Girisimimiz basariyla sonuclandi. "Bir motosiklet edinme hikayesi"
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tesekkur ederim.
-
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
-
hayirli olsun tam cafe racerlik... ters sanzuman degilmi bu arada..
-
önceki motorun için geçmiş olsun, yeni motorunu tepe tepe kullan. ucuza bir alarm taktır(aslında sen de takabilirsin) da art niyetlilerden kısmen korumuş olursun, kazasız sürüşler.
-
-
MertCicen adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
hayirli olsun tam cafe racerlik... ters sanzuman degilmi bu arada..
Tesekkur ederim. Valla gazlamaktan vakit bulabilirsem fikirlerinize ihtiyac duyarim. Soylenenin aksine ters aanziman degil. Cogunlul motosikletlerdeki gibi 1n2345 seklinde
-
Hayırlı olsun kazasız belasız, allah olmayanlara da nasip etsin.
-
isuzuki adlı üyeden alıntı
önceki motorun için geçmiş olsun, yeni motorunu tepe tepe kullan. ucuza bir alarm taktır(aslında sen de takabilirsin) da art niyetlilerden kısmen korumuş olursun, kazasız sürüşler.
Guvenlik onlemlerinin uluorta paylasilmasi taraftari degilim. Ama aldigim tum onlemlere grade80 veya grade100 Incir se eklemeyi planliyorum.
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
cemmoto41 adlı üyeden alıntı
ne güzel kazasız belasız
Tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız, allah olmayanlara da nasip etsin.
Cok tesekur ederim. Nasreddin hocanin dedigi gibi "baana damdan duseni getirin" cok isteyip elinden gelemesi durumunu iyi anlayacaklardan biriyim
31 yasinda adam cocuklar gibi sevincliyim
-
Hayırlı olsun ))
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
))
Tesekkur ederim.
-
Motorun hayırlı olsun. Eğer yağ zamanı geldiyse hadi yarın ona mis gibi motul yağ koy. Bi jest yap erkenden
-
serkan_emp adlı üyeden alıntı
Motorun hayırlı olsun. Eğer yağ zamanı geldiyse hadi yarın ona mis gibi motul yağ koy. Bi jest yap erkenden
Dedim ya guzel kalpli insanlar diye, hakikaten oyleler. Yag degisimini yaptirip depoyu doldurmuslar. Oyle teslim ettiler. Sizin de dediginiz gibi cok iyi bakacagim "bade"ye.
-
Hayırlı olsun, Kilite önem verelim.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Kilite önem verelim.
Tesekkur ederim.
-
1. motoru çalmışlar geri mi getirmişler orası pek anlaşılmadı ama yenisi hayırlı olsun...
-
Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
sınıfının en az yakan motorunu almışsın ara ara depoya bakarsın hala mı bitmedi benzin diye şaşırma
-
1. motor olayıı bende anlamadım uslup karışmış biraz güzel motor hayırlı olsn
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
1. motoru çalmışlar geri mi getirmişler orası pek anlaşılmadı ama yenisi hayırlı olsun...
Tesekkur ederim. Ilk motosikletimi evimizin onunden calmislar. Gece gunduz pencereden sokagi gozetleyen komsularin hicbiri olayi hayretverici bir sekilde gormemisler. Sokakta mobese yok yakin binalarin guvenlik kameralari sahte... kacirip buharlastirmis olmalilar.
Bununla ilgili zoruma giden diger konu ise calinmadan onceki gun iyi bir bakim yapmistim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Alper_tim adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
sınıfının en az yakan motorunu almışsın ara ara depoya bakarsın hala mı bitmedi benzin diye şaşırma
Tesekkur ederim. Depoyu bitiremedim daha...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
1. motor olayıı bende anlamadım uslup karışmış biraz güzel motor hayırlı olsn
Tesekkur ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)