Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Nasil Anliyoruz Ki Guvenligi ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Asya 150 Swift
    Merhabalar su motor konularinda en beyin karistiran beyne su kaynatan bi konu var ki oda kask konusu 200 lira satilan kasklar 2000 tl satilan kasklar piyasad dolu cin mallari ayriyetten guven vernesi icin sharp testi hersey guzel kullanici yorumlari mesala bunlarin hepsi acaip kafa karistiryor
    Forumda cok kask onerisi varda neye gore oneriyoruz simdi atiyorum Adam diyo Ls2 Alicam Su model herkes sevilen bi modelse olumlu yorum atiyor.
    Peki soylenilen kaskla kaza yapan varmi desek nerdeyse hic cikmaz peki nasil oluyorda boyle olumune guven vericu konusmalar geciyor.
    Saygilar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaza yapmadıkları tezini doğrularsanız haklısınız.
    Yapılan kazanın da şiddeti önemli, 50 ile yere düşmek var, 80-90 ile kafayı bir yere vurmak var. Neticede aynı kazada farklı kask kullanan 2 sürücüden, kalitesiz kaska sahip sürücü ölene kadar hangisinin daha güvenli olduğunu bilemeyiz.
    Kaskların yan, üst, ön ve arka bölgeleri de farklı şiddetteki kuvvetlere absorbe edebiliyorlar. Yani bi kask ön ve arka bölgelerde iyiyken bir diğeri yan ve üstlerde daha iyi olabilir.
    Bunların yanı sıra kaskın fiyatını belirleyen unsurlar da var. Bunlar marka değeri, tasarım ve konfor özellikleri

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    bu işi yapan belli markalar var mesela markete girdiniz x markamı alırsınız yoksa bilindik markamı ben ls2 kullanıyorum 70 le arabaya vurdum yüz üstü düştüm sadece vizör çizildi işini yaptı başka ne isteyim

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    ls2 gozumun onunde dolmusun altina girdi en az 50m suruklendi ve arkasindan cikti.. tamamen saglamdi..
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Asya 150 Swift
    Iste mesala bu sizin soylediklerinizinde tam tersini soyleyenler var mesala ornek

Nerde patlak bi kaska gorsem ls2 gibi dolu yorumlar vardi iste kisiden kisiye degisiyo bu buda sikinti sorun oluyo alici icin

ceymier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ls2 kullaniyorum 270 tl aldim cok memnunum rahat sharp testinden 4 yildiz almis zaten hiz yapmiyorum

Motosikleti
    Kuba Cr1 (Yeşil)
    Ls2 kullanmayıp napcaz. Fakir kesime hitap ediyor. Böbreğimizi mi satalım bin liralık kask alcaz diye :D

Motosikleti
    Asya 150 Swift
    Alıntı ceymier adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 kullaniyorum 270 tl aldim cok memnunum rahat sharp testinden 4 yildiz almis zaten hiz yapmiyorum
    Dusuncen yanlis kazanin hizlisi yavasi olmaz sen yavas gidersin arkadan hizli carparlar kaza bu ben burda ls2 kotulemiyorum he sahsen ben takmam guvenmiyorum ama takanada sen olucen demiyorum anlatmak istedigim adamlar onada 4 yildiz veriyo arainin bilmemne kaskina 4 yildiz veriyo mesala ee yani sonucu olmayan bi olay yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

Alıntı eray7777 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ls2 kullanmayıp napcaz. Fakir kesime hitap ediyor. Böbreğimizi mi satalım bin liralık kask alcaz diye :D
    Ben kullanmayin ls2 kotu demedim yanlis anlamayin tabi sende haklisin motor fiyatina kask var bazen motoru satip kask alasim geliyo 😂

Motosikleti
    Kuba Cr1 (Yeşil)
    Yok sitemim size değil yanlış anlamayın. Genel olarak insanların kafasında LS2 kötü diye bir izlenim var. İsyanım onlara

