Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Racing motor kullanıpta hayatta kalabilen aramızda kaç kişi var?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başınız sağolsun,allah rahmet eylesin. Motor kullanmak tanımlarımdan "bir tanesi" fazlaca duyguyu kontrol edebilmek ve kendi kişiliğimle mücadele demek benim için. Çok farklı hisler yaşatıyor insana.

Bu arada halilhayabusa'nın instagramdaki son videolarında 2 motor olarak gidiyorlar,önden giden motorun binicisinin gidişini izleyin. Böyle bir tehlikeli canbaz gibi biniş olmaz. Bir ara geriye dönüyor vücuduyla yan şekilde ve arkaya gülüyor, hız 200+ larda.

Kınıyorum her anlamda bu tarz sürüşleri.
    Merhaba Salurbey, adamlar yıllardır aynı şekilde gazliyor ölmeyi bırak büyük kazaları bile yok 😄 Sanslilar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Selam Stunt,öyledir ama yaptıkları çok yanlış. Hep şunu savunuyorum,trafik birçok katılımcının oluşturduğu ortak bir alan,hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz,hiçbir binicinin "benim hayatım istediğim gibi kullanırım" deme hakkı yok. Üzerine birde tüm motor binicileri için serseri adam işte bunlar böyle imajının yerleşmesi için resmen ekstra çabalıyorlar. Hiç saygım yok bu tarz kişilere.

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    bana göre kazaların sebebi racing motor degil kuralsızlıktır.
    kurallara uymazsan butun motorlar ölüme davetiye cıkarır.
    turkiye yolları racing motorlara göre uygun degil ancak otoyollarda yapabilirsin oda 200+ degil
    malesef arkadaşlar adrenalin patlaması yaşayip 300 km lere kadar basıp hem kendi hemde başkalarının hayatları ile oynuyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Ss motor kullanabilmek için ehliyette 35+ yaş koyun bakalım kazalar nasıl azalıyor

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pistonlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ss motor kullanabilmek için ehliyette 35+ yaş koyun bakalım kazalar nasıl azalıyor
    35 yaşından sonra kaza çok çok azalır. ver intercomdan türk sanat müziğini dinleye dinleye git. hiç kullanmayı bilmiyosanda hayatta kalırsın

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Hayatında SS motora binmemiş insanlar atıp tutuyor ona çok sinir oluyorum. Kaza yapacak olan adam Cbr125 ve 100'lük cup ile de kaza yapıyor.

Daha kaskının bağını bağlamayan adamlar var motora binmişken. Bir zahmet yani, düşünce ölecekler tabi.

Motosikleti
    2015 r25
    [QUOTE=Pistonlar;4136874]Allah rahmet eylesin

Kazada araca vurup bariyeremi çarptı?[/QUOTE

Bariyerlere değilde vurduğu araç fiorino tarzı bi araç. Vurunca araçtan içeri girmiş.

Motosikleti
    Selam Stunt,öyledir ama yaptıkları çok yanlış. Hep şunu savunuyorum,trafik birçok katılımcının oluşturduğu ortak bir alan,hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz,hiçbir binicinin "benim hayatım istediğim gibi kullanırım" deme hakkı yok. Üzerine birde tüm motor binicileri için serseri adam işte bunlar böyle imajının yerleşmesi için resmen ekstra çabalıyorlar. Hiç saygım yok bu tarz kişilere.
    Doğru söylüyorsun ss motorlara sadece pistte binmek lazım.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    motosiklet'e ego ve duygu'lar hükmediyor'sa iş sıkıntı

bumbala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Z750, GSXR-600, ZX-6RR, ZX-10R, MT-07 hala hayattayım. Sorun hiçbir zaman motosiklette değil, sürücüdedir. Ben de birkaç kere Yusuf'la tanışmıştım.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ........adamlar yıllardır aynı şekilde gazliyor ölmeyi bırak büyük kazaları bile yok ...... Sanslilar.....

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150409109528509

büyük kazası yok evet şurda minik bir kazası var , yalnız arkasından gelen şey pekde minik değilmiş ama dediğin gibi çooook şanslı..

çünkü arkadaki o ara feysbukda kankasını layklamıyordu sanırım
    Stunt bunu beğendi.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Isteyene ver elektronik desteksiz bir 600cc SS, gor bak populasyon ve sigorta primleri n'oluyo...

Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlık biraz ciddiyetsiz dursada yazayım ben.

Gsxr 600k5
    Gsxr 600k7
    Gsxr 1000k9
    Hayabusa k3
    Gsxr 1000l0

Su yukardakilerin hepsiyle toplamda 100bin km yol yapmisimdir.

Cok şükür en ufak kazam yok.

Scooter ile 4 kazam var. 3 tanesi aynı gün.

SS kullanırken paranoyak olmak sizi hayatta tutar.
    hocam lütfen anlatır mısın?

