Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Lanet olsun snapy

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Bu motoru Şubat ayında aldım şuan 2800km de ama 28000 km olan honda bundan bin kat iyidir şimdi nesinden memnun değilim ve arızaları
    3 gün önce sol sinyal yanmamaya başladı sonra sağ gitti şuan hiçbir sinyal yanmıyor. Şimdi ise led farlar söndü switch yalama oldu hiçbir far kademesinde durmuyor.haliyle far yanmıyor şimdi açtım baktım tüm tesisat sağlam arkadaşlar dalga geçiyor vallahi baltayla giresim var babama dedim baba servise götürelim. Servis ilçede 25 km uzakta nası götürelim diyor dedim üstünde götürcem dökülür yolda diyor zaten ön jant yamuk sekiz çiziyor şerefsiz. Dedi babam küfür etmeye başladı yok sen aldırdın yok honda alçakmış ben aldırmamışım her insan garip garip davranıyor. Hatta yağını değiştim ne masraf yapıyorsun diyor küfür ediyor benim suçum ne şimdi arkadaşlar sinirden ağlıyorum şimdi lanet olsun aldığım güne çok doldum yazınca rahatladım biraz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Sen şu motosikletten bi vazgeç de foruma da bir ferahlık gelsin artık snap chat

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    adamın mesaj saati bile tersten doğruyu gösteriyor

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Snappy merak edenler?

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Baba aku yok.....:-) :-) :-) :-)
    F54 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motoru Şubat ayında aldım şuan 2800km de ama 28000 km olan honda bundan bin kat iyidir şimdi nesinden memnun değilim ve arızaları
    3 gün önce sol sinyal yanmamaya başladı sonra sağ gitti şuan hiçbir sinyal yanmıyor. Şimdi ise led farlar söndü switch yalama oldu hiçbir far kademesinde durmuyor.haliyle far yanmıyor şimdi açtım baktım tüm tesisat sağlam arkadaşlar dalga geçiyor vallahi baltayla giresim var babama dedim baba servise götürelim. Servis ilçede 25 km uzakta nası götürelim diyor dedim üstünde götürcem dökülür yolda diyor zaten ön jant yamuk sekiz çiziyor şerefsiz. Dedi babam küfür etmeye başladı yok sen aldırdın yok honda alçakmış ben aldırmamışım her insan garip garip davranıyor. Hatta yağını değiştim ne masraf yapıyorsun diyor küfür ediyor benim suçum ne şimdi arkadaşlar sinirden ağlıyorum şimdi lanet olsun aldığım güne çok doldum yazınca rahatladım biraz.
    öncelikle sakin ol

bundan sonra sana snappy demeyelim istersen motorundan bu kadar nefret etmeye başladığına göre adınla hitap edelim

rx alacağım diye konu açmıştın almayı halen düşünüyor musun?

snappy'nin jantı düzelmiyor malesef kırılıdı mı battı balık yan gider misali tel olsa düzelirdi belki

çinli cublar böyle şerefsiz işte

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Telden girdiğim için başlığı başkasının açtığını zannetim. Bir an sanki jandarma mt.net girmiş ve senin başlığı görünce sana küfretmek için açmış zannetim. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Usercom Dostum:babam motoru istemiyor sıfır alacaksan sat sinopiyi sl diyor 3600 liraya kadar kaliteli motor varmı mondial demeyin kalbinizi kırarım

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    O kadar hayvanın günahına girersen... Allah'ın sopası yok işte.
    Sokollu bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Usercom Dostum:babam motoru istemiyor sıfır alacaksan sat sinopiyi sl diyor 3600 liraya kadar kaliteli motor varmı mondial demeyin kalbinizi kırarım
    bajaj boxer var tvs neo x3i var

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Eski model ybr alabilirsin. Mondial söylemeyin kalbinizi kırarım demişsin ama mondialın en sağlam motoru olan xtreme max alabilirsin hem endurodur köyde çok rahat edersin hemde 210 250 falan yapılıyor cc si cenkito yapmıştı. Sana tavsiyem bunlar yada tvs apache alabilirsin 2. El.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

2. Ellere baktımda 2012 modeller var 3600'e çok rahat bulabilirsiniz.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamın mesaj saati bile tersten doğruyu gösteriyor
    Amma güldüm bilader bu yoruma :D

Bendeki mondial 9500 km de 1 tl masraf çıkarmadı yağ değişimi zincir bakımı hariç Motosikleti hor kullanıyor olabilir misin Snapy??
    lifespeed bunu beğendi.

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    bunu ifşa etmiştiniz resmi nerde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    kalbini kırarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Alacağım motor belli oldu modenas gt135 ama nerde satılıyor bilmiyorum servis ağı geniş değil ama modenas kaliteli olduğu için kolay bozulmuyormuş

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu Mondial Snappy ile benim garajda yatan Mondial Hyena aynı fabrikadan çıkıyodu. Fabrika çıkış fiyatı 230 dolar olan motoru 1450 liraya kakaladılar resmen. Senin Snappy de aynı mal, çok bi kalite bekleme. Benim motorun 1 senede değişmedik parçası kalmamıştı neredeyse. Yürür aksam dökülüyodu resmen. Dolar da 2011 kışında 1.6 lira falandı düşünün kazığın boyutunu. 800-850 dolara almışım. Adamlar geçen ay 2099 liraya 100 UAG satıyodu, dolar 2.85 lira falanken. Yaklaşık 700 dolara Hyena'dan 2 kattan fazla kaliteli motor satmışlar yani. Hem de motor hacmi 98cc ile sınırlı kalmıyo büyütebiliyosun. Benim 2012'de aldığım Mondial MX Grumble ile bunlar arasındaki kalite farkı büyük bir uçurum. 2012 model olup ön maşaları paslanan Honda Cb 125E'ler varken bende daha pas yok, motor tuzlu kar suyunu defalarca yemesine rağmen.

Modenas tarih oldu unut onu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    kalbini kırarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Alacağım motor belli oldu modenas gt135 ama nerde satılıyor bilmiyorum servis ağı geniş değil ama modenas kaliteli olduğu için kolay bozulmuyormuş
    Modenasla falan uğraşaman

Bajaj boxer'in sıfıri 3200 tl sorunsuzca bin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Mondial Snappy ile benim garajda yatan Mondial Hyena aynı fabrikadan çıkıyodu. Fabrika çıkış fiyatı 230 dolar olan motoru 1450 liraya kakaladılar resmen. Senin Snappy de aynı mal, çok bi kalite bekleme. Benim motorun 1 senede değişmedik parçası kalmamıştı neredeyse. Yürür aksam dökülüyodu resmen. Dolar da 2011 kışında 1.6 lira falandı düşünün kazığın boyutunu. 800-850 dolara almışım. Adamlar geçen ay 2099 liraya 100 UAG satıyodu, dolar 2.85 lira falanken. Yaklaşık 700 dolara Hyena'dan 2 kattan fazla kaliteli motor satmışlar yani. Hem de motor hacmi 98cc ile sınırlı kalmıyo büyütebiliyosun. Benim 2012'de aldığım Mondial MX Grumble ile bunlar arasındaki kalite farkı büyük bir uçurum. 2012 model olup ön maşaları paslanan Honda Cb 125E'ler varken bende daha pas yok, motor tuzlu kar suyunu defalarca yemesine rağmen.

Modenas tarih oldu unut onu
    yok manisada varmış seneye gidip alırım

MotoNoob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Spada Anton 200
    Benim Hondayı sana vereyim Snappy.
    Forumda İlan var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı MotoNoob adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim Hondayı sana vereyim Snappy.
    Forumda İlan var
    Vallaha çok iyiymiş yakın olsa yarın benimdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

3900 liraya 5 bin kmde modenas gt 135 buldum pazar günü gidiyorum beğenirsem alırım kısmetse

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Akılanmamışsın gene modenasta da sıkıntı çıkar sonran babannn...
    Sen git bş tane cb 125 ace al bak keyfine demedi deme

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)