Honda sayfasını yeniliyorum yamaha yapmış hondayı bekliyorum 20 dk oldu :(
Honda sayfasını yeniliyorum yamaha yapmış hondayı bekliyorum 20 dk oldu :(
Honda aksine indirim yapmis. Param olsa 48000 i basar 1000rrsp yi alirdim. Piyasadaki en uygun 1000 lik suan. O paraya sifir 1000lik ss yok. Hele ki ustundeki o donanimla... hintliler varligini hissettirince cbf150 fiyat olarak geri vites yapmis. 250 tl indirim fena degil. Pazarlikla bi 250 daha indirilir gene.
Ha gayret biraz daha koy da üzerine Cbr250'nin tam iki katına çıksın ilk geldiği fiyatın.
Ulan yazık yahu, tamam parası olana koymaz da millet gece gündüz çalışıyor bin tl para kazanabilmek için.
100-200 Tl neyse adamlar 6 ayda bir 700-800 Tl geçiriyorlar
Fuardada eski fiyatlarına çekerler kampanya yada lansman fiyatı diye!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Niye bekliyorsun böyle üzgünce kardeşim? Yamaha yaptı Honda da yapsın motorunun değeri artsın diye mi yoksa?
Bu siteye üye olurken,zam konusu nerdeyse ben ordayım demiştim,artık yetişemiyorum
Arkadaşlar bilgiğiniz ürünlerin yeni ve eski fiyatlarını da yazabilir misiniz size zahmet ?
Edit; CBR 500R, CB 500F, CBR 1000RR Fireblade SP Kampanyalı fiyat
Ama çok sevinmeyin arkadaşlar koşullardan bazıları;
• Kampanya kapsamındaki CBR 500R modeli 40 adetlik, CB 500F modeli 30 adetlik ve CBR 1000RR Fireblade SP modeli 20 adetlik stokla sınırlıdır.
• Bu fiyatlara; plaka, ruhsat, trafik sigortası, plaka harçları ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) dahil değildir. Bu bedeller, müşteri tarafından karşılanacaktır.
Gezide 27 Mayısta 1.85 TL olan dolar 30 Haziran’da 1.92 TL olmuştu. Hepi topu 7 kuruşluk zamma ağzına geleni söyleyip Gezi'ye katılanları Vatan haini yapan Asabi Amcaya sormak lazım. Ülkeyi gere gere doları 3 liraya oturtup bizi kandırmışlar, hala mağduruz, biz sorumlu değiliz diye ortalıkta dolaşanlar, medyada onları şakşaklayanlar ülkede devaluasyon olduğunun farkında değiller mi sanıyorsunuz. 2008 de petrolün varili 120 dolarken 3 liraya benzin satanlar şu anda 48 dolar olmasına ragmen 5 liraya şükrettiriyorlar. Biz bu motosiklet fiyatlarını daha mumla ararız. Hala geçip karşıma utanmadan büyük Türkiye mavraları anlatmasınlar. Bulmuşlar saf milleti koyun gibi güdüyorlar. Adam akıllı ekonomi ve kalkınma programı ile belki 15 sene sonra avrupayla yakın fiyatlara motor almaya başlarız.
Bu zamlar çok iyi geliyor. Rezillik
Hocam işim gereği 3 senedir euro ve dolar kurunu günlük takip edip not alıyorum zaten merak etmeyin
2 sene önce 8bine alınacak bir motor bugün 13bin , her ay üzerine 100 küsür TL zam koymuş, ama benim maaşa 2 yılda bir kavga dövüş zor ekliyoruz bi 50 TL.
Honda'yı örnekleyip durumumuzun ne kadar içler acısı olduğunu göstermek istedim.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Hala eski fiyatlar duruyor inşallah zam gelmez :(
Honda'yı bilmiyorum da Suzuki sıvazlıyor yapıştıracak bugün zammı eli kulağında
Şu dövize bağlı fiyat değişimi konusunda en dürüst firma Kawasaki.Fiyatlar direk Euro cinsinden Euro düşünce,fiyatlar düşüyor,artınca fiyatlar artıyor.Honda,Yamaha ve Suzuki'de fiyatlar bir kalkıyor bir daha inmek bilmiyor.Maşallah bereket tanrısı gibi üçüde.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
pyotr ivaneviç nikitin okumak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)