HONDA - EYLÜL 2015 ZAMLI FİYATLARI
-
Reklamlar
-
Ktm rc 250'ye çok pahalı diyordukda bu gidişle rc250 en hesaplısı olacak
-
-
Bu ne be?
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
r125 alıcam herhalde böyle giderse
-
-
Mardin İl Temsilcisi
Pulsar da indirim var yinede siz bilirsiniz :D
-
Vaybe cbr125'e bak 2012den bu yana 1600tl zamlanmış
-
Bu zamlar diğer ülkere yetişmek için rica ederim saçmalamayın. Çünkü bizim ülkede komik şekilde çok ucuza satıyorlar ve Fransa, İngiltere, Almanya gibi geri kalmış ülkelerdeki insanlar pahalı fiyatlardan daha çok yakınıp ayaklanıyor. Neden ucuz? Çünkü bizim üklemizin ekonomisi bir ütopyadaki kadar hayali güzellikte. ÇÜNKÜ BİZİM IMF'DEN PARA ALACAK DEĞİL IMF'YE PARA VERECEK KADAR GÜCÜMÜZ VAR!
-
cbr 250 ocak ayında heralde 15.100
-
TrailBraking adlı üyeden alıntı
Bu zamlar diğer ülkere yetişmek için rica ederim saçmalamayın. Çünkü bizim ülkede komik şekilde çok ucuza satıyorlar ve Fransa, İngiltere, Almanya gibi geri kalmış ülkelerdeki insanlar pahalı fiyatlardan daha çok yakınıp ayaklanıyor. Neden ucuz? Çünkü bizim üklemizin ekonomisi bir ütopyadaki kadar hayali güzellikte. ÇÜNKÜ BİZİM IMF'DEN PARA ALACAK DEĞİL IMF'YE PARA VERECEK KADAR GÜCÜMÜZ VAR!
-
3Hilal adlı üyeden alıntı
İyi nükte, kötü muameleye karşı en iyi yanıttır.
Gisela Hagemann
-
TrailBraking adlı üyeden alıntı
İyi nükte, kötü muameleye karşı en iyi yanıttır.
Gisela Hagemann
Pardon kardeşim cümlenin sonunda ki ünlemi yeni farkediyorum Ciddi söylediğini sanmıştım bir an :D
-
3Hilal adlı üyeden alıntı
Pardon kardeşim cümlenin sonunda ki ünlemi yeni farkediyorum
Ciddi söylediğini sanmıştım bir an :D
İyiki öyle sanmışsın çünkü ben capse çok güldüm :D
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Vaybe cbr125'e bak 2012den bu yana 1600tl zamlanmış
2013 de sıfırını 6900den çıkarmıştım bayiden, yeni kasası 2011 de çıktığına göre ve o zamanki fiyat ve dolar kurunu göz anüne alırsak,
Nasıl bi şey yerleştirdikleri ortaya çıkar.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
2013 de sıfırını 6900den çıkarmıştım bayiden, yeni kasası 2011 de çıktığına göre ve o zamanki fiyat ve dolar kurunu göz anüne alırsak,
Nasıl bi şey yerleştirdikleri ortaya çıkar.
Bende tam bunu düşünmüştüm ağzına sağlık
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
CBR 125 in 2011 subat ayında fuarda açıklanan fiyatını bugunku döviz kurundan hesaplayınca enteresan bir sonuç çıktı.
euro bazında fiyat 8.100 tl çıkarken, dolar bazında 9.950 çıkıyor. Şuanki fiyat ise 9.450 Sevinsek mi üzülsekmi bilemedim...
CBR 250 de de euro 13200 dolar 15.950 çıktı!
2011 mart ta euro 2.23 dolar 1.60 seviyelerindeymiş
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bende tam bunu düşünmüştüm ağzına sağlık
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
CBR 125 in 2011 subat ayında fuarda açıklanan fiyatını bugunku döviz kurundan hesaplayınca enteresan bir sonuç çıktı.
euro bazında fiyat 8.100 tl çıkarken, dolar bazında 9.950 çıkıyor. Şuanki fiyat ise 9.450
Sevinsek mi üzülsekmi bilemedim...
CBR 250 de de euro 13200 dolar 15.950 çıktı!
2011 mart ta euro 2.23 dolar 1.60 seviyelerindeymiş
Evet 2011 şubat 18 de pc toplamıştım dolar 1,56 idi çok iyi hatırlıyorum ve dolar o tarihten sonra 1,56 nın altına hiç inmedi.
-
msx bile 8150 lira olmuş yav
-
demekki alıyor vatandaş. başka türlü niye zamlasınlar. döviz durağan haldeykende zamlıyorlar düşerkende çıkarkende.
-
hiç satılmayan elde patlayan cbr500r a güldüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)