Farklı bir konu ( Bize yakışır )
Reklamlar
-
stickera "SAVAŞA HAYIR" yazsaydın ve savaş mağduru bu çocukların günahsız sebil sübyan olduğunu daha net ifade edebilirdin. davranışını takdir ediyorum ama "eşitsizliğin sürekliliği" diye bir mesele vardır ekonomide ve sosyalbilimde bu çocukları renk dil din ve cinsiyet olarak ayırmadığımız zaman gerçekten ahlaklı bir toplum oluruz ellerin yüreğin dert görmesin tebrik ve teşekkürler
Reklamlar
-
Pek bir şey anlamadım ama iyi bir şey yapmışsınız sanırım
-
-
usta sen ne kral adamsın helal olsun sana
-
Yaptığın duyarlı hareketi Tebrik ediyorum şapka çıkartıyorum.
Seni yetiştiren büyüten Anne ve Babaya teşekkürler ki böyle bir bireyi aramıza kazandırmış.
-
-
ince düşüncelisin, tebrikler
-
yüreğine sağlık kardeşim...eyvallah
-
Beşinci Boyut izler gibi oldum valla :D
edit : Cidden örnek bir davranış , keşke herkes sizin gibi düşünebilse..
-
Canı gönülden tebrik ediyorum...Harika bir davranış sergilemişsiniz.Okurken duygulandım.
-
bu güzel davranışından ötürü seni tebrik ederim,umarım senin gibi insanlar çoğalır,günümüzde herkes kendini düşünür bencil birine dönüşüyor çünkü...
-
davranışından dolayı O çocuk adına , kendi adıma , insanlık adına sana teşekkür ederim...
-
17 Aralık 2015, 02:55
Arkadaşlar,
Dün yolum üstü tekrar ziyaret ettim. Abisiyle birlikte midye satıyor. Hayırlı olsun. 10 tane midye bedava yedim
-
17 Aralık 2015, 04:34
Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu dünyadan hala bir umut var.. Tebrik ederimm
-saygılarımla..
-
Çocuğu gördüm arkadaşlar. Arabalı tezgah yapmış kendine silgi defter kırtasiyede ne varsa koymuş )))) beni tanımadı ilkten hatırlatmakta istemedim. 15 lıralık birşeyler aldım. Döndüm yoluma.. Muhtiş bir duygu. Tezgah yapcak yaşı yok henüz ama yapmış helal olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)