The Dark Knight Rises Motorcycle Suit
Reklamlar
-
Sevgili arkadaşlarım merhaba;
Yeni bir Tulum almam gerekiyor ve böyle bir seçenek buldum bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
İstanbul Teslim Toplam Maliyeti: 2.184 Dolar/6.500 TL. Fiyatı da göz nün de bulundurabilirsiniz Alpinestars dan 1.000 TL 1.500 TL daha pahalı.
http://www.udreplicas.com/products/t...ycle-suit.html
Reklamlar
-
-
IVU adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlarım merhaba;
Yeni bir Tulum almam gerekiyor ve böyle bir seçenek buldum bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
İstanbul Teslim Toplam Maliyeti: 2.184 Dolar/6.500 TL. Fiyatı da göz nün de bulundurabilirsiniz Alpinestars dan 1.000 TL 1.500 TL daha pahalı.
http://www.udreplicas.com/products/t...ycle-suit.html
Bence abes olur ya, sizin tercihiniz ama ben bunu giymiş birini görsem hem hoşuma gider hem de saçma bulurum :D Çok pahalı ayrıca, daha normal şeyler almanızı öneriyorum. Bizim insanımız bence buna hazır değil, joker seven biri çıkarsa sonra Erol Taş dayağı yemeyin sokakta
-
Michelin reklamındaki beyaz elemana benzersin sonra
-
param olsa kesin alırdım. mükemmelmiş.
-
-
Koruyup koruyamacağı bile belli olmayan bir kıyafete 6500 tl vermem birde bunun %18 vergisi var etti 7600 lira.
-
Koruma mevzusu standartları karşılıyorsa neden olmasın? Sonuçta pistte giyilecek. Bence güzel..
-
yolda görsem gülerim, hani geyiğine falan giyilir ama sürekli giymek bide üstüne 6000 tl vermek... Sonra pişman olma kardeş.
-
Hocam buna 6000 lira verilmez. Derisi deri gibi durmuyor koruması koruma gibi. Bunlar Cosplay amaçlı yapılmış ürünler. Koruması varsa bile hangi mühendislikle ve uzmanlıkla bu ürün dikildi de korumalar monte edildi ? Ben size içinizden konuşuyosun ancak çözümle gel demeden evvel ICON OVERLORD RESISTANCE serisini öneriyorum. Ceket, pantolon ve eldiven ile bariz dark knight oluyorsunuz. Ben eldivenine sahibim çok güzel. Çok daha ucuza çok ciddi koruma sahibi bir takım sahibi olursunuz...
-
Yakışıklı Bir İnsansanız Paranızda Varsa,Neden Olmasın
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Millet o paraya Ybr alıyor artık .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
kadango adlı üyeden alıntı
aklıma "Yoshimitsu" geldi bunu görünce :D
-
Aga bunu giyersen adın batman lı aliye çıkar ben bunu 3-4 ay önce araştırmıştım replika bir ürün motor korumasını ben yeterlı bulmuyorum alpınestardan pahalı olması ıyı oldugu anlamına gelmıyor bu daha çok kıyafet balosu falan bunlar avrupada baya ileri düzeyde oldugu ıcın rağbet göruyordur youtube dan vıdeoları flan var bana cok kalıtelı gıbı de gelmedı
-
Demem o ki şov amaçlı güzel ama sürekli kullanım için bence olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)