slm arkadaşlar sitede vakit geçirmekten motosikletle alakalı bir şey öğrenmek yada öğretmekten çok keyif alıyorum.belkide hergün birbirimizi görüyoruz ama tanımıyoruz ben istanbul cağloğlunda çalışıyorum yakınlarımda olan varmı.
slm arkadaşlar sitede vakit geçirmekten motosikletle alakalı bir şey öğrenmek yada öğretmekten çok keyif alıyorum.belkide hergün birbirimizi görüyoruz ama tanımıyoruz ben istanbul cağloğlunda çalışıyorum yakınlarımda olan varmı.
Çengelköydeyim bende var mı buralarda başka çengelköylü?
Bayrampaşadayım ama daha ehliyetle uğraşıyoruz off off
ümraniyedeyim ama daha motor yok )
Ben de Orhaniye Caddesindeyim ama motorum yok :( yakında iş değişebilir ama aynı yerler olur.
gedikpaşa diyince ayakkabıcıdır dedim. ben oralarda büyüdüm babam 30 yıldır orada esnaf. tanışırız umarım bigün
fındıkzade - kocamustafapaşa
Bende Atasehirdeyim. Uzakmis yoksa caya gelirdim
Bugün cağaloğlundan aşağı doğru sallanırken (dominos pizzadan sirkeciye doğru) gözlerim xj6 aradı göremedim.
Sonra valiliğin olduğu caddenin bir ara sokağında Aj plakalı bi motor gördüm büyük makine ama yamaha mı honda mı hiçbiri mi bilemedim.
Öğleden sonra sen de aklıma geldin uğrayacaktım whatsapptan haber edip, son anda işlerim çıktı abi.
Ziyaretime geldiğin yerde çalışmıyorum artık. Gelişmeleri yanına gelince anlatırım abi
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Maltepedeyim
sokollu sen ne iş yapıyorsun her akşam kıyından köşenden geçiyorum.telini ver bir uğrarım.istanbul erkek lisesine çok yakınım.
Bi akşam ortak bi nokta yazılsın, toplanılsın tanışmaya yönelik, başka türlü olmaz.
Tabi oda olur.belkide arka sokakda motosiklet.netden birisi var ama tanımıyoruz benim amaç kardeşlerle tanışmak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)