Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

bu motoru almayı düşünüyorum yardım edin lütfen

Motovento
    REKLAM ALANI

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ben Ali, uzun zamandır forumu takip ediyordum fakat hiç üye olmamıştım. geçenlerde "bu motor alınır mı" diye bir konu okudum ve almayı düşündüğüm bir motoru sizlere gösterip fikirlerinizi almak istiyorum. motor tecrübem var 2 senelik ancak 250cc racing kullandım sadece. düşündüğüm motor honda cbr 929 RR modeli. Bir tane buldum forumda fiyatı da düştü hatta en son. biraz daha pazarlık ile bu motoru alabilirim sanırım. Çanakkale'de yaşıyorum, 22 yaşındayım. Bu motor da çanakkalede hatta. ama açıkçası bazı sorular var aklımda. Bu camiada ne güvenebileceğim bir arkadaşım, abim, dostum, ustam var. Ne de motoru bir bakışta anlayacak kadar bilgi sahibiyim. O yüzden sizlere çok güveniyorum, güvenmek zorundayım. Sorulara gelirsek;

-motoru kime gösteririm?
    -alsam sorun yaratıp elimde mi kalır?
    -yoksa ilanda arkadaşın dediği gibi ustanı al gel sonuna kadar kefilim diyebilecek kadar sağlam mıdır?
    -parça sıkıntısı olur mu? çok yakar mı?
    -vergisi sigortası pahalı çıkar mı?
    -fiyatı piyasanın altında diye şüphelenmem mi gerekiyor?

muhtemelen bu motor benim alacağım son motor olacaktır gerek hızlı olması gerek de çok piyasa olmadığı düşünülürse. bu motoru 2-3 sene kullanıp elden çıkartıp aile yaşantısına geçerim diye düşünüyorum. ama gerçekten kararsızım.

değerli abilerim bütün içtenliğimle tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28271498/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    tecrübe olayına hiç girmiyorum herkesin kendi sorunu bu ve bunun benzerleri yaştaki racing motorları alma herhangi bir arıza çıkarsa yapacağın masraflar hakkında fikir edinebilirsin bu videodan https://www.youtube.com/watch?v=mrMjYXr8fDA
    kovboy03 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alınmaz kardeş hem masrafı çok olur hem de tecrübe yetersiz , 900 cclik makina 250 ccye benzemez adamı üstünden tükürür atar ölürsün tecrüben yetersiz.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alınmaz dostum sana gitmez, daha ustan bilgin bile yokmjuş elinde patlar yada kendine zarar. Sen 250cc yeni bir motor bak

arkadaşım sonuçta 15 yaşında bir motosiklet bu nasıl bakıldığı önemli,eğer alacaksan bir honda servisine gösterip motorla ilgili bilgi edinmeni tavsiye ederim

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Videodan izledim bir yağ pompası 350 euro bir sübap 17 euro ocağına incir ağacı diker adamın

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alinmasina alinirda iste kapali kutu birde yaris motoru ne yapacaksin caddede altinda kaynar kazan trafikte..

başka var mı yorumunu paylaşmak isteyen?

Artık bu tip soru ve içeriklerin google da performans yapsın diye MT admini tarafından yapıldığına kanaat getireceğim neredeyse..

Aynı gün üyelik sorular hep insanlar cevap yazsın uzasın diye seçilmiş sorular.. 600 cc konular genelde yada en iyi 250 lik hangisi diye...

Arkadaşlar üşenmemiş cevap yazmış konuyu açan başka fikirlerini paylaşmak isteyen varmı demiş. İkna olmadın mı? Sen Trol değilsen ikna olmuş olman lazım..

motosiklet.net adminlerine de diyeceğim şu ki ilk üyelikler için bir standart getirmeniz artık şart. Yoksa buralar kendi kendine bişeyleri yazıp cevaplayan tiplemelerle dolup taşacak. Kalitesiz dandik içerikli bir forum sitesi olacak. Gerileme dönemine giriyorsunuz haberiniz ola.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)