Racing motor kullanıpta hayatta kalabilen aramızda kaç kişi var?
-
Ozellikle 600cc SS kullanan genc suruculere "gelecegin organ donoru" diyorlar Amerika'da... Genc, zinde, olum riski yuksek... Sigorta fiyatlari durumu ele veriyor zaten. Genc biri icin 600cc SS'in aylik sigortasi $300'dan fazla. Benimki senelik $75...
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Ozellikle 600cc SS kullanan genc suruculere "gelecegin organ donoru" diyorlar Amerika'da... Genc, zinde, olum riski yuksek... Sigorta fiyatlari durumu ele veriyor zaten. Genc biri icin 600cc SS'in aylik sigortasi $300'dan fazla. Benimki senelik $75...
yaş kaç haşmet abi
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Racing çok daha fazla
illaki öyle ölüm makinesi kardeşim ama motor kullananda ölüyo kullanmayanda sadafasd :D ve ayrıca bunların %90 sebebş trafikde ki mallar yüzünden oluyo kör sağır sığır dolu buralar demekten bıktım
-
internetten yayın yapan halilbusa,butuhr1 şaşıp kalıyorum adamlar için 299 hayat biçimi olmuş resmen ölümle dalga geçiyorlar.bilmem neden aklıma geldi
-
Çok uzun yıllar bıkmadan usanmadan supersport kullanan arkadaşlarım var.
Ölüm riski tamamen kullanıcıya bağlı bir olay. Hız yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Risk alınacak yer var risk alınmayacak yer var.
Yani herşeyin bir yeri var. Bunun farkında olmak içinde aklı başında tecrübeli birisi olmak gerekir.
Supersportun sesi itibariyle olur olmadık yerlerde bilinçsiz hız yapılabiliyor.
Ben her türlü motosikleti kullandım ama supersportun verdiği hazzı hiçbir motosiklette yasayamadim.
Naked' a bindim, rüzgar yedim sovdum indim. 1800luk Cruiser' a bindim taka taka taka taka hoşuma gitti ama çok hantal geldi. Arazide Supermoto kullandim dedim ben asfalt adamıyım napiyorum çamurun icinde? Seyahat endurosu filan kullandım nedense çok hissiz geldi. Sport touringler güzel ama onlar hoşuma gidiyor.
İşin kısası Supersport başlı başına motosiklet klasmanında farklı bir dünya. Motosiklet işi komple bir tutku ama ss bunun ötesinde bir olay.
-
DKN adlı üyeden alıntı
yaş kaç haşmet abi
Kırka gelmedi daha diye avutuyorum kendimi
motorcu48 adlı üyeden alıntı
internetten yayın yapan halilbusa,butuhr1 şaşıp kalıyorum adamlar için 299 hayat biçimi olmuş resmen ölümle dalga geçiyorlar.bilmem neden aklıma geldi
Sonra parçalarının üzerine gazete örtüyorlar, aileleri acıdan kafayı yiyiyor, buraya konulan fotoğrafları kaldırmak zorunda kalıyoruz.
Değil SS, herhangi iki teker üzerinde çok vakit geçiren ya kol bacak kaybediyor, ta da tümden hayatını. Kim olursa olsun, ne kadar dikkatli olursa olsun.
-
Batu yla halil bir değil, Batu bilinçli 299 gidiyor 😄 Halil ölümüne
-
her mlüm veya yaralanma racinle olacak diye bir kaide yok..2 teker her daim riskli..bazı kazalar ölümden beter oluyordur..yani benim başıma gelmedi ama başına gelen arkadaşlarımdan çok duydum..mesela son olarak mt üyesi bir abim 15 Kasım 2016 da Uşak da cbf 150 ile basit bir virajda savruluyor motorun üzerinde yol dışına uçuyor.yaklaşık 1 metrelik bir yere gidiyor..ardından motorda bir kaç takla atıp onun üzerine düşüyor...sol eline öyle bir hasar veriyor ki..sinir kaybı oluşuyor ve şu an sol elini kullanamıyor..kendisi teknik meslek lisesinde öğretmen..işini yapamıyor hayatı etkileniyor malulen emeklilik dahil herşeyi düşünüyor..psikolojk anlamda muhtemelen hayat kalitesi azaldı..okula gidemiyor..ailevi durumlar çevre sosyal statü vs herşey şu an olumsuz yönde etkilenmiştir..kendisi özel bir operasyon geçirdi ve sonuçları o sinirin tekrar aktif hale gelip gelmeyeceğini bekliyor..sol elini kullanabilecekmi bu 1 yıl içinde netleşecek..
yani dostlar kaza kazadır..ss ile ölme olasılığınız belki biraz daha yüksek olabilir..ama bir cbf 150 ile de hayatınız kararbilir...2 teker asla güvenli bir araç değil...hakkımızda hayırlısı...
