başlangıç motoru için tavsiyeleriniz
Reklamlar
-
selam arkadaşlar yaklaşık 1 senedir scooter kulllanıyorum ama vitesli motorda kullanmak istiyorum geçen arkadaşın vitesli motorunu kullandım ve çok zevkliydi ama sorun şu vitesli motor olarak çok az tecrübem var bunun için ilk başlangıç motoru için bir kaç kişi ybr gibi motor al 10 bin km yap dedi benim amacım racing falan değil ilerde kısmet olursa chopper tarzı bir motor alıp binmek olucak bunun için siz ne tavsiye edersiniz.
Reklamlar
-
Ybr al.
Sakaydi :D hyosungun 250lik cruiseri var onu arastirabilirsiniz.
-
-
ikiside güzel motorlar ama Daelim daystar 250 ilgimi çekti çok güzelmiş
-
Derbi STX 150 tavsiye ederim.
Başlangıç için 150cc ideal. Sınıfının en yakışıklı motosikleti bence. Ayrıca yeni başlayanlar için önemli olduğunu düşündüğüm vites göstergesine sahip. Ybr'de Cbf'de yok. Yine onlarda olmayan dijital gösterge, LED stop lambaları sinyal lambaları ve oldukça büyük yakıt deposu var.. Selesi alçak, motorun içine gömülüyorsunuz oturduğunuzda ve çok kolay kontrol sağlayabiliyorsunuz.
Bu model bazı ülkelerde Piaggio, bazılarında Aprilia markası altında satılıyor. Piaggio'nun Çin'deki fabrikasında (Piaggio Zongshen) tarafından üretiliyor.
-
natila adlı üyeden alıntı
Daelim daystar 250
bugün daystar bakmaya gidicem çok güzel motor ama tedirgin olduğum konu çok az motor var sahibinden.com da satılmamasının sebebi reklam vs başka bir şeyden olabilirmi acaba görünüş ve 250 cc olması çok güzel başlangıç olarakta herika motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Daelim daystar 250 için kaporayı bıraktım bakalım kımsetse haftaya teslim edilecek dün bindim çok rahat motor ve gidişi güzel başlangıç için güzel motor titreşimde bu arada çok az düşük viteslerde
-
Daelim daystar 250 motorum bugün geldi şimdi plaka işlemlerini başlattım hayırlısıyla bugün plaka vs tamamlanacak ve yeni motoruma kavuşacam trafik olmadığı zaman motoru teslim alacam akşam saatlerinde vitesli motorda ilk adımı atıyorum ve 1 ay sonrada eğitim alacam çok heyecanlıyım ilk defa vitesli motor üstünde saatlerce yol yapacağım için
-
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürmek nasib olur inşallah.daelim daystar sağlam motor iyi bir chopper senin adına sevindim.
-
[QUOTE=İlker41;3722400]hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürmek nasib olur inşallah.daelim daystar sağlam motor iyi bir chopper senin adına sevindim.[/QUOTE
teşekkürler hocam zaten içimde bir chopper sevgisi var anlam veremediğim, bu tip motorları görünce aşık oluyorum hele bide 60 ve 80 yıllardaki motorlar gibi farları oldumu daha çok aşık ediyor kendine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)