4 Mevsim Motosiklet montu tavsiye -cbr 125 lastik tavsiyesi
-
merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce ilk motorum olan cbr 125 i aldım günlerdir mont araştırıyorum ama işin içinden bir türlü çıkamadım 200-300 tl ye güvenli ve kaliteli bir mont arıyorum maaleef bütçenin çoğu kaska gidiyor :(
bir de lastik işi var tabi fabrikasyon ırc lastikler kuru ve ıslak zeminde ne kadar iş görür veya onların yerine ne almalıyım yardımcı olursanız çok sevininrim
Reklamlar
-
Ben mont olarak Prohel Columbia almayı düşünüyorum forumda bir çok kişi tavsiye ediyor.Fiyatı 300 TL öneririm.
-
EfeXTR adlı üyeden alıntı
Ben mont olarak Prohel Columbia almayı düşünüyorum forumda bir çok kişi tavsiye ediyor.Fiyatı 300 TL öneririm.
tavsiyeniz için teşekkür ederim bana da güzel geldi şimdi ilk bakışta bakalım izmir de mağazalarda bulabilir miyim denemden almamak lazım sonuçta
-
venom yada prohel parasının hakkını veriyor;
Amma
Dikkat etmen gereken içindeki sabit astar file olmalı,
yani kışlık yada yağmurluk astarları çıkarılabilen olmalı
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
venom yada prohel parasının hakkını veriyor;
Amma
Dikkat etmen gereken içindeki sabit astar file olmalı,
yani kışlık yada yağmurluk astarları çıkarılabilen olmalı
öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler şu an sırt koruması sebebiyle prohel colombia önde gidiyor sanki http://www.motosikletaksesuarlari.co...C_HBoCfhjw_wcB siz bu model için ne dersiniz?
-
Bende durt marka aldım gayet iyi internet sitesindeki fiyattan daha ucuza aldım ama ağustos ayında
-
biosferist adlı üyeden alıntı
Bende durt marka aldım gayet iyi internet sitesindeki fiyattan daha ucuza aldım ama ağustos ayında
tavsiyeniz için teşekkürlerben bu modeli buldum sizdeki de bu muydu acaba?
http://urun.n11.com/mont/durt-veloci...94uhoCxTjw_wcB
-
Michelin pilot street. Takım alamazsan bile arkayı değiştir. Çok kayıyor.
-
Beğendiğinizi mağazada denemeden almayın, ilk girdiğiniz yerden de almayın, birkaç yerde deneyin
Sonra karar verin.
-
Bugün mağzada durt marka bir mont denedim ve açıkçası beğendim ve ilk sırayı o aldı sizlerin durt hakkındaki görüşleri nedir acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)