Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yağmurluk

REKLAM ALANI
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016

Bu yagmurlugu almayi dusunuyorum ama iki parca yagmurlugu alma niyetim ise okula motorla gidicegim icin islanmamak peki bunu kulllanan varmi aranizda iki parca olmasi avantajmi olur dezavantajmi olur ? Yoksa tulummu bakmaliyim okula cantayla gidicegim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

parana yazık olur çalıştığım firmaya 3 adet alındı ben de kullanıyordum cebini açayım derken çıt çıt açılmadı cebi yırtıldı ayrıca hepsindeki ortak sorun yağmurlukların su geçirmez iç astarları soyuluyor ve su geçirmeye başlıyor çok kalitesiz geçen sezon alınmıştı çöp oldu ağ kısmı falan soyuldu bendekinin diğer iki yağmurlukta çoğunlukla ağ kısmından soyuluyor oturuyoruz terliyoruz falan derken..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Unutmadan şu kısıma dikkat edelim;
    MOTOSİKLET YAĞMURLUKLARI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
    - Motosiklet Yağmurlukları Makinede veya Elde ASLA YIKANMAZ
    - Motosiklet Yağmurlukları Kurumadan Katlanmaz. Aksi Takdirde Çatlama Yapar
    - Motosiklet Yağmurlukları Sıcak Ortama Geçildiğinde veya Yağmur Dindiğinde Çıkartılmalıdır.. Aksi Takdirde Terletme Yapar
    - Motosiklet Yağmurluklarının Beden Seçimi Özenle Yapılmalı.. Bol veya Dar Bedenlerin Dikişleri Çok Gerilir ve Su Sızdırır

Hareket halinde olduğumuzdan dolayı terletmeden kaynaklı malzeme yumuşadı-zarar gördü. Kaldı ki kışın olacak bir durum malzeme kalitesi düşük 4RİDERS yağmurluğun aynı şekilde kullandığım Rev'it-İXS marka yağmurluklarda terlememe rağmen yağmurluğun iç astarı sökülmedi.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    bu fiyata zaten alınmaz
    görünüş güzel ama ne kadar kaliteli yukardaki arkadaş belirtmiş

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Ozaman buna para ver.eye gerek yok bi kilit bi buf birde disk kilidi alim lcw dende mont alim deri mont yeterli olcaktir bence cok yagmur yagdigindada islanmis oluruz yapicak bisey yok artik alirsam belki bi altlik alirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)