Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cruiser tarzına uygun kask önerisi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Shark raw bulamadığım için, bell rogue'de hoşuma gitmediği için bir kask bulamadım sayın arkadaşlar ve çareyi sizden yardım istemekte buldum. Kask olmadığı için motor yatıyor bir haftadır.

Motor: sl200
    bütçe: 1000 lira

önerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Siyah full face, siyah camli

Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    Biltwell bakın derim, bubble visor olayı çok hoş duruyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Iron&Road adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biltwell bakın derim, bubble visor olayı çok hoş duruyor.
    Bunun düz vizörlüsü yokmu acaba? Kask çok hoş ancak bubble olayını sevmedim pek

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Shark Vancore

Bu linkten de sitedeki bir arkadaşımızın incelemesini okuyabilirsiniz.

Fiyatı şu anda sitelerde 900-1000 TL arasında değişiyor.

Not: Ben kamuflaj deseni beğendiğimden o rengi paylaştım. Başka renkleri de mevcut elbette.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport

Motosikleti
    Honda Msx125 olacak gibi
    Shark Raw Kurtz Mat Kask , Shark Raw Dual Black tavsiye edebilirim. Netten çok rahat bulabilirsin.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Gecelerde bi Road Glide gormustum Fullface arai takiyodu karisik renkli aynali vizor, mat siyah renk... Bittim adamin kaskina acayip yakismisti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı blackhhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shark Raw Kurtz Mat Kask , Shark Raw Dual Black tavsiye edebilirim. Netten çok rahat bulabilirsin.
    nasıl buluyon ya çok rahat? bakmadan ateş etmeyin be kardeşim. Türkiye hiç bir yerde yok mat veya dual black

Motosikleti
    Henüz YOK
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl buluyon ya çok rahat? bakmadan ateş etmeyin be kardeşim. Türkiye hiç bir yerde yok mat veya dual black
    Asıl bakmadan ateş eden sizsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...23547389/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...23548429/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Gülermisin ağlarmısın ya, ilan tarihine baktın mı güzel kardeşim? Okuma yazma vardır diye düşünüyorum. Artı olarak hesaplı motorun sahibiyle whatsapp konuşmalarımı hiç üşenmem atarım buraya. Adamın elinde parlak siyah kırmızı olan modelinin 3xl'ı var sadece. Sahibindendeki tüm ilanları aradım, tüm motosikletle alakası olan yerleri aradım merak etme. Ne kadar saçma sapan insanlar var lan burda.

Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    Bunun düz vizörlüsü yokmu acaba? Kask çok hoş ancak bubble olayını sevmedim pek
    Düz cam var gördüm yurtdışında ama burada var mı bilemiyorum. Genelde gözlükle kullanıyorlar bubble istemeyenler

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Gülermisin ağlarmısın ya, ilan tarihine baktın mı güzel kardeşim? Okuma yazma vardır diye düşünüyorum. Artı olarak hesaplı motorun sahibiyle whatsapp konuşmalarımı hiç üşenmem atarım buraya. Adamın elinde parlak siyah kırmızı olan modelinin 3xl'ı var sadece. Sahibindendeki tüm ilanları aradım, tüm motosikletle alakası olan yerleri aradım merak etme. Ne kadar saçma sapan insanlar var lan burda.
    Sakin ol kardeş, ne bu tepki? Adam sana bildiği kadarıyla ağzını bozmadan tavsiye veriyor, senin verdiğin tepkiye bak. Hem girip insanlardan öneri bekliyorsun, hem de gelen öneriye saygısızca cevaplar veriyorsun.

Yanlış veya geçersiz tavsiye vermiş olabilir, düzgünce yok dersin biter. Hem öneri isteyip hem de "Ne kadar saçma sapan insanlar var lan burada" gibi seviyesiz cevaplar veren kişiler burada pek sevilmez. Tavsiye vermek için yazacaktım da, senin bu cevaplarını görünce vazgeçtim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakin ol kardeş, ne bu tepki? Adam sana bildiği kadarıyla ağzını bozmadan tavsiye veriyor, senin verdiğin tepkiye bak. Hem girip insanlardan öneri bekliyorsun, hem de gelen öneriye saygısızca cevaplar veriyorsun.

Yanlış veya geçersiz tavsiye vermiş olabilir, düzgünce yok dersin biter. Hem öneri isteyip hem de "Ne kadar saçma sapan insanlar var lan burada" gibi seviyesiz cevaplar veren kişiler burada pek sevilmez. Tavsiye vermek için yazacaktım da, senin bu cevaplarını görünce vazgeçtim.
    Gayet sakinim ben, fakat arkadaş bildiği kadarıyla değil sadece "yalan söylüyorsun al bak var burda" demek için yorum yapmış. Onun adıda öneri değil, bir insanı yalan çıkarmaktır. Fakat bunu yaparken ne ilan tarihine bakmış nede benim buraya konu açmadan önce sahibindeni araştırabilecek kadar beynim olduğunu hesaba katmış. Hal böyleyken benim de böyle bir tepki vermemden daha doğal bişey olamaz. Ek olarak yorumu yazan şahıs bile bana cevap verebilecek hakkı kendinde bulamazken, sen gelip şıracılık yapıyorsun burada. Son olarak dünyada tavsiye verecek son insan değilsin, belki tavsiye verebilecek bir insan bile değilsin, elbet birileri çıkar bişeyler söyler.

Sağlıcakla kal güzel kardeşim.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Gayet sakinim ben, fakat arkadaş bildiği kadarıyla değil sadece "yalan söylüyorsun al bak var burda" demek için yorum yapmış. Onun adıda öneri değil, bir insanı yalan çıkarmaktır. Fakat bunu yaparken ne ilan tarihine bakmış nede benim buraya konu açmadan önce sahibindeni araştırabilecek kadar beynim olduğunu hesaba katmış. Hal böyleyken benim de böyle bir tepki vermemden daha doğal bişey olamaz. Ek olarak yorumu yazan şahıs bile bana cevap verebilecek hakkı kendinde bulamazken, sen gelip şıracılık yapıyorsun burada. Son olarak dünyada tavsiye verecek son insan değilsin, belki tavsiye verebilecek bir insan bile değilsin, elbet birileri çıkar bişeyler söyler.

Sağlıcakla kal güzel kardeşim.
    Lütfen haddinizi biliniz. Burada bir soru sordunuz ve arkadaşımız size yardım etmek istemiş. Asıl burda siz herkesi rencide ediyorsunuz. Tekrar sizi uyarmak için yazan bir arkadaşımıza sen tavsiye verebilecek bir insan değilsiniz diyorsunuz. Bu nasıl laftır lütfen ama bu kadar önyargılı ve agresif olmayın. 1000 kişiden fazla insan var bu forumda. Tanımadığız insanlara karşı böyle bir terbiyesizlik yapma hakkınız yok. Belki sinirlisinizdir ve dolmuşsunuzdur her insana olabilir ama lütfen diğer yapacağınız yorumlarda biraz daha saygılı olun. İyi forumlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı AliCem Yener adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lütfen haddinizi biliniz. Burada bir soru sordunuz ve arkadaşımız size yardım etmek istemiş. Asıl burda siz herkesi rencide ediyorsunuz. Tekrar sizi uyarmak için yazan bir arkadaşımıza sen tavsiye verebilecek bir insan değilsiniz diyorsunuz. Bu nasıl laftır lütfen ama bu kadar önyargılı ve agresif olmayın. 1000 kişiden fazla insan var bu forumda. Tanımadığız insanlara karşı böyle bir terbiyesizlik yapma hakkınız yok. Belki sinirlisinizdir ve dolmuşsunuzdur her insana olabilir ama lütfen diğer yapacağınız yorumlarda biraz daha saygılı olun. İyi forumlar.
    Belki tavsiye verebilecek dedim belki, insanlar işine geldiği gibi okuyor niyeyse. Tavsiye falan vermeyin allah aşkına ya, kapansın gitsin konuda.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Belki çok da önemli değil zaten orda arkadaşa hakaret ediyorsunuz ha belki var ha belki yok. Sizin zaten tavsiye istemenize gerek yok çünkü siz her herkesin dediği kaskı araştırmışsız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)