-
bazı yazılanların hiçbir elle tutulur noktası yok,bazı yazılanlar yaklaşımlar süper.
-
Daha bugun r1 kullanan arkadaşımın tekini kaza sonucu kaybettim.Tüm motorcu arkadaşların başı sağ olsun. Virajda bir araca arkadan vurdu. Super motor kullanırdı ama her zaman ki gibi tek sebep duygulara yenik düşüp hız yapmak. Racinglerin iki suçu var birincisi hemen büyük cc motora atlamak diğeri sesi duymak için açılan gaz.. allahım herkeze uzun ömürler versin.
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
bazı yazılanların hiçbir elle tutulur noktası yok,bazı yazılanlar yaklaşımlar süper.
Hem tüm başlıkların altına Copy Paste yapalım.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Batu yla halil bir değil, Batu bilinçli 299 gidiyor Halil ölümüne
Halilbusa'yı ilk defa duyuyorum link verebilir misiniz ?
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Halilbusa'yı ilk defa duyuyorum link verebilir misiniz ?
Takip etmiyorum motosiklet aleminden tanıyorum, google size yardımcı olur. 😄
-
çağlar_85 adlı üyeden alıntı
Daha bugun r1 kullanan arkadaşımın tekini kaza sonucu kaybettim.Tüm motorcu arkadaşların başı sağ olsun. Virajda bir araca arkadan vurdu. Super motor kullanırdı ama her zaman ki gibi tek sebep duygulara yenik düşüp hız yapmak. Racinglerin iki suçu var birincisi hemen büyük cc motora atlamak diğeri sesi duymak için açılan gaz.. allahım herkeze uzun ömürler versin.
Allah rahmet eylesin
Kazada araca vurup bariyeremi çarptı?
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Takip etmiyorum motosiklet aleminden tanıyorum, google size yardımcı olur. ��
Bakındım biraz bulamadım Banlayacaktım evdeki ufaklığın bu tip videolar görmesini istemiyorum.
-
ölmek için uğraşırsanız ölemezsiniz abi...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Ben bir süredir kullanıyorum. Çok uzun yıllardır değil. Yaklaşık 7-8 yıl olmuştur. Şimdilik hayattayız bakalım. Ben en ağır kazamı peugeot 103 ile yapmıştım zamanında. Kaval kemiğim kırılmıştı. Ölüm sebebi motorum türü değil sürattir. !!!!!
-
http://www.oncurtv.com/asayis/yigilcali-uzman-cavus-kaza-kurbani-h126358.html Yaz geliyor acı haberler gelmeye başladı.
-
agris adlı üyeden alıntı
Ben bir süredir kullanıyorum. Çok uzun yıllardır değil. Yaklaşık 7-8 yıl olmuştur. Şimdilik hayattayız bakalım. Ben en ağır kazamı peugeot 103 ile yapmıştım zamanında. Kaval kemiğim kırılmıştı. Ölüm sebebi motorum türü değil sürattir. !!!!!
Araç çarparsa evet, ama kendi kendini belaya sokma kapasitesi çok daha yüksek SS'lerde... Kıvrak olmak için stabilite ve dengeden ciddi ödün veriliyor dizayn da. Hantal dediğimiz Cruiserlar çok daha stabil araçlar. Ağırlık merkezi de yere yakın.
-
Başınız sağolsun,allah rahmet eylesin. Motor kullanmak tanımlarımdan "bir tanesi" fazlaca duyguyu kontrol edebilmek ve kendi kişiliğimle mücadele demek benim için. Çok farklı hisler yaşatıyor insana.
Bu arada halilhayabusa'nın instagramdaki son videolarında 2 motor olarak gidiyorlar,önden giden motorun binicisinin gidişini izleyin. Böyle bir tehlikeli canbaz gibi biniş olmaz. Bir ara geriye dönüyor vücuduyla yan şekilde ve arkaya gülüyor, hız 200+ larda.
Kınıyorum her anlamda bu tarz sürüşleri.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)