Yamaha'nın "al bak bu kadar vergi ödüyosun, bu paralar hep işide suriyelilere felan gidiyo" şeklinde vergi miktarlarını koyması şahane olmuş. Takdir ettim.
Fiyatlar gayet güzel olmuş.
Bu vergilerle bu ülkede 250 cc üstü haram.
R1M'e verilen vergiye 5-6 tane ybr alınabiliyormuş. Vay be!
R25 ile mt07 nin vergisiz fiyatlari neredeyse esit, yamahada vergileri bahane edip kitliyor...
Rabbim devletimizin itibarına zarar vermesin biz crypton'a bineriz.
Ee honda bu durur mu hemen yapistirmis cevabi.
cbr 250 R 14,600 olmuş. Daha geçen hafta 5.750 ye indirilen cbf 150 şimdi 5,850 olmuş.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Ham fiyatı 32 bin tl olan Supertenere vergi ile 52 bin tl olmuş.
30 bin tl motor 20 bin tl VERGİ.
Sadece aracı alırken verilen vergiylede bitmiyor tabi devamıda geliyor . Birsürü taşıt vergisidir odur budur.
Yazıklar olsun.
Siyasete çok girmek istemiyorum fakat gerçekten midem bulanıyor artık.
Yamahanın koyduğu zam devede pire.
Yazıklar olsun almıyacaksın arkadaş bunlardan motor bu nedir keyfe göre zam nasıl olsa milleti soyuyorlar böyle zam yapmaya devam etsinler satışlar eminim düşecek adamlar kış geliyor indirim yapalım diyeceklerine zam yapmayı tercih ediyorlar bajaj indirim yapmış tebrik ederim yamahaya örnek olsun insanları kandıramazlar.
Adam akıllı rakipleri yok ki, Bunların bazen motosiklet kullananlara düşman olmadığını düşünmüyor değilim. mt 7 geçen sene 18.000 TL çıkmıştı şimdi simdi 20,750 1 yılda 2.750 zam, Hadi t 7 zammını anları ama mt 9 zam mı ne ? bir yılda 5000TL zam.
Passatın en boşu 70.000 TL bunun 30.000 vergi adamlar 40.000 TL 1.5 tonluk araba yapıyor. Mantık gayet ağır basıyor.
Benim de en çok dikkatimi o çekti.Firmalar genel olarak yüksek cc de vergilerle kaybettiğini düşük cc lerden acısını çıkarma peşindeler.MT 07 ile başlayan yüksek satışları R25 ile iyicene tavan yaptı ve iyicene şımardı.bizim milletimiz görmemiş gibi R25 e böyle saldırırsa daha çok kazık yeriz firmalarda.Hepimiz görüyoruz işte vergiler işin içinde çıkınca 700 lük motosiklet ile 250 lik motosiklet arasında pek bir fark yok.Kimse 250 cc ye bu fiyatlar normal demesin.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Ver zami ver turkiye aliskin zaten
beğenmedimiz ortadoğu ülkeleri bile daha vicdanlı.
avrupa fiyatlarından en az 2-3 bin tl pahalı
http://www.yamaha-motor.eu/uk/products/motorcycles/adventure/xt660z.aspx?view=featurestechspecs
yamaha en çok sattığına koymuş çocuğu. bana bundan sonra bajaj dan kral marka yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)