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Bugün çoğu kişinin başlangıç motoru olarak aldığı 250 cc motorlar da insanı pekala öldürebilecek süratlere çıkıyor.ama son dediğiniz doğru. Katılıyorum. SS'ler diğer türlere nazaran stabilitesi daha düşük.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Doğru söylüyorsun ss motorlara sadece pistte binmek lazım.
    Dostum aslında ben şunu demek istemiştim,sürüş tarzı olarak eleştiriyorum yoksa SS'e sadece pistte binilsin demem çünkü ben de ss motor seviyorum. SS'e binelim,uzun yol kısa yol,pist hepsini yapalım fakat trafiği tehlikeye sokacak şekilde aşırı agresif sürüş yapılmasına karşıyım. Ss alınca tek biniş şekli 290 ile arabaların arasından slalom yapmak değil. Ben buna ve bu zihniyete karşıyım.

Motosikleti
    Dostum aslında ben şunu demek istemiştim,sürüş tarzı olarak eleştiriyorum yoksa SS'e sadece pistte binilsin demem çünkü ben de ss motor seviyorum. SS'e binelim,uzun yol kısa yol,pist hepsini yapalım fakat trafiği tehlikeye sokacak şekilde aşırı agresif sürüş yapılmasına karşıyım. Ss alınca tek biniş şekli 290 ile arabaların arasından slalom yapmak değil. Ben buna ve bu zihniyete karşıyım.
    Hocam sen yanlış anladın ben pistte binilmesini destekliyorum, sokak için naked,scooter uzun yol için crusier,touring,enduro vs vs
    Feel the way

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Hocam sen yanlış anladın ben pistte binilmesini destekliyorum, sokak için naked,scooter uzun yol için crusier,touring,enduro vs vs
    anladım şimdi. O halde bu noktada ben şunu diyorum,SS'e binilsin çünkü motor binicisini mutlu etmeli,her özelliğiyle. Ss seven ss ,naked seven naked ,enduro seven enduro alsın binsin ama hangi tarz motor olursa olsun biniş tarzı kimseyi tehlikeye atan insanları tedirgin eden şekilde olmasın. Şimdi ben gidip Gs1200 alsam çok mutsuz olurum. Belki başka bir yaşımda başka bir dönem gs1200 mutlu eder fakat şimdi değil. Sorumlu şekilde kullandık mı sorun yok. Gs1200 de 200+ gidiyor, mt10'da ve SS olmayan birçok motor inanılmaz hızlara çıkabiliyor. Binenler kafayı değiştirmeli

Motosikleti
    anladım şimdi. O halde bu noktada ben şunu diyorum,SS'e binilsin çünkü motor binicisini mutlu etmeli,her özelliğiyle. Ss seven ss ,naked seven naked ,enduro seven enduro alsın binsin ama hangi tarz motor olursa olsun biniş tarzı kimseyi tehlikeye atan insanları tedirgin eden şekilde olmasın. Şimdi ben gidip Gs1200 alsam çok mutsuz olurum. Belki başka bir yaşımda başka bir dönem gs1200 mutlu eder fakat şimdi değil. Sorumlu şekilde kullandık mı sorun yok. Gs1200 de 200+ gidiyor, mt10'da ve SS olmayan birçok motor inanılmaz hızlara çıkabiliyor. Binenler kafayı değiştirmeli
    Çok doğru konuşuyorsun hepsine katılıyorum.
    Salurbey bunu beğendi.
    Feel the way

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    geçen yaz arabayla giderken otobanda yüksek cc ye sahip ss motorlar grup halinde basıyorlardı. Biri arabanın yanından yüksek süratte geçerken araba yerinden sallandı işte o an elim ayağım titredi ve bu motorlara binilmez arkadaş dedim.5-10 km ilerde biri arabaya arkadan vurdu ve bariyerler vücudunu parça parça ayırmıştı.Allah rahmet eylesin diyelim.Sonuç noldu derseniz adamlar belki gaz açıp ilerde birşeyler yiyip içip pazar günün keyfini çıkarırız diyorlardı ama geride gözüyaşlı aile ve arkadaşları kaldı.İstediğin kadar profesyonel ol aga bu 2 teker 300 km hız ile gitmek nedir aileni düşün.Uçak bile 100 km hızı geçtikten sonra havalanıyor.O hızda yerde pet şişe, taş olsa senin parçanı bulamazlar.Özellikle bu motorlar yaşı olgunlanmış kişilere verilmeli. Zaten genç yaştayken kanın kaynıyor bu motorun üstünde ölürsün.

Motosikleti
    rks 150 titanic
    Batu yla halil bir değil, Batu bilinçli 299 gidiyor 😄 Halil ölümüne
    Aynen öyle ikisinide takip ediyorum youtubeden bathur cok temiz motor kullanıor hiçbir videosunda kendini riske soktugunu gereksiz hız yaptıgını görmedim tunelden 299 la gecen videosu hariç ama halil hayabusa aşırı tehlikeli ve riskli kullanıor emniyet seridinde 200 km nin üzerine çıkan bi adam pist yarışçısı ama gerek yok böyle hareketlere

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)