Aea açılmış, limon sıkar gibi lafına gülünür. Helal olsun bu adama deyip, Antalya'nın sıcağına isyan edercesine yudumlanır, buz dolu bardaktaki su. Tam bardağı indirirken, artık sokakta içselleşen kaza sesi duyulur. Su bitirilir, sakince makina kapılır. Merdivenleri inerken, yarının manşeti kafada kurulur. Ses bu sefer hayli fazladır, kamyondu sanırım ona göre bir şeyler düşünmeli. Derken köşe dönülür, kalabalık fazladır ama kamyon olmadığı bellidir. Hızlı adımlarla yaklasırken, anlasılır ama kabullenmek istenmez. Gidilir başına, haber unutulur, göz kararır. Manşet yerine, 'ya ben ve artçım olsaydık' diye düşünülür.
Kader bu mu? Kaçınılmaz son bu mu? Bu bacagin hali nedir arkadaşlar allah askına? Kask takmak, dizlik takmak, allahin belası bi mont giymek, kodumun ara sokaklarında edepli gitmek bu kadar mı zor? 125 cc bir scooterla bu hale gelirken, neyinize güvenip başlangıç için, büyük motor istiyorsunuz? Lan gidin geberin, ölün ama ardınızdan sizi böylemi hatırlasınlar? Çok mu zor lan çok mu çok mu?
Allah aşkına kask paraniz yoksa binmeyin, ehliyetiniz yoksa binmeyin. Allah askina 125 cc ile baslayin, allah muhammed askina 2 tekerin ustunde oldugunuzu anlayin. Cocugu oyle gorunce yillardir ilk defa agladim. Ailesini aradigimda annesi bayildi, babasi konusamadi. Lutfen yalvaririm lutfen. Beni motordan sogutmayin yalvaririm.