deyince aklınıza ne geliyor? Benim için motorun ağırlığından tutun, ivmelenmeye kadar her şey geliyor.
Şimdi ikimizde acemiyiz ve motora yeni başladık. Siz aldınız cbr 1000rr ben aldım cbr 125r.
-1000'lik olan motor 230 kg, 125'lik olan 130 kg. Hangimiz daha rahat yatar kalkarız?
-Motoru park ederken, ayaklıkla çevirmeyi vs bilmeyen adam hangisini daha rahat park eder?
-Debriyajı bir anda kaçırıverdiğinde hangisi üstüne çıkar?
-Hangisiyle trafikte, durma noktasında daha az zorlanırsınız?
Yüksek cc alma ölürsün denmesinin sebebi, insanlarımızın bilinçsizce motor kullanmaları. "Eğitim mi oda ne manyak mısın oğlum ya?" "Ben kask takmıyorum abi görüşümü engelliyor" vs vs.
Ha kimiside vardır artık motosikleti oyuncak etmiştir, o zaman laf etmek kimseye düşmez. Yıllarını motora veren adam ayrı, ilk motorum +600 cc istiyorum diyen ayrı. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
o paraya 2 tane YBR alınır.
- kask elinden mi düştü? at çöpe at, at , at...
- ama hocam boşken düştü hani içinde ağırlık yok, dolayısıyla...
- tamam git öl geber.
sınıfının birincisi olayı var bir de
Forumun efsanesi , "Racing en güvenilir motordur , binmesini bilene bişey olmaz" denmesine rağmen sürekli racingle ölümlü kaza haberlerinin gelmesi.
Bütün forumlarda, sitelerde, orada burada..
Milletin diline dolanmış. Anlamını bile bilmeden kullanırlar. Harbi geyiktir.
-Abi bu araç boğazına kadar dolu..
-Full+Full
Birader buna full diyorsun da navigasyon yok, sunroof yok, flexi ride şasi sistemi vs..
-Abi modelinin en dolusu..
Navili olan farklı model mi ?
-Hasss............ lan.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
260 basıp da ölenlerin başlıklarına 'burayı aile okuyor azıcık saygılı olun taziye dışında mesaj yazmayın acısını yaşamayan bilemez gençlik doğaldır hız yapması kamyon hatalı dönüş yapmış' vs vs yazılması. Öldükten sonra hepsi boş.
Kabalığın, cehaletin, kibrin, nefretin, öfkenin, saygısızlığın ve şiddetin kutsanması; nezaketin, zarafetin, eğitimin, tevazunun, tahammülün, empatinin, saygının ve iletişimin ötekileştirilmesi.
Bence bir millet olarak en uç noktayı çok seviyoruz..
Üyelik Tarihi 7 Eylül 2015 :
Konu : 600 rr mı yoksa 1000 rr mı hangisi daha iyi ?
Abilerim kardeşlerim Selamun Aleyküm... Ben kadir 17 yaşımdayım ve motor alcam. sizce 1000lik mi daaa iyi yoksa 600 lük mü ? 600 hızlı diiil diyolar ama ben 1000lik alcam galiba sizce?
600lük 260-280 i rahat görür her halde hızdan anlaşılan olayı merak ediyorum ben arabayla giderken 160 ı geçince ulan ne oluyoruz diyorum
adam 600lük yavaş gidiyor diyor .)
hocam bu millette ergenlik döneminde beyinleriyle üreme organları yer değiştirince geri dönüş olmuyor malesef
aşk olsun kimsede dememiş ki şu diye (bana ait olan 5 numaralı yorum)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3584966
thug life içerir
Motoruma tüp taktım diyen bir üyeyi millet makaraya almaya başlamıştı ben de çakmak gazı kullanıyorum filan diye
Sonra adam fotoğrafları bir koydu ;
Bizimkiler iptal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)