Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Merhaba,

Gerçekten insanlar 3 kuruş için neredeyse karakterini ruhunu satacak hale gelmiş yazık. Aşağıdaki ilanla alakalı uyarı yapmak istiyorum. Ben Triumph ve Ducati markalarını hayranlık derecesinde seven biriyim ve sık sık ilanlarını takip etmekteyim. Dolayısıyla da motorların çoğunu biliyorum sayılarının az olmasından ötürü. Bu motor nisan ayında satıştaydı ve 16 bin lira istiyordu ilk sahibi. Beyefendi düzgün biriydi ve biraz daha pazarlığa açıktı. Ancak motorun motor bloğu çatlamış ve kaynakla onarılmış bir motor bu ilk sahibi dürüst biri olduğu için adam açık açık yazmıştı ilanına ve fiyatıda bundan dolayı uygundu. Arkadaş almış motoru şimdi ilana bakıyoruz bununla alakalı gram yazı yok ve 19 bin lira fiyat çekmiş. Muhtemelen o motor blok çatlağı kayıtlı falan değildir sorguda ve birilerine çakmaz ise yutturma peşinde. Yahu bu yan yatma veya ufak parça değişimi değil ki arkadaş koskoca blok operasyon geçirmiş bir kazadan ötürü. Ben utandım ilanı gördüğümde yemin ediyorum yazık gerçekten...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26009326/detay
Böyle tuzaklara düşmemek için, mutlaka iyi bir ustayla motosiklet almaya gidilmeli veya ayrıntılı bir inlemeden geçirilmeli diye düşünüyorum.

Bu şekilde , en azından alınan risk bir parça azaltılabilir.

Saygılarımla.