Motorun ön süspansiyonunun yayın sökmek istiyorum.Yayını nasıl sökebilirim? İstedigim zaman geri takılabilir mi? Yayları söktüğümde amartisör sabit mi duracak ? Motorum cg tipi 100 uag
Motorun ön süspansiyonunun yayın sökmek istiyorum.Yayını nasıl sökebilirim? İstedigim zaman geri takılabilir mi? Yayları söktüğümde amartisör sabit mi duracak ? Motorum cg tipi 100 uag
Öyle amortisör çalışmaz ki ne yapmak istiyosun. Amortisör borusu en dibe kadar dayanır yayı sökersen.
Pıstırmak bizde ata geleneği Mengu abi deme öyle
Sökecek baska bisey bulamadin mi ?
tekerlekleri sök motor basılır
Amartisörün çalışmayacağını biliyorum.Nasıl sökebilirim ?
Sökmene gerek yok motora karşıdan azarla bağır çağır. korkup pısacaktır.Şaka bir yanabu tip modofikasyonlar motorun dengesine gidişine diğer parçalar üzerindeki etkisine olumsuz etki yapar. bu da senin can güvenliğini tehlikeye atar. Bunu yapan mühendis hesaplamış kitaplamış yapmış. sen ondan dahamı çok biliyorsun motoru bu şekilde zorluyor, onunla dolayısı ile kendi canınla oynuorsun. Mühendisler salak, modifiyeciler onlardan akıllı. yok böyle bir şey,sağlıcakla kal.
Çamurlugu sök önce. Sonra ibrenin orda 2 tane 15 vida olacak onlari sök. Sonra gidonun ortasinda 30 luk somun olacak onuda sök. Gidonu ayir ve 2 tane keçe tarzı conta olacak onlarida çıkar. Sonra u bicimimde somunlar var ingiliz anahtari ile rahat sokebilirsin. Ve yaylar karşında o iki yayida çıkar sonra geri topla. Biraz sallantılı bir sürüş olacaktır ama guzel görünüyor dogrusu
Motorun dengesini bozar doğru ama zaten lastikler beş para etmez yağmurlu havada az bi frene koy sabun gibi kayıyo zaten virajlarda motoru o kadar yatırsan bu lastikler yüzünden yine düşersin :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)