yakınımdamısınız gelin çay içek
Reklamlar
-
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Tabi oda olur.belkide arka sokakda motosiklet.netden birisi var ama tanımıyoruz benim amaç kardeşlerle tanışmak.
Abi yorum yazdığında alıntıladığın veya soru sorduğun üyenin yorumunu beğen ki görsünler, arada kaynamasın.
Ben Eski İstanbul Garı arkasında otel işindeydim öğrenci iş karışık, şimdi ordan çıktım Sultahanmet tarafına geçeceğim.
Serdal abi ile zaten tanışıktık, gidip motor muhabbeti yaptım bugün Allah razı olsun şu motorsuz günlerimde zaman ayırdı bana
istanbul mtciler bir ara toplansak ne güzel olur.
Ya da toplanmayın ben bi motor alayım önce
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Reklamlar
-
Bedava ÇORBA varsa bende gelirim
3...5 liralık BEDAVA çorba için 20,,30 liralık yakıtı yakmaya razıyım
Maksat BEDAVACILIK Olsun ;)
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Bedava ÇORBA varsa bende gelirim
3...5 liralık BEDAVA çorba için 20,,30 liralık yakıtı yakmaya razıyım
Maksat BEDAVACILIK Olsun ;)
Sen yeni dükkanına geç de ben sana göstereceğim bedavacılık nasıl olurmuş çayımız çorbamız olacak diyordun
Zincirden,motordan gelen en ufak seste yanına geleceğim maksat BEDAVACILIK olsun
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Motoruna Yağmur Suyu Düşünce Hemen Gel SİLERİZ KARDEŞİM ;)
Sıkma Canını ;)
-
Ben avrupanın göbeği güngörendeyim
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Şu başlığı her gördüğümde gay çiçek diye okuyorum
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bi akşam ortak bi nokta yazılsın, toplanılsın tanışmaya yönelik, başka türlü olmaz.
Levent, Serdal abi ve diğer kişiler abiler ablalar bu aşağıdaki sayfayı forumda tanıtmışlarda baya iyi insanlar. Beşiktaşta 10 kişi kadar bulusup çay içtik, her cuma yapıcaklardi bu cuma olursa gelin. Sayfada paylaşıyolar detayları.
https://www.facebook.com/groups/331610087012797/
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Levent, Serdal abi ve diğer kişiler abiler ablalar bu aşağıdaki sayfayı forumda tanıtmışlarda baya iyi insanlar. Beşiktaşta 10 kişi kadar bulusup çay içtik, her cuma yapıcaklardi bu cuma olursa gelin. Sayfada paylaşıyolar detayları.
Yahu Erman bi grup kurulsa ya whatsappda MT_DAYANISMA_SOSYALLEŞME diye.. Ya da ''Haydi Gidiyoruz'' diye bir grup.. Fena olmaz.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
erman bende gurup çoksen yeterki gezmek iste haber ver yeter;)
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Yahu Erman bi grup kurulsa ya whatsappda MT_DAYANISMA_SOSYALLEŞME diye.. Ya da ''Haydi Gidiyoruz'' diye bir grup.. Fena olmaz.
Bu face grubuda o hesapta mt uygunda yapabiliriz gerçi biz aramızda toparlanıp geziyoruz sende biliyosun, Ferhat bi pulsar bişi alsa ağva yapıcazda işte..
@Serdal abi biliyorum ya ben çok gezme şeyinde değilimde maksat oturalım motorcu sohbeti yapalım basalım sarıyere gidelim felan. Belki haftaya sabahtan riva şile ve sonra ağva yapılabilir oraya gitmedim gitmek istiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)