Anket: hangisini tercih edersiniz
- Katılımcı sayısı
- 83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
ducati 848 evo (2011 /13000 km -35500 tl
-
mt09 (sıfır fiyatı) 30500
-
z1000 sx (2012/13800 km-36000tl
-
z1000 (2012/16000km-34500tl
ducati 848 evo VS Kawasaki z1000 VS z1000 sx VS mt 09 hangisini almak istersiniz ?
-
Usta her türlü z1000 diyorum ya z1000 hastalıktır paran varsa z1000 abi üzmez makine bizim bodrum z800 ve z1000 kaynıyor
Usta z800 de olur bak reklam değil ama güzelbir z800 var piyasada bi bak derim.Ustam ne alırsan al ALLAH HATA KAZA BELA vermesin.
Z800 TIKLA
Reklamlar
-
Z 1000 SX bu dörtlüde hertürlü tek geçerim..
-
tabikide z1000 derim ama mtkma 09 da z1000 de yorar seni bakma hiç, ducatiyi kafadan ele pist motoru o. Fazer 8 felan neden almıyorsun?
-
z1000 tabiki ama Kawasaki yeşili
-
diversion u sattığın zaman görüşelim
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Bunların arasından, yormaması bakımından z1000sx alınmalı bence. Ancak arkadaşın da dediği gibi, hem zaten 30000 lira civarına çıkmışken ben olsam 0 fazer 8 alırdım abi. Yani aracı kâr amacıyla alıp, kısa zamanda satmadıktan sonra 0 mantıklı ve gözün arkada kalmaz.
-
Abi bence sen git bir kawasaki versys1000 al. Hem tam touring olsada çok kalıplı ve güzel duruyor(şirinevlerde gördüm). Hem rüzgar sıkıntı olmaz hem de seni ölene kadar götürebilecek kadar sağlamdır bence bunuda bir düşün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60892070/detay
Buda örneğim.
-
-
barodi adlı üyeden alıntı
Tamammı o iş? Hayırlı olsun diyelimmi??
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Tamammı o iş? Hayırlı olsun diyelimmi??
maalesef olmadı şansımı denemek istedim.
-
z1000 ve z1000sx arasında git gel yaşasam da işin içine uzun yol girdiği zaman açık ve net z1000 sx derim.
Peki neden z1000sx?
Öncelikle inanılmaz yakışıklı bir sport touring. Tak çantaları türkiye turuna çık, sök çantaları görüntü resmen SS, elcikler (bir enduro kadar olmasa da) yüksek ve geniş, sürüş pozisyonu rahat, daha ne olsun... Kawasaki herşeyden biraz koymuş bu motora...
İleride (nasip olursa) almak istediğim modellerin başında geliyor, harika bir motosiklet...
Tercihim z1000sx
Şu güzelliğe bakar mısınız:
-
-
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Abi bence sen git bir kawasaki versys1000 al. Hem tam touring olsada çok kalıplı ve güzel duruyor(şirinevlerde gördüm). Hem rüzgar sıkıntı olmaz hem de seni ölene kadar götürebilecek kadar sağlamdır bence bunuda bir düşün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60892070/detay
Buda örneğim.
Bende versys diyorum.
-
versys al reis alemin kralı o
-
şu videoyu ne zaman izlesem içimde bir kıpırtı oluyor
-
Son paylaştığınız resimdeki oranj z1000 istanbulda bir arkadaşımın. Kendisi motora gözü gibi bakıyor. Yakından görmeni tavsiye ederim. Motora bayilacaksin.
-
Ortalığı acayip karıştırmışım ya la Abi yine söylüyorum bence versys acayip kalıplı rüzgar desen vuruyorsa fazla touring camına ek cam bile takabiliyorsun. Rüzgar sıkıntısı sıfır oluyor ve en büyük dert yok oluyor. Siz zaten uzun yol seviyorsunuz versys 1000de bence bmw 1200gsden sonra en iyi touring. Al abi bir tane hem toto ağrısı yok olur hem de gerçek hir enduro motor sahibi olursunuz. Kaza filan olmadığı sürece (umarım asla olmaz) kawasakinin motorlarından pek bir sorun çıkmaz. Allah size sabır versin motor seçmek çok zor.
Versys 1000i düşünüyorsanız bir bu abimizlede konuşun zaten 2. Eli az olan bir motor. Bence eski versys 1000in eski kafası daha iyi bu motor bana çok çekici geliyor yi e linki paylaşayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60892070/detay (ilanla alakam yoktur abimiz için 2. Ellerine bir bakayım derken gördüm)
-
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Ortalığı acayip karıştırmışım ya la
Abi yine söylüyorum bence versys acayip kalıplı rüzgar desen vuruyorsa fazla touring camına ek cam bile takabiliyorsun. Rüzgar sıkıntısı sıfır oluyor ve en büyük dert yok oluyor. Siz zaten uzun yol seviyorsunuz versys 1000de bence bmw 1200gsden sonra en iyi touring. Al abi bir tane hem toto ağrısı yok olur hem de gerçek hir enduro motor sahibi olursunuz. Kaza filan olmadığı sürece (umarım asla olmaz) kawasakinin motorlarından pek bir sorun çıkmaz. Allah size sabır versin motor seçmek çok zor.
Versys 1000i düşünüyorsanız bir bu abimizlede konuşun zaten 2. Eli az olan bir motor. Bence eski versys 1000in eski kafası daha iyi bu motor bana çok çekici geliyor yi e linki paylaşayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60892070/detay (ilanla alakam yoktur abimiz için 2. Ellerine bir bakayım derken gördüm)
tipten kaybediyor , çok ağır , güçsüz z 1000 sx e göre.
Bu arada ankete katılan ve fikirlerini sunan herkese teşekkürler. Daha iyileri size nasip olsun.
Gönlümde hep sx modeli vardı. oylar zaten eşit. z 1000 le sx arasında kalmıştım. en düşük oy z 1000 çıktı.
birde süleyman kardeşimizinde dediği gibi ,
(Peki neden z1000sx?
Öncelikle inanılmaz yakışıklı bir sport touring. Tak çantaları türkiye turuna çık, sök çantaları görüntü resmen SS, elcikler (bir enduro kadar olmasa da) yüksek ve geniş, sürüş pozisyonu rahat, daha ne olsun... Kawasaki herşeyden biraz koymuş bu motora...)
hem ss hem suport touring .kawa herşeyden koymuş sx modeline.
hedefte sadece sx var .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Son paylaştığınız resimdeki oranj z1000 istanbulda bir arkadaşımın. Kendisi motora gözü gibi bakıyor. Yakından görmeni tavsiye ederim. Motora bayilacaksin.
hangisi suleymanE nin paylaştığımı sx modelmi demek istediniz. ben renk körüyüm.
-
Hayir. Sizin paylastiginiz ilan görsellerinin 4. Olani
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Hayir. Sizin paylastiginiz ilan görsellerinin 4. Olani
zaten ben o motosiklete bindim bugün yani sizin arkadaşla görüştüm bu motor onun zaten üzerine binmiş olduğum. takas etmedi 2014 modeliyle takas istiyor. adam haklı 1000 likten inip torksuz 600 cc motora binmek istememesi çok normal.
anlaşamadık işin aslı bu. zaten alıcı gözüyle gitmedim yakından görmek istedim heybetini vs vs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)