arkadaslar daelim hıstory 125 im var ve 5 lt ye sehır ıcı 120 km gıdıyo bu arada km saatını ve kac km gıttıgın9 gosteren numaratