Max 4000 tl ye , sıfır, başlangıç için nasıl motor almalı?
Reklamlar
-
30 Ağustos 2015, 00:59
Merhaba arkadaşlar, açıkçası motorlardan pek anlamıyorum , şekline de önem verenlerdenim. Yeni motor almaya karar verdim. Çok fazla bir tecrübem yok. Ehliyet almadan önce bir kaç kez manual ve yarı otomatik 125 ve 100 lük motorlar kullandım. Ehliyette de Sky-go ve Ybr125 kullandım. Hız tutkunu değilim. Ehliyetim var. Şehirlerarası yolculuk yapabileceğim (mesela 300 km) bir motor olsun istiyorum. Tabi ki günlük de gezebileceğim. şu anda 4000 tl verebilirim ve sıfır istiyorum.
Mesela; MR 150 Vulture yi beğendim, hakkında bir sürü yorum okudum. Birçoğu iyi yorumlar yazmış. Büyük olasılıkla onu almak istiyorum. Gücü, tork'u fena değil. Ama çin menşei falan diyorlar bir tek o korkutuyor. Nasıl bir tercih yapmalı?
Reklamlar
-
30 Ağustos 2015, 01:05
-
30 Ağustos 2015, 01:20
4000 liraya çin bulabilirsiniz nostalji scooterlar var değişiklik olur senin içinde vites değiştirme derdinden de kurtulursun
-
30 Ağustos 2015, 01:36
Yanlız bişey dikkatimi çekiyor.Motosikletle ilgili sorusu olan vatandaş kayıt oluyor ve olur olmaz soruyu soruyor araştırmadan!!!
Bırakın şu zihniyeti aç foruma bak onlarca vulture kullanıcısı ve başlığı var aç oku böyle hazır yiyiciliğe alışmayın.
-
30 Ağustos 2015, 01:43
ELque adlı üyeden alıntı
Yanlız bişey dikkatimi çekiyor.Motosikletle ilgili sorusu olan vatandaş kayıt oluyor ve olur olmaz soruyu soruyor araştırmadan!!!
Bırakın şu zihniyeti aç foruma bak onlarca vulture kullanıcısı ve başlığı var aç oku böyle hazır yiyiciliğe alışmayın.
Elque, Bir şey daha dikkatini çekmedi mi? Bir sürü yorum okuduğumu yazdım zaten , motorla ilgili de bir sürü yorum okudum.
-
30 Ağustos 2015, 01:46
Vulture kullanıyorum ilk motorum, 11k km oldu yaklaşık 11 ayda. Seni kolay kolay üzmez. Çekişi 2 kişi farketmez. Şehir içi 15 kuruş civarı yakar 4.5tl benzin ortalama. Uzun yola dişli değişirse gelebilir ama çok yorar sele sert. 16 dişli ile yaklaşık 7 bin devir ile 95 civarı hareket edebilirsin. Titreşim genel olarak muadillerine göre az. Artçı uzun yolda baya sıkıntı çeker hem amörtisörler leş, hem Artçı koltuğu nispeten küçük.
-
30 Ağustos 2015, 02:15
Neye inanıyorsanız onun aşkına herkese diyorum hazıra konmak çok adi bi şey ama selim bey sana söylüyorum rahatsız olduğun mesajı görme kardeşim yararlı yorum yapmayacaksan sus forumda israf yapma adamların hevesini kursağında koyma ki Allah sen ve senin gibilerle savaşmasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)