Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Korkuyorum Dostlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Yılların getirdiği hevesle bir motosiklet aldım.ilk günler acemilikle mahalle arasında yavaş yavaş gezerken motosikletten düştüm ve bir korku oluştu bende.her bindiğimde sanki motosiklet altım kaçacakmış gibi oluyor,gidince de sanki durduramayacakmışım gibi hissediyorum.neredeyse 1 ayı geçti hala atlatamadım.sizce ne yapmalıyım daha fazla tecrübe işi çözer mi yoksa ehliyet kurslarının bir faydası olur mu?(gerçi birçoğu eğitim vermiyor bile) Saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    korku basari getirir, surucu kursu ile egitim yetmez ozel profesyonel egitim alman lazim o zaman kendini aşacaksin..

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    hocam işin ehli insanlarla birlikte öğrenmeye çalışıyorum,sıkıntı bende mi bilemedim,bırakmak ta istemiyorum

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Kapalı, asfalt bir alan bulup; slalom, panik fren, dar ve düşük hızlı dönüşler, yavaş gitme çalışması gibi çalışmalar yaparsanız profesyonel eğitim kadar olmasa da bayağı etkili olur hocam, tecrübeyle sabittir.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hocam normaldir olur atacaksın kendini trafiğe anca öyle çözersin bu sıkıntıyı...E5 te ben de indim sonra tekrar E5 e attım kendimi...sakın bırakayım deme...ben eğitim aldıktan sonra düştüm o korku başka bişey...��

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Geçen arkadaş iddiası üzere debriyajsız teker yaparken düştüm 3-5 gün tedirgin bindim sonrasında eskisi gibi olabiliyorsun, tabiki ders almak başka mevzu

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Yakınlarda bir motosiklet parkuru var artık oranın bir kaç hafta müdavimi olacağız

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Bende Bursa dayım, tavsiyem GS1 ve GS2 al.

Ben GS2 aldım kışa doğru tekrarlamayı düşünüyorum.

Hafta sonları müsaitim, istersen bildiklerimi aktarabilirim.

İnsanı ölümden eceli korur derler.Bence böyle korkular iyi çünkü insanın için daha dinç ve reflekslerinin daha kuvvetli olmasını sağlıyor.Ama tabi insanın kendine ve motora da biraz güveni olması lazım.

Motosikleti
    ybr125
    Korku iyidir ama motor sürmekte biraz ustalık ister iyi süremezsen kötü kaza yaparsın

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Trafikte korkmak bence korkusuz olmaktan daha iyi , ben hayattaki tek vitesli motosiklet tecrübem 700km iken Tem'e çıkmıştım yanlışlıkla , ayaklarım soğuktan mı titredi yoksa korkudan mı hala emin değilim :D

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    hocam kurs şart,olmadı profesyonel destek alacağız artık,yılların hevesi var kolay kolay vazgeçmem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)