3D Motosiklet Modelleme Denemesi
Reklamlar
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
benzin deposuna yuvarlak biçim veremedim bir türlü özel bir komut falan var mı?
Reklamlar
-
-
Usercom adlı üyeden alıntı
...
her türlü yoruma açığım
...
konuyu "modelleme denemesi" olarak açtım
modelleme işi ile uğraşan arkadaşlardan hangi programı kullanacağım nelere dikkat edeceğim konusunda fikir almak istedim
beğenmeseler bile mantıklı cevaplar verdiler
beğenmediysen kapı orada
tartışma çıkarmak istiyorsan siyaset bölümüne git
benle bir alıp veremediğin varsa söyle
üstteki mesajına istinaden yazdım mesajımı.
gerilme hemen.
hem yeteneksiz hem alıngansın
-
Dostum ben de aynı şeyi yazacaktım. Tamam bir yazılımı kullanması, öğrenmesi apayrı bir olay da göz var nizam var boyutlardaki orantısızlıklar vs. tamamen seninle ilgili. Başka birşeyler deneyebilirsin. Şart değil 3D çizim. Ha hobi amaçlı neyle uğraşırsan uğraş da bu iki resimde bak ben yaptım oldu denecek cinsten değil. Şu an pacman bile daha estetik geliyor gözüme.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
üstteki mesajına istinaden yazdım mesajımı.
gerilme hemen.
hem yeteneksiz hem alıngansın
kronolojik olarak iyi gidiyor beceriksizlik demiyelimde kullandıkları programın sınırları ve bildikleri sınırlı arkadaşların.
ölçülü cizim yapıp ekleme silme yapacaksanız autocad öğrenin arkadaşlar, 3d max e iş edi mes somot edip artık ağları çekiştirmeye kalsın autoCAD dememin sebebide bu teknik ölcü nekadar tutarlı olursa okadar hoş bir görsel olur...
özgür tamam estetik olarak eleştirmişsinde max zordur ve adam o zanttan göbege o teli cizdiyse helal olsun. Ben ödev olmadan uğraşmam şahsen
bu arada arkadaşlar teknik cizim ve 3ds max ve Rhinoceros eğitim dökümanlarını dvd yapıp gönderebilirim isteyene özelden ulaşsın kargo sizden beleş :( izmirdeyim
http://atolyeh2.blogspot.com.tr/ hamza simsek blog
http://atolyeh2.com mobilya arge danışmanlık
Bir kroscu derki "Medeniyet iki tekerle başlar,çamurla genç kalır"
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
-
Eline sağlık hocam. Calıştığın programlarda 'kenar kırma' yok mu? Kenar kırma sayesinde keskin hatları daha da sadeleştirebiliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
hamzasimsek adlı üyeden alıntı
kronolojik olarak iyi gidiyor
beceriksizlik demiyelimde kullandıkları programın sınırları ve bildikleri sınırlı arkadaşların.
ölçülü cizim yapıp ekleme silme yapacaksanız autocad öğrenin arkadaşlar, 3d max e iş edi mes somot edip artık ağları çekiştirmeye kalsın autoCAD dememin sebebide bu teknik ölcü nekadar tutarlı olursa okadar hoş bir görsel olur...
özgür tamam estetik olarak eleştirmişsinde max zordur ve adam o zanttan göbege o teli cizdiyse helal olsun. Ben ödev olmadan uğraşmam şahsen
bu arada arkadaşlar teknik cizim ve 3ds max ve Rhinoceros eğitim dökümanlarını dvd yapıp gönderebilirim isteyene özelden ulaşsın kargo sizden beleş :( izmirdeyim
Evet Autocad da daha ölçülü çizimler yapılabiliyor. Siz Autocad yıl olarak hangisini kullandınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
kronolojik olarak iyi gidiyor
beceriksizlik demiyelimde kullandıkları programın sınırları ve bildikleri sınırlı arkadaşların.
Evet Autocad da daha ölçülü çizimler yapılabiliyor. Siz Autocad yıl olarak hangisini kullandınız?
-
06serhat adlı üyeden alıntı
Eline sağlık hocam. Calıştığın programlarda 'kenar kırma' yok mu? Kenar kırma sayesinde keskin hatları daha da sadeleştirebiliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
malesef sadece follow me offset ve push/pull eklentisi var hiçbiri ile yuvarlak hatlar yapamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
mozgur adlı üyeden alıntı
Dostum ben de aynı şeyi yazacaktım. Tamam bir yazılımı kullanması, öğrenmesi apayrı bir olay da göz var nizam var boyutlardaki orantısızlıklar vs. tamamen seninle ilgili. Başka birşeyler deneyebilirsin. Şart değil 3D çizim. Ha hobi amaçlı neyle uğraşırsan uğraş da bu iki resimde bak ben yaptım oldu denecek cinsten değil. Şu an pacman bile daha estetik geliyor gözüme.
en kötü çizilmiş bölgeler hangileri bundan sonrakilerde onları düzeltmeye çalışayım
-
malesef sadece follow me offset ve push/pull eklentisi var hiçbiri ile yuvarlak hatlar yapamadım
Autocad hatta solidworks te daha kolay. Solidde kenarları tutup daha kolay yapabilirsin. Yeterki insan öğrenmeyi istesin yapmayı hedeflesin.
-
autoCAD 2000den 2013 e kadar kullandım işyerimde temel teknik cizim yapıyorum 2009 versiyonu var max ve autoCAD rahino 4 var.
bu tür mekanik cizimler tabiki solidworkste cizilir ama görselleştirmekse mesele max bu işin 2 zamanlı ex krosudur konuşturur
maxe göre autocad öğrenmek kolay ve temel bunla atılmalıdır çünkü her proğramda benzer onlarca komut var.
sizlerden ricam lütfen hobinizin üstüne üstüne gidin zorluklar yıldırmasın bu işlerin başları böyle sancılıdır.
-
autoCAD 2000den 2013 e kadar kullandım işyerimde temel teknik cizim yapıyorum 2009 versiyonu var max ve autoCAD rahino 4 var.
bu tür mekanik cizimler tabiki solidworkste cizilir ama görselleştirmekse mesele max bu işin 2 zamanlı ex krosudur konuşturur
maxe göre autocad öğrenmek kolay ve temel bunla atılmalıdır çünkü her proğramda benzer onlarca komut var.
sizlerden ricam lütfen hobinizin üstüne üstüne gidin zorluklar yıldırmasın bu işlerin başları böyle sancılıdır.
Ben 2010 ve birazda 2007 sini gördüm. Şuan elimde 2015 var ama tembellikten kullanmıyorum
Her sene daha da kullanışlı hale getiryorlar insan bırakmak istemiyor
-
aynen bırakası gelmiyor ben artık eve bişey alıcam hemen odaydı eşyaydı cizip nerde daha kullanışlı hesaplamaya çalışıyorum
-
şimdi bu işin erbabı biri olarak sana tavsiyem 3d araç modellemek istiyorsan 1- daha profesyonel bir program kullan örn. solidworks ya da catia 2- surface (yüzey) komutlarını öğren ve onları kullan
-
en kötü çizilmiş bölgeler hangileri bundan sonrakilerde onları düzeltmeye çalışayım
Dostum ben bu işin uzmanı değilim. Keza yeteneksizimdir bu konuda. Ama boyutlarda benim bile görebildiğim bariz bir orantısızlık var.[COLOR="Silver"]
-
-
Hocam emeğine sağlık
Kafa cross , yandan cup , arkadan racing gibi
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Hocam emeğine sağlık
hoş geldin oguzhan
http://atolyeh2.blogspot.com.tr/ hamza simsek blog
http://atolyeh2.com mobilya arge danışmanlık
Bir kroscu derki "Medeniyet iki tekerle başlar,çamurla genç kalır"
-
Hocam emeğine sağlık
mozgur'un bahsettiği orantısızlıklar onlar
cup diye başladım ama crossa çeviresim geldi sonra
-
hoş geldin oguzhan
Hoş buldum dostum , kusura bakma yeni cvp yazabiliyorum amcam vefat etti 4 gündür samsun/bafradaydım.
-
Hoş buldum dostum , kusura bakma yeni cvp yazabiliyorum amcam vefat etti 4 gündür samsun/bafradaydım.
Allah sevdiklerinize ve size uzun ömürler versin merhumun mekanı cennet olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)