Arkadaşlar ben gazeteciyim dün elime ulaşan bir haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar ben gazeteciyim dün elime ulaşan bir haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar sizden ricam resmin ustüne tıklayıp buyutup bakın. Lütfen bu kadar cahil ve duyarsız hareket etmeyelim
Resim acilmiyor , bir bakarmisin,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Arkadaşlar resmi düzeltmeyi basaramadım ama aynı başlıkla yeniden başlık açtım
arkadaşlar ben beceremedim bana bi mail verim oraya atayım bilen birilerikoysun ibreti alem olsun be abiler
aslında bunlara çevremizde rastlama mümkün ailece bi yere gitmeye çalışırken böle görüntüler oluşturuyolar ama çok tehlikeli çookk
mail adresimi vereyim bana yollarsınız fotoyu bende atarım.bu arada tek fotomu var?varsa ötekileride atabilirsiniz..selasee@mynet.com
resmin üzeirne sağ tıklayıp hedefi farklı kaydete basıp resmi indirip bakabilirsiniz
ulan kendine acımıyon o çocuğu o kadın naısl tutsun farzedelimki düşürdü arkadan gelen araba ezmezmi o çocuğu hay allahım rezillik yaa yuh beeeeeeee
Okan ACAR
bu motor kaç cc. kaç beygir yaw!! hemen alıcam
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)