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Şu kadar param var der ona göre kask önerilir genelde 200-250 tllik kask tavsiyeleri isteniyor Adama desenki 1.250 tlye Arai Shoei var onlardan al bu seferde uzaylı görmüş gibi bakıyorlar yawhu kaska o kadar para verilirmi git ozaman kafana kova geçir 600 tl dese Nolan Agv önerilir 250 tllik kask önerisi istiyor ne yapalım Araimi al diyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Bu gün kaza gördüm cuplu 2 kişi lambalarda kaza yapmış kurbanlık koyun keser gibi kan akmış içim gitti 200 tllik kask olsa belki şu an yaşıyordu

Motosikleti
    Asya 150 Swift
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu kadar param var der ona göre kask önerilir genelde 200-250 tllik kask tavsiyeleri isteniyor Adama desenki 1.250 tlye Arai Shoei var onlardan al bu seferde uzaylı görmüş gibi bakıyorlar yawhu kaska o kadar para verilirmi git ozaman kafana kova geçir 600 tl dese Nolan Agv önerilir 250 tllik kask önerisi istiyor ne yapalım Araimi al diyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Bu gün kaza gördüm cuplu 2 kişi lambalarda kaza yapmış kurbanlık koyun keser gibi kan akmış içim gitti 200 tllik kask olsa belki şu an yaşıyordu
    Belkide hic takmamaktan iyidir kafada biseylerin olmasi 😐

Motosikleti
    Xj6
    Ben açıkçası sharp testine güvenmiyorum bir yazıdada okumuştum. 300 liralık adını duymadığımız bir kask 5yıldız alıyorken Arai gibi pahalı ve sağlam markanın kaskı 3yıldız alıyorsa ben işte başka iş var derim. DOT çıktı artık pna güvenerek kask almayı yeğlerim.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 gozumun onunde dolmusun altina girdi en az 50m suruklendi ve arkasindan cikti.. tamamen saglamdi..
    Ben de LS2 FF351 kullanıyorum 4 senedir ölmedim Karda motoru devirdim kafamı yere vurdum gayet konforluydu. Çok para verecek durumunuz olmadığı zaman kasksız binmek veya motora binmemek yerine en iyi tercih.
    zaferce bunu beğendi.

Motosikleti
    Asya 150 Swift
    Alıntı serkan24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben açıkçası sharp testine güvenmiyorum bir yazıdada okumuştum. 300 liralık adını duymadığımız bir kask 5yıldız alıyorken Arai gibi pahalı ve sağlam markanın kaskı 3yıldız alıyorsa ben işte başka iş var derim. DOT çıktı artık pna güvenerek kask almayı yeğlerim.
    Evet yani anlatmak istedigim tam bu yani hepsi 4 5 yildiz veriyo e bilader hic mi kotu kask yok yani termoplastige 5 fiberde 5 dot ta pek rasladim mesala mt revengede falan var nolanda falan gormustum ama pek yaygin degil gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de LS2 FF351 kullanıyorum 4 senedir ölmedim Karda motoru devirdim kafamı yere vurdum gayet konforluydu. Çok para verecek durumunuz olmadığı zaman kasksız binmek veya motora binmemek yerine en iyi tercih.
    Bende seni bekliyodum hosgeldin 😁
    Ya tabi yani ls2 ben ornek verdim mesala diye bu arada 😁 ama ls2 yede isindim artik sayenizde z😂

Motosikleti
    Xj6
    Sharp artık işi bozdu diye düşünüyorum. Parayla yıldız veriyor olabilir ki bu yüzden DOT güvenlik aldı bu işi. Sağlam kasklara yapıştırıyor damgasını. Sharpa göre 100 TL'lik kaskta iyi 1000 TL'lik kaskta.

alitezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696 & XJ6N & WR125R
    kask testlerinde sharp'a güven olmaz DOT veya SNELL testlerine bakmanız daha iyi olur

Motosikleti
    cıks
    Rahatsız edici bir kask la konsantrasyonu kaybetmek kolay olabilir sadece sağlamlık olmamalı tercih sebebi diye düşünüyorum işin özü ne kaa ekmek o kaaa köfte eğer çok para veremeyecek durumdayım diyorsan ls2 pek ala alınabilir
    zaferce bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kasksız motosiklete binmeyin de ne yaparsanız yapın
    15 tl lik kaska örnek verelim seni sinekten böcekten korur takmazsan gözüne sinek girer kaza yaparsın en ufak örneği

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)