yaw yapmayın bide bu tayfa cıktı ...mertdg adlı üyeden alıntı
yaw yapmayın bide bu tayfa cıktı ...mertdg adlı üyeden alıntı
Bekarlık sultanlıktıricelive adlı üyeden alıntı
Ne çabukta taraf değistiriyorum
Gezi tarihinden bir gün önce fasulyeden bir konu bulunup, sıkı bir tartışma ortamı yaratılır, akşama doğru gerginlik olabilecek en üst seviyeye çıkarılır. Tam cinnet anları yaklaşmışken,
- Yok bu böyle olmayacak, evde kalırsam katil olacağım ,
diyerek evden çıkma eğilimi gösterilir ama çıkılmaz.
Ertesi sabah (gezi sabahı), tartışma iyice alevlendirilir ve ;
-Zaten akşam çekip gitmediğim suçtu
denilip, kapıyı vurup çıkılır, doğru geziye.
Dönüşte de bir iki gün hanıma surat yapılıp, konu kapatılınır.
Kısaca, hem suçlu, hemde güçlü olunur
bbaday adlı üyeden alıntı
Abi gerçekten çok hızlısın tebrik ederim.
Bugün, 01:14 PM artçı bir eş arıyordun kendine sadece 1 buçuk saat sonra 02:44 PM de ise bekarlık sultanlıktır diyorsun bence sen bu artçı sevdasından vazgeç Tabiki bana düşmez ama sadece bi öneriydi
kesinlikle tencere ye katılıyorum tabi bu arada ocağına incir ağacı dikilir terimi tam oturacaktır bu duruma
bbaday adlı üyeden alıntı
sıkıntı etme dostum bende 31 yaşındayım rahat olur birgün sabit artçın olur elbet
(SAKAL ) KARDES HAKLISIN BENCEDE..BEKARLIK SULTANLIKTIR EVLENDIK EVLENELI BENDE BI TURLU TEK OLE GEZIYE MEZIYE GIDEMEDIM..BIRAK GEZIYI..MOTORUN km"SINE BILE BAKIYORR.. YANI UNUT SEN ABICIM..GEZIYI MEZIYII..OTUR EVINDE BU SICAKTA..) BIDE SOKAKTAN GECEN MOTORLARIN SESLERINI DINLE BOLE ICINI TIRMALASIN.. SAGLICAKLA KAL.....
Ya abi sen evli olduğun halde bu dertten muzdaripsin.Bide benim halimi düşünsene;28 aydır bir beraberliğim var (kendi aramızda söz yüzüğümüz var),buna rağmen ben bile hafta sonu gezilerine,toplantılara,şehir içi veya dışı gezilere... katılacağım zaman yada organize edeceğim zaman akla karayı seçiyorum.Hele ki benim kusursuz olduğum bir motosiklet kazası geçirdikten sonra motora binmeme bile izin vermez oldu (zaten şu an da;motosikletim serviste olduğu için binmiyorum).Ama servisten motor çıktıktan sonra ve organizasyonlarımız arttıkça ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım.
Ya devamlı gezi var diyorsunuz zaman daraldı bizde tık yok yarın akşam iş toplantısı var diyeceğiz desekki gezi var huzur gider gel desek hava yağmurlu diyecek aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık iki tarafı bo...lu değnek
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
bütün yazıları okuyamadım çok vaktim yok kusura bakma.bence eşini de al gel.bu motor olayını ne kadar çok sevdiğini anlat ona.ne kadar zevk aldığını,stresini attığını...evlendiğinize göre ortak yönleriniz,anlaştığınız noktalar var 'karıcım hayatım sende gelirsen motor bana 10 kat fazla zevk vericek de seni seviyorum falan de
şuana kadar ne kadar dil döktün bilmiyorum ama...
bence bi dene.
(geçen gün ki muhabbetten bana gıcığın var ama neyse)
1) bu akşam deli yamur yağdı geziye gitmeyin, eşinizi delirtmeyinnnn....
2) eşinizle gidin
3) kadın taktiği: eşinize öyle bişi organize edin ki size ses çıkaramasın
kardeşim sana yardım etmeye korkuyoruz yenge duyar gene yardım ve yataklık suçundan kafamızıda kırar
Önceki mesajımı geri çekiyorum.. Ve Akalteke'nin "Nah Kaçar" sözünün altına imzamı atıyorum...
Dostdark'ın gezisine gidebilmek için paraladım kendimi ama olmuyo hocam..
26 yıllık evliyim,
Bir tek konuda sözleştiğimi hatırlıyorum.
O da ''Ölüm ayırana dek birliktelik'
Seçme hakkı herzaman mevcut.
cuk_o adlı üyeden alıntı
Ayrıca kaçarsan yenge kafasında farklı şeyler düşünebilir güven sarsar hoş olmaz. alacan yengeyi de artçı olarak konu kapanacak.. kız tavlanır topic faciası da kapanır gider...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
albatros: hayatım bu haftasonu için romantik bir program yaptım ikimize.
eşi:a aa nedir hayatım?
albatros:kumsalda minik bir bungalowda kalıcaz seninle beraber.çok romantik olacak.kumsalda kamp ateşi,dolunay,(evet cumartesi gecesi dolunay var cidden) deniz ,doğa ve ikimiz...
eşi:aa harika.sen bitanesin kocacım
yani umarım böyle olur...hazırlıklar yapılır...levent veya tatilya istikametine gidilir.yolda motorcu arkadaşlarda orda olacaklar denilir.baş başa bol vakit geçireceğinizin sözü verilir ve o söz mutlaka tutulur!bungolow için 1 şişe şarap ve mum almak da ihmal edilmez.ne de olsa romantik hafta sonu sözü verilmiştir
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
walla en iyisi ben gezecem de çık evden.
olay bu kadar işte ben bekarım ya ne kadar kolay geldi bana
***A H M E T***
ARKADAŞLAR MOTORCU GEZIYE NASIL GELIR GÖRÜRSUNUZ ASLANLAR GİBİ MONTUNU GIYER.KASKKINI TAKAR ATLAR DRAGSTARINA EŞİNEDE BEN ARKADAŞLARA GEZIYE GIDIYORUM DER (evde cocuk var cünkü)
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
albatros çok iyi konular açıp yaralara tuz basıyorsun kardeşim...
ya allah için biraz empati yapın erkek familyası...pazar günü insan eşini bırakıp tek takılmamalı ya... hele ki eşi de motosiklet olayından zevk alıyorsa...
ama çocuk var falan filan demişsin önce bi gönlünü al eşinin gezdir tozdur sonra iznini alırsın... di mi ama...
[FONT="Impact"]family portrait[/FONT]
gerçekçi ol,imkansızı iste
Ducatista:)
Tencere adlı üyeden alıntı
hangi yenge kanar buna beah! yörüüü.... taş arabasi:D:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)