Agaları tebrik ediyorum,fiyat bu ister al ister alma.Otomatiğe bağlamışlar olayı.Döviz sizin bahaneniz,yoksa arkadaşın dediği gibi,döviz düşse de,çıksa da,sağa da dönse,pikniğe de gitse adamların umrunda değil.
Agaları tebrik ediyorum,fiyat bu ister al ister alma.Otomatiğe bağlamışlar olayı.Döviz sizin bahaneniz,yoksa arkadaşın dediği gibi,döviz düşse de,çıksa da,sağa da dönse,pikniğe de gitse adamların umrunda değil.
Ne ybr ne cbf..
Artık klasik olmuş ÜSTÜNE AZ DAHA EKLE git araba al diyesi geliyor insanın...
Abi neyin kafasını yaşıyorsunuz cidden?
Honda Zammı yaptı şaka mı yapıyosunuz?
Şimdi sorum şu Kawasaki 2015 Ninja 300 ABS çıktığından beri 6700 Euro şimdi Kawasaki Şimdi hergün Ninjanın fiyatına Hergün zammı yapmış oluyor?
Ocakta Euro 2.6 iken Ninja 3000=17,420
Eylülde Euro 3,4 Ninja 300 =21110
Demekki kawasaki 8 ayda 4690 lira zam yapmış.
Alçak kawasaki.
Oysa Kawasakinin patronunun cebine giren Para yine 6700 Euro.
Bi türk gitse deseki adama hergün zam yapıyosun. Ocaktan beri 4500 lira zam geldi.
Adam size gözüyle güler. Çünkü fiyatta %1 değişme yok.
Honda dan şikayet edeceğimize ekonomiyi yönetenlerden şikayetlenmek daha doğru olacaktır.
Kawa Euro üzerinden satış yapıyor,Honda Türk parası.Kawa da euro düşünce fiyat bizim paramıza göre düşük olurken,Honda da asla bir düşüş yaşanmıyor.Yani döviz yükselirken dikkate alan firmalar,düşerken tatilde,piknikte ya da sistemleri çökmüş oluyor,kuru takip edemiyorlar.Ayrıca ekonomiyi nasıl yönetirsen yönet,insanlar her zaman daha fazla para kazanmanın peşinde olacağından,bu ekonomiyi kim yönetirse yönetsin işin içinden çıkamaz.
Honda Türk parasıyla satış yaptığından dolayı,bu fiyat artışına bir Türk olarak oturma organımla gülme hakkımı kullanmak istiyorum.Saygılar...
E adamlar da euro arttığı gün zam yapmıyor ki.
Euro 3 ten 3.3 e yüksesleli 1 ay oluyor. Zam yeni geldi.
Anlayamadığınız olay gemiden inen her yeni siparişim euro ile gelmesi ve çevrilerek TL fiyatının bulunması.
Oturma organınıza gülün veya gülmeyin fiyatlama böyle yapılır.
Anlatamadım galiba.Fiyatlandırma konusunda hemfikiriz.Fakat Kawa da döviz düşünce fiyat düşerken,Honda da düşmüyor.Honda Sadece çıkışa endeksli.Hondanın fiyatlandırmasını malesef şark kurnazlığı olarak görüyorum.Ayrıca döviz yükseldi fiyatlar değişti denmiyor,zam yapıldı deniyor.Tüketici olarak buna ve bu olayı normalmiş gibi lanse edenlere karşıyım.Hondanın fiyatlandırma politikası hiç bir firmanınkine benzemiyor.Sadece zam yapmaya odaklı.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Bir kaç ay önce Z250 SL 11.000-12.000 TL ile en ucuz Japon 250 cc.Diğer Japonlardan 2000 Tl daha ucuzdu.Döviz ile fiyatlar fırladı.Ekonomiyi yönetenlere ayrı bir uyuz oluyorum bütün bu pahalılığın sorumlusu onlar.Ama başta Honda olmaz üzere hiç bir marka da melek değil.Bizi yönetenler bizi vurup yere deviriyor markalarda,müşteri hazır düşmüş yere saldırın mantığı ile akbaba gibi müşterinin başına üşüşüyor.Bizi yönetenlerden bizi yavaş yavaş miğdeye indiriyor markalarda akbaba gibi kalanları kemiriyor.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Evet beyler 7500 kmde siyah 14 model kazasiz ciziksiz cicek gibi pilot street lastik 13 verene birakicam 600 lira zammi yansitmiyorum ben :D
Mt07 ve xj6 varken cbr500'e o parayi vermek çok büyük fantezi olur
Honda çok hojdur ama banane
Ne oluyor arkadaş böyle ya... 20.05.2015 te siparişini verip 36.000.TL ye anlaştığım Crossrunner 1 hafta sonra 39.250 şimdi de 40.200 olmuş, Allahtan parasını peşin vermişim de fiyat değişikliklerinden etkilenmemişim. Altından daha iyi yatırım valla... Sıfır motoru al koy yastık altına seneye yüzde 25 fazlasına sat miss...
CBR 500 R ye indirim gelmiş yine 21.350 olmuş kampanyalı satış fiyatı
CBR500R ve CB500F'İ barkın reise fuarda sormuştum motor iyi ama o parayı etmez demişti!Hatta devrim ve fuat ustayada sordum onlar motor için fiyat dışında çok iyi demişlerdi!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)