Babam için motor tavsiyesi
Reklamlar
-
şekli semaili bizim için önemli değil, küçük bir ilçede yaşadığım için klasik bakımlardan fazla ekstra bir şeyi çıkmasın istiyor gönül ışte.. Bakımlarını kendim yapıyorum motorumun. Babama da yardımcı olurum. Cc olarak bir takıntı da yok açıkçası, tek istediğimiz özellik ota b*ka bozulmasin yeterli. Babam bisiklet sürer gibi motor sürüyo zaten yavaş yavaş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
nines adlı üyeden alıntı
sonra tavuğu koyunu ezsin köy yerinde :D
ne güldüm var ya =D
Reklamlar
-
-
Boxer veya discover. Güzel makinalar ikiside.
-
Kardeş bence tipsiz köylü tipi boxer'e bakma şahsi görüşüm kuba razore 100 daha uygun olur hem tipi güzel hemde servisi iyidir.
Ayrıca sitesinde 2844 tl ama pazarlık yaparak 2650 tl ye kadar indirebilirsiniz.
-
-
kuba razore 100 sağlam midir?
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
kuba razore 100 sağlam midir?
Razore'nin 150 lik olanını kullanmıştım yanılmıyorsam,işçilik vs anlamında kötüydü ancak az yakıyordu. Herkes dile getirmiş ancak bende söyleme gereği duydum boxer 150 f/p açısından aradığınız motosiklet,çinlilere göre sağlamlıkta da ilerde.
-
Sepya adlı üyeden alıntı
Kanuni Breton 125
arkadaşın dediği breton çok iş görür heybe+45 lt çanta bir dünya meyve sebze getirir
-
Bende sizin durumunuza boxer diyorum. Boxer kullanan arkadaşların çoğunun hemfikir olduğu konular: 1-Arza yapacak ayrıntının olmaması 2-Yüksek torktan gelecek güç (ilerde arkaya sepet takıp bahçenin ürünlerini pazara getirmek isteyebilir) 3- Yumusacık amartisörleri
Ancak benim kafanı karıştıracak bi önerim olacak. Ön ayak koyma yerinde birçok ıvır zıvır taşıyabileceği bir scooter düşünmezmisin? Üstelik babanı vites atma zahmetinden kurtarırsın
-
bummerangg adlı üyeden alıntı
Bende sizin durumunuza boxer diyorum. Boxer kullanan arkadaşların çoğunun hemfikir olduğu konular: 1-Arza yapacak ayrıntının olmaması 2-Yüksek torktan gelecek güç (ilerde arkaya sepet takıp bahçenin ürünlerini pazara getirmek isteyebilir) 3- Yumusacık amartisörleri
Ancak benim kafanı karıştıracak bi önerim olacak. Ön ayak koyma yerinde birçok ıvır zıvır taşıyabileceği bir scooter düşünmezmisin? Üstelik babanı vites atma zahmetinden kurtarırsın
olabilir aslında kardeşim ancak motosikletçi bir arkadaşım scooterler daha çabuk arıza veriyor filan dedi aklımda öyle kalmış ne derece doğru bilemiyorum. Peki scooter tavsiyeniz var mi?
-
54 yaşımdayım.emekli olduktan sonra bağ bahçe seracılık işlerine girdim.2004 ten beri motorcuyum 600 cc motor dahil 4 sene öncesine kadar istanbul trafiğinde yaz kış motor kullandım. mootsikletle uzun yolda giderim.Tarla işinde en büyük sorun çamurdur. onunla baş etmek için mondial x treme max aldım ancak artçılı kullanımda motosikletinde yüksekliği nedeni ile kontrol zor. daha sonra birkaç motor aldım sattım şu anda z-1 mondial var. memnunum. ancak tavsiyem mondial veya ramzey cup olacaktır. nedeni ise çamurda 2 kişide olsa çapur şupur gider.ön tekerde çamur sıkışması olmaz. diğer tipköylü mootrlarının tamaı sıkışır ve çok dertli bir iştir. mondial diğer çinlilerden daha iyidir.cefakardır.asla yolda kalmazsın. parça bol ve ucuz. gerekirse eskidiğinde dereden aşağı kakıverirsin gider yenisini alırsın.birde bahçe işinde mutlaka ilaçtır gübredir veya günlük çıkan mahsüldür öte beri götürüp getirmek gerekir. bunu da arkasına yapacağın 150-200 kg kapasiteli bir römorkla çözersen babana en büyük iyiliği yapmış olursun.ürününüz bereketli yolunuz açık olsun.örnek:http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...t-romorku.html
-
MELİH adlı üyeden alıntı
54 yaşımdayım.emekli olduktan sonra bağ bahçe seracılık işlerine girdim.2004 ten beri motorcuyum 600 cc motor dahil 4 sene öncesine kadar istanbul trafiğinde yaz kış motor kullandım. mootsikletle uzun yolda giderim.Tarla işinde en büyük sorun çamurdur. onunla baş etmek için mondial x treme max aldım ancak artçılı kullanımda motosikletinde yüksekliği nedeni ile kontrol zor. daha sonra birkaç motor aldım sattım şu anda z-1 mondial var. memnunum. ancak tavsiyem mondial veya ramzey cup olacaktır. nedeni ise çamurda 2 kişide olsa çapur şupur gider.ön tekerde çamur sıkışması olmaz. diğer tipköylü mootrlarının tamaı sıkışır ve çok dertli bir iştir. mondial diğer çinlilerden daha iyidir.cefakardır.asla yolda kalmazsın. parça bol ve ucuz. gerekirse eskidiğinde dereden aşağı kakıverirsin gider yenisini alırsın.birde bahçe işinde mutlaka ilaçtır gübredir veya günlük çıkan mahsüldür öte beri götürüp getirmek gerekir. bunu da arkasına yapacağın 150-200 kg kapasiteli bir römorkla çözersen babana en büyük iyiliği yapmış olursun.ürününüz bereketli yolunuz açık olsun.örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...t-romorku.html
abicim öncelikle saygılar..
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben doğrusunu söylemek gerekirse mondial çok arıza çıkarır diye endişe ettiğim için pek yanaşmak istemedim ona. Fazla yükleri traktör ile hallediyor ancak çok basit şeyler var mesela damlama sistemin açıp mahsuller sulanacak sırf onun için traktör ile gidilmiyo. Aldığımiz motor çamur görmeyecek yani coğrafya gayet düzgün babamda bisiklet kıvamında motor kullanır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)