Snappy tekrar söylüyorum bajaj boxer al modenasın devri bitti servisi vs yok
Snappy tekrar söylüyorum bajaj boxer al modenasın devri bitti servisi vs yok
Biraz daha koy YBR al )))
O cb kullanıcısı on maşanin neden paslandigini anlatmıştı.Hava almayan nalyon bir branda altında yağmur çamurda kalması ve brandanin yüzünden motorun kurumaması yüzünden paslandigini anlattı sahibi lütfen 1 kişinin dikkatsizliği yüzünden başına gelenleri bütün cb lere mal etmeyelim istersen Benim motorda egzos ucundaki civatalar harici en ufak paslanma yok.Yaz kis yağmur çamur demem binerim bunuda belirtmek isterim.
Snappy hocam alicaksan temizinden 2.el crypton veya innova alcaksın illa japon olsun dersen.Ha adam gibi ustam var dersen eski honda c90 öneririm ucuza motoru yenilersin.İlla cup istediğin için bunları önerdim.Maalesef o paraya sıfır japon cup yok...
modenas ne la bilmiyom ben onu. topraam hep geyiğini yapıyoz ama bu sefer hakikatten biraz daha koy ybr al başkası kurtarmaz seni vakıfların köy yollarında. oralar biraz bozuk yollar bilirim
4 mevsim kullanılıp da şasesinde gram pas olmayan Cb125E varsa iddiam yanlış çıkar. Ya da benim motorla aynıymış deriz Benim motorda arka amortisör üst bağlantısında iç tarafa az boya atmışlar orası biraz kahverengileşmiş, onun dışında şase boyasında renk atma bile yok. Gidondan motora inen bağlantı borusundaki, kilit zinciri bağlamaktan oluşan çizikleri saymıyorum, orası yine de iyi dayanıyo aslında çizilen boya pul pul atabilirdi de.
Modenas da aynı soy snappy kardeş , Japon ya da Hintden şaşma bence boxer Discovery ybr apache bunlara bak
servis uzakta bahanesini geçin bende ilk drifti aldığımda köyde yaşıyordum en yakın servis 20 km di gidip geldim servisime bende mondial kullanıyorum neden sinyallerimde yanmama dökülme olmuyor çok merak ediyorum
Abi Cub motor almayın aldırmayın. Durmadan arıza verir, durmaz gitmez matkap gibi titrer derdi çekilmez. Benim Cub motorun vitesinde sorun var debriyajıda yeni değişti, ustaya götürdüm motor kullanmayı bilmiyon mu dedi ??? Heee bilmiyom, vites koluna kafa atarak değiştiriyom vitesleri ben. Tövbe tövbe, kardeş sen git salcano Wolf al ona bin. 0 km 3250 lira. Cub motora ducati olsa bir daha bulaşma.
Cub motorun rahatlığı hiçbirinde yok hele 4.vitesten boşa atması anlayamassınız
bugünün sorunu bu bakalım yarın ne olacak
snappy ye dis mi attınız başınıza büyük bir bela aldınız..
adamım bi insan bu kadar boş olamaz ya :D
Az daha koy araba al artık sende rahatla şu forumda şaka bir yana kardeşim yamaha cryptonu öven abilerim var, tek balansörlü cub imiş tam araştırmadım ama japon sonuçta. Yada boyun yeterse xtreme Max alabilirsin köy de bağ da iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)