CPI Power VS Kanuni Power? :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilginç bi araştırma gerçekten kutlarım.lakin kanuni cidden CPI yazısını bilerek mi orda bırakmış acaba. yoksa CPI reklam karşılığı filan mı vermiş şaseleri.yoksa unutmuşlarmı logoyu orda. ama kanuni de denemiştir heralde motorları aldığında altında patlamaz yani.inşallah,umarım. fiyatları nasıl peki orda? aşağı yukarı aynı mı farklı mı..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
vaybe böyle ilk anda kanuniye helal olsun diyosun sonra allah belanı v....ee...sin... diyosun ama neyse
-
bu arada fiyatları konunsunda ingilterede fiyatları biraz daha yüksek inanılmaz ama gerçek
-
hussar süper ya..yanında kanuninin K sı yerini CPI yazıyor..bide Kanuni POWER yerine CPI POWER yazıyo tamamen kopya gibi bir hava esiyo ama bilemiyorum böyle hussarın yanında CPI yazınca daha bi havalı olmuş ama ha.Kanuni bi tuhaf geliyodu insanın kulağına..Deil mi??
-
hem ne biliyosun? yargısız infaz yapmasanıza kardeşim.Belki kanuni dev tesislerinde (!) binlerce şase üretip bunları ingiltere dahil tüm dünyaya ihraç ediyo olamazmı?? hayır olamazsa olamaz deyin..
-
elbette öyle, zaten bmw 1150 gs'yi de kanuni yapıyor ama centilmen adamlar, söz vermişler açıklamıyorlar!sen ne diyosun?
-
Tabi ya,hatta onlarında göstergelerinde CPI logosu untmuşlar bi modelde..
-
jawa, R1 den bahsetmedin... komple Kanuni üretip montajlanır halde japonyaya yolluyormuş..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
Ben bu kanuniye sadece daha gıcık olmaya başlıyorum..
Sinan Atasoy
-
ne büyük firma walla helal olsun
-
şu soruyu soralım: Neden ALDIĞIMIZDA BU ÜLKEYE PARA KAZANDIRACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM BİŞEY AKLIMA GELMİYOR?Oturduğum yerden konuşmak gibi değil
bi de şu soru: yaşadgözlerimizi açalım nerede yaşıyoruz biz!toplum falan yok ortada ığımız yer neresi sizce çapulculardan başka kim yaşar bu kalabalıkta ya da
bizi uyutan nedir bu çapulculukta!
araştırma da iyi bu arada
selam motorcular bu ‡ok hoŸ bir tutkudur gibi
-
-
Ateş, IKINCI EL X yaşında motormu yoksa sıfır km de ferrari görünümlü hacı muratmı? Elini vicdanına koyda cevapla...
Sinan Atasoy
-
Aslında güzel olur ya 15 milyara Ferrari.Kim anlıycak ya şu muhabbeti yaptıktan sonra bile hanginiz yanından 40km/h ile Ferrari geçse kuşkulanıcak ulan acaba aslında hacı murat mı diye?? :tongue:
-
Bu motorun "deer 152" tasarımı çok hoşuma gitti,motor dediğin böyle 17+ cant , 15+HP olmalı otomatik olmalı ,
ellerin ayakların serbest olmali
ki hareket halindeyken kement falan atabilesin :geek:
ammaa kalitesi şüpheli olmamalı
bu yüzden izlemedeyim,
-
JetAime adlı üyeden alıntı
Ateş, IKINCI EL X yaşında motormu yoksa sıfır km de ferrari görünümlü hacı muratmı? Elini vicdanına koyda cevapla...
Elimi Vijdanım + Ruhuma + Mantığıma ve binimum nereye istiyorsan koyup söylüyorum. Cevabim X Yaşında Motor
-
bugün kanuni popcorna bakarken siyah bir kutucuğun üstünde (muhtemelen beyindi) cpı motor company yazıyordu benim kafam allak bullak oldu herkez kanuniye yükleniyor ama ona kalırsa ybrlerde de krankda sorun varmış kimse ondan bahsetmiyor tamam kanuni taklit filan yapıyo ama her motorda arıza çıkıyor
-
çok güzeel motor
-
ya arkadaşlar bu motorlar ne Kanuni ne de CPI.
CPI isimli marka da bizim Kanuni gibi çalışıyor. gidiyor alıyor çinden motosikletleri sonra üzerine markasını basıp İngilizlere gazlıyor. hiç bir fark yok yani. o adam 50 cc'lik istemiş bizimkiler 150 cc'lik ne farkı var ki Ha Kanuni ha CPI..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler