dün sigortayı yaptığım yere gittim .sigorta eleamanın dedikleri: abi sen kendi isteğinlemi verdin. yok dedim o zaman bir şey yapamazlar .sadece suç tam olarak kimde öğren otobustemi yoksa motoru kullanan iki kişidemi ... sigortacıdan sonra trafiğe gittim memur polis ruhsat isstedi .motorun bagajındaydı dedim. al getir dedi kaza kayıtlara geçmiş ...kimm suçlu diye sordum...ruhsatı getir sonra dedi ..hemen şehir dışındaki hasarlı araç garajına gittim ...motorun halini anlatayım... sol tarafta tek çizik bile yok sağ taraf yağ karteri paramparça sağ ayaklık ikiye bökülmüş frende sağ amortisör paramparça ..ön fren kopmuş ayna çubuğu kırılmış ön far yerinden fırlamış...dün stresten iki defa kustum inanırmısınız..o motorun üstünde olmak istemezsiniz o anda inanın ..teşekkür desteğiniz ve yorumlarınız için arkadaşlar...motorsuz kaldım ..ama önemli değil inşallah iki kazazede de kurtulur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
ne kadar başıboş olsalarda hırsızlık iftirası atmak çok doğru bir şey değil arkadaşlar...ahiret hesabıdavar bunun