Herkese merhaba,
Aşağıda ilanda gördüğünüz motor alınır mı arkadaşlar? Kullanan, bilen veya test eden arkadaşlardan tavsiye veya yorum bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18291959/detay
Herkese merhaba,
Aşağıda ilanda gördüğünüz motor alınır mı arkadaşlar? Kullanan, bilen veya test eden arkadaşlardan tavsiye veya yorum bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18291959/detay
fiyat iyi aldım kullandım zamanında,
dikkat etmen gereken bir kaç husus var
- lastikler yeni mi
- egzantirikten ses geliyormu değişmiş mi öğrenmeye çalış,
- grenajlarında kafa bağlantılarında sıkıntı var mı, çünkü oldukça pahalı parçaları var.
- motor bloğunda sıkıntı var mı gibi sorunlar önemli,
- birde çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama kırmızı kod anahtarı var mı
Her yanından haşat olmuş gibi görünüyor. Hepsinden önce muhtemelen komple boyalı pembe Fazer yok, bordo yapacağım diye pembe olmuş alet üstüne birde fazlaca güneşte kalınca kalitesiz boya ve uygulamayla pembeye dönüşmüş. Göstergeler ve siyah plastik aksam kendinden geçmiş. Yanına gitsen kim bilir daha neler çıkar, toplasam 15-20 saniye bile bakmadım ilana.
Üstad motoru yıkamadan çekmiş ama dediklerinin çoğunu ben göremedim, haşat gibi de pek durmuyor. boyasıda sanki bu renkten var gibi geldi bana... yine de niyetli isen gidip bakmanı tavsiye ederim hatta arkadaşımın motorunu da öneririm bildiğimiz motor çok temizdir. ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22389570/detay
İlanı verme şeklinden veya fotoğraflardan belki. MAvi olan daha diri duruyor bana sorarsanız.
500-1000 daha bulunur ve mavi alınır.. daha temiz... yani motorcu, motosikleti gibi duruyor..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
ilk motorda ilandan yaptığınız yorumlar gerçekten saçma. yok gösterge haşat olmuş 10 dakikada pırıl pırıl yapılır yeterki çalışsın. 2. ilandaki motor %90 boyalı zaten o kadar temiz olması en azından öyle gözükmesi normal. ciğere bakmak lazım. ayrıca plakasını sansürleyen ilan = gereksiz samimiyetsiz ilan.
dip not: ilanları lütfen 15-20 saniyeden daha uzun inceleyiniz.
ne ilan sahiplerini tanırım ne fazer sever biriyim ne de yazıyı birazdan üzerine alınacak olan herhangi biri umurumda. sadece yargısız infaz kötüdür. ilandan bir motoru yorumlamanın sadece %5 ini yapabilirsin. neyse kalın sağlıcakla. saygılar.
en iyisimi bir ustaya baktır
Bana link verip nasil diye sormak sacma geliyor sen ne goruyorsan bizde onu goruyoruz birader. hem biri cikar moralini bozar olmadik bk atar makineye senide sasirtir... yanina gitmeden sesini dinlemeden tum yorumlar bos..
İki motoru da görmeden dinlemeden doğru yönlendirmeyi nasıl yapabiliriz? fakat kırmızı olanı gözüm tutmadı.
Mavi olana yönelmenizi öneririm, bir kısmını taksit falan yaptırma imkanı vardır belki.
ha ayrıca sorduğun motorun duruşuna bi bak önce. arka teker yarım kaldırımda yan ayaklıkta duruyo. sert rüzgarda bile devrilir. biri benim motorumu o şekilde koysa allah yarattı demem ağzına kürekle vururum. bu tür şeylere bakcan işte geri kalanı yanına gittikten sonra.
ben sadece kilometre olsun, yaş itibari ile olsun yorum istemiştim zaten. tabiki de gidip görmeden birşey denemez. çok eski bir motorcu değilim, bu nedenle sizden tavsiye almak istemiştim. belki benim göremediğimi görürsünüz ya da bilmediğimi biliyorsunuzdur diye
Bazen ben bu motora gidip bakmıştım diyen çıkıyor. Böyle konular faydalı olabilir.
250 cc parasına 4 silindir alırım bi dal
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
maviyi al sağlam makineye benziyor
Şu foruma yazdığıma her seferinde pişman oluyorum. Gına geldi artık arkadaş... Her seferinde de ısrarla cevap verme ihtiyacı duyuyorum yazdığım ilk mesajı doğrular nitelikte. Teker teker yazayım nerelerin ofsayt olduğunu. Öncelikle şunu belirteyim, sahibinden.com üzerinden çok kere araç alıp sattım, kullandıkları kelimelerden dahi satıcının niyeti özü gözümün önünde belirir hale geliyor artık.
1)Arka maşadaki o siyah neyin nesi? Burada amaç nedir görsellik mi, bir şeyleri gizlemek mi. Bence satıcı apaçi ruhlu bir arkadaş.
2)Madde 1 ile bağlantılı olarak o sakaldaki yapıştırmalar nedir? Manifolt çıkışlarının o pisliği nedir? Katman katman olmuş artık üzerindeki pislik.
3)Kot farkı olan bir yerde ön teker toprakta arka teker kaldırımda ve yan ayaklık açık. Kendine bu soruyu sor sen olsan motosikletini o şekilde bırakır mısın?
4)Gelelim gösterge tablosuna. Ekran camı buğulu, içeriden buğulu. Bu güneşte fazla kalmasından veya kaza sonucu o ekranın bir yerinin açılıp içeri pislik veya su dolmasından kaynaklanır. Tamiri pek basit ve ucuz birşey değil. Güneşe ve dış koşullara fazlaca maruz kalmış bir motosiklet başka yerlerinden de su koyuverir emin olun.
5)Yine gösterge fotoğrafında sol birleşim kısmında orantısız bir ayrıklık ve ön cam ile birleşim yerinde ayrıklık var. Gösterge yuvalarında ya toz, ya da yıkamadan kaynaklı kireç birikimi var ki bu kısa sürede ve tek seferde olacak bir pislenme değil.
6)Kafa, depo ve kuyrukta bariz renk uyumu sorunu var ki çok uzun süredir fazer ilanı kovaladım, görünce direk anlaşılıyor. Çekimi biraz daha kaliteli olabilir fakat ton farkı her şekilde anlaşılır. Şu arkadaşın motosikletiyle bunun arasındaki farka kendin karar ver. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27937530/detay
7)Son olarak eğer bir satıcı ilana resimlerde görüldüğü gibi yazıyorsa çok büyük ihtimalle, ben fotoğrafları koydum eksiklik gediklik varsa fotoğrafta göreydin veya sonradan aa bunun burası böyleymiş dediğinde e abi fotoğraf ekledik ilanda da yazdık görüldüğü gibidir diye gibisinden bir cevap verecektir.
80 küsür bin kilometredeki bir fazer o ilana 11 de yazsa zor satılır. Kilometre takıntısı olan biri değilim fakat, satarken çok sıkıntı oluyor. Ayrıca 100.000'e yaklaşmış bir dört silindirli makine bizim memleketin şartlarında, maruz kaldığı insan sayısına bakılınca sorun çıkartmaya baya meyillidir. 13.5-14'e 50.000km altı temiz fazerler satılmakta, sahibinden.com'daki çoğu ilan yeşillik olsun diye verilmekte. Satılacak motosiklet en fazla bir hafta ilanda durur bunu aklınızdan çıkartmayın. Arkadaş iki ayı geçgindir satamadığına göre cazip bir ilan olmadığı açık ve nettir. Daha çok şey yazılır bu konu üzerine fakat gerek yok, mal ortada. Arkadaş eskişehirdeyse gitsin baksın dediğimden farklı birşey çıkmayacak. Ben almayın pis, kaka demiyorum gördüklerimi yazıyorum nedenleriyle birlikte. Yazdıklarımın mantıklı olup olmadığına karar verecek kişi konu sahibidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)