Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Racing motor kullanıpta hayatta kalabilen aramızda kaç kişi var?

Motovento
    REKLAM ALANI
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Ozellikle 600cc SS kullanan genc suruculere "gelecegin organ donoru" diyorlar Amerika'da... Genc, zinde, olum riski yuksek... Sigorta fiyatlari durumu ele veriyor zaten. Genc biri icin 600cc SS'in aylik sigortasi $300'dan fazla. Benimki senelik $75...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozellikle 600cc SS kullanan genc suruculere "gelecegin organ donoru" diyorlar Amerika'da... Genc, zinde, olum riski yuksek... Sigorta fiyatlari durumu ele veriyor zaten. Genc biri icin 600cc SS'in aylik sigortasi $300'dan fazla. Benimki senelik $75...
    yaş kaç haşmet abi

Alıntı Pistonlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Racing çok daha fazla
    illaki öyle ölüm makinesi kardeşim ama motor kullananda ölüyo kullanmayanda sadafasd :D ve ayrıca bunların %90 sebebş trafikde ki mallar yüzünden oluyo kör sağır sığır dolu buralar demekten bıktım
    insta: veli_montana_

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    internetten yayın yapan halilbusa,butuhr1 şaşıp kalıyorum adamlar için 299 hayat biçimi olmuş resmen ölümle dalga geçiyorlar.bilmem neden aklıma geldi

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Çok uzun yıllar bıkmadan usanmadan supersport kullanan arkadaşlarım var.

Ölüm riski tamamen kullanıcıya bağlı bir olay. Hız yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Risk alınacak yer var risk alınmayacak yer var.
    Yani herşeyin bir yeri var. Bunun farkında olmak içinde aklı başında tecrübeli birisi olmak gerekir.
    Supersportun sesi itibariyle olur olmadık yerlerde bilinçsiz hız yapılabiliyor.

Ben her türlü motosikleti kullandım ama supersportun verdiği hazzı hiçbir motosiklette yasayamadim.

Naked' a bindim, rüzgar yedim sovdum indim. 1800luk Cruiser' a bindim taka taka taka taka hoşuma gitti ama çok hantal geldi. Arazide Supermoto kullandim dedim ben asfalt adamıyım napiyorum çamurun icinde? Seyahat endurosu filan kullandım nedense çok hissiz geldi. Sport touringler güzel ama onlar hoşuma gidiyor.

İşin kısası Supersport başlı başına motosiklet klasmanında farklı bir dünya. Motosiklet işi komple bir tutku ama ss bunun ötesinde bir olay.

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaş kaç haşmet abi
    Kırka gelmedi daha diye avutuyorum kendimi

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internetten yayın yapan halilbusa,butuhr1 şaşıp kalıyorum adamlar için 299 hayat biçimi olmuş resmen ölümle dalga geçiyorlar.bilmem neden aklıma geldi
    Sonra parçalarının üzerine gazete örtüyorlar, aileleri acıdan kafayı yiyiyor, buraya konulan fotoğrafları kaldırmak zorunda kalıyoruz.

Değil SS, herhangi iki teker üzerinde çok vakit geçiren ya kol bacak kaybediyor, ta da tümden hayatını. Kim olursa olsun, ne kadar dikkatli olursa olsun.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Batu yla halil bir değil, Batu bilinçli 299 gidiyor 😄 Halil ölümüne
    motorcu48 bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    her mlüm veya yaralanma racinle olacak diye bir kaide yok..2 teker her daim riskli..bazı kazalar ölümden beter oluyordur..yani benim başıma gelmedi ama başına gelen arkadaşlarımdan çok duydum..mesela son olarak mt üyesi bir abim 15 Kasım 2016 da Uşak da cbf 150 ile basit bir virajda savruluyor motorun üzerinde yol dışına uçuyor.yaklaşık 1 metrelik bir yere gidiyor..ardından motorda bir kaç takla atıp onun üzerine düşüyor...sol eline öyle bir hasar veriyor ki..sinir kaybı oluşuyor ve şu an sol elini kullanamıyor..kendisi teknik meslek lisesinde öğretmen..işini yapamıyor hayatı etkileniyor malulen emeklilik dahil herşeyi düşünüyor..psikolojk anlamda muhtemelen hayat kalitesi azaldı..okula gidemiyor..ailevi durumlar çevre sosyal statü vs herşey şu an olumsuz yönde etkilenmiştir..kendisi özel bir operasyon geçirdi ve sonuçları o sinirin tekrar aktif hale gelip gelmeyeceğini bekliyor..sol elini kullanabilecekmi bu 1 yıl içinde netleşecek..

yani dostlar kaza kazadır..ss ile ölme olasılığınız belki biraz daha yüksek olabilir..ama bir cbf 150 ile de hayatınız kararbilir...2 teker asla güvenli bir araç değil...hakkımızda hayırlısı...
    Taner YILMAZ ve Salurbey bunu beğendiler.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    bazı yazılanların hiçbir elle tutulur noktası yok,bazı yazılanlar yaklaşımlar süper.

Motosikleti
    2015 r25
    Daha bugun r1 kullanan arkadaşımın tekini kaza sonucu kaybettim.Tüm motorcu arkadaşların başı sağ olsun. Virajda bir araca arkadan vurdu. Super motor kullanırdı ama her zaman ki gibi tek sebep duygulara yenik düşüp hız yapmak. Racinglerin iki suçu var birincisi hemen büyük cc motora atlamak diğeri sesi duymak için açılan gaz.. allahım herkeze uzun ömürler versin.

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı yazılanların hiçbir elle tutulur noktası yok,bazı yazılanlar yaklaşımlar süper.
    Hem tüm başlıkların altına Copy Paste yapalım.
    Salurbey ve zekeriyaimam bunu beğendiler.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Batu yla halil bir değil, Batu bilinçli 299 gidiyor �� Halil ölümüne
    Halilbusa'yı ilk defa duyuyorum link verebilir misiniz ?

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halilbusa'yı ilk defa duyuyorum link verebilir misiniz ?
    Takip etmiyorum motosiklet aleminden tanıyorum, google size yardımcı olur. 😄

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı çağlar_85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha bugun r1 kullanan arkadaşımın tekini kaza sonucu kaybettim.Tüm motorcu arkadaşların başı sağ olsun. Virajda bir araca arkadan vurdu. Super motor kullanırdı ama her zaman ki gibi tek sebep duygulara yenik düşüp hız yapmak. Racinglerin iki suçu var birincisi hemen büyük cc motora atlamak diğeri sesi duymak için açılan gaz.. allahım herkeze uzun ömürler versin.
    Allah rahmet eylesin

Kazada araca vurup bariyeremi çarptı?

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takip etmiyorum motosiklet aleminden tanıyorum, google size yardımcı olur. ��
    Bakındım biraz bulamadım Banlayacaktım evdeki ufaklığın bu tip videolar görmesini istemiyorum.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    ölmek için uğraşırsanız ölemezsiniz abi...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Ben bir süredir kullanıyorum. Çok uzun yıllardır değil. Yaklaşık 7-8 yıl olmuştur. Şimdilik hayattayız bakalım. Ben en ağır kazamı peugeot 103 ile yapmıştım zamanında. Kaval kemiğim kırılmıştı. Ölüm sebebi motorum türü değil sürattir. !!!!!

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    http://www.oncurtv.com/asayis/yigilcali-uzman-cavus-kaza-kurbani-h126358.html Yaz geliyor acı haberler gelmeye başladı.

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı agris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir süredir kullanıyorum. Çok uzun yıllardır değil. Yaklaşık 7-8 yıl olmuştur. Şimdilik hayattayız bakalım. Ben en ağır kazamı peugeot 103 ile yapmıştım zamanında. Kaval kemiğim kırılmıştı. Ölüm sebebi motorum türü değil sürattir. !!!!!
    Araç çarparsa evet, ama kendi kendini belaya sokma kapasitesi çok daha yüksek SS'lerde... Kıvrak olmak için stabilite ve dengeden ciddi ödün veriliyor dizayn da. Hantal dediğimiz Cruiserlar çok daha stabil araçlar. Ağırlık merkezi de yere yakın.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Başınız sağolsun,allah rahmet eylesin. Motor kullanmak tanımlarımdan "bir tanesi" fazlaca duyguyu kontrol edebilmek ve kendi kişiliğimle mücadele demek benim için. Çok farklı hisler yaşatıyor insana.

Bu arada halilhayabusa'nın instagramdaki son videolarında 2 motor olarak gidiyorlar,önden giden motorun binicisinin gidişini izleyin. Böyle bir tehlikeli canbaz gibi biniş olmaz. Bir ara geriye dönüyor vücuduyla yan şekilde ve arkaya gülüyor, hız 200+ larda.

Kınıyorum her anlamda bu tarz sürüşleri.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)