Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankara'daki Fuar için..

REKLAM ALANI
    ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14937

linkte duyuru yaptık pek ilgilenen olmadı gibi... Ben de fazladan davetiye var. Arkadaşlar T-Shirt'ler ve Sticker'lar için toplam 15 YTL ödeyeceksiniz. Bunu ödemenin 2 Yolu var Ya Skullhunter ( Admin) kardeşimize havale yoluyla ( detaylar ana sayfada ) yada fuar günü yani 08-11 Haziran'da Ankara Anatolia'da buluşup bana ödemeniz. Ben ayın 11 inde yani pazar günü öğlen buluşalım istiyorum. Sanırım herkes plan ını ona göre yapabilir. Pazar olduğu içinde müsait olur sanırım herkes. Şİmdi arkadaşlar gelmek isteyenler ve Tshirt almak isteyenler beni mutlaka cep telefonumdan arayıp Ad Soyad Adres Telefon ve almak istedikleri adet sayısını ve bedenlerini mutlaka vermeleri gerek ki bende ona göre İstanbul'dan alabileyim........

Duyarsız kalmayacagınızı umut ederim......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    ben daha önce bildirmiştim. şimdi bir daha yazıyorum. 1 adet xl istiyorum. söylediğin zaman fuarda olacağım orada senden alırım.

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Liste yapıyorum seni ekledim

asıl isimleriniz nedir yani ona göre liste yapıcam Ad soyad belirtirseniz sevinirim..

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus

Yarın Ankara'da Fuar açılıyor

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14937

linkte duyuru yaptık pek ilgilenen olmadı gibi... Ben de fazladan davetiye var. Arkadaşlar T-Shirt'ler ve Sticker'lar için toplam 15 YTL ödeyeceksiniz. Bunu ödemenin 2 Yolu var Ya Skullhunter ( Admin) kardeşimize havale yoluyla ( detaylar ana sayfada ) yada fuar günü yani 08-11 Haziran'da Ankara Anatolia'da buluşup bana ödemeniz. Ben ayın 11 inde yani pazar günü öğlen buluşalım istiyorum. Sanırım herkes plan ını ona göre yapabilir. Pazar olduğu içinde müsait olur sanırım herkes. Şİmdi arkadaşlar gelmek isteyenler ve Tshirt almak isteyenler beni mutlaka cep telefonumdan arayıp Ad Soyad Adres Telefon ve almak istedikleri adet sayısını ve bedenlerini mutlaka vermeleri gerek ki bende ona göre İstanbul'dan alabileyim........

Arkadaşlar Perşembe Son gün Taleplerinizi Perşembe gününe kadar yapmanız gerekiyor. Bende ona MT İstanbul'dan T-shirt isteyeceğim.

Tekrar yazıyorum 0532 632 34 36 LÜtfen almak isteyenler bana ulaşsın.

Duyarsız kalmayacagınızı umut ederim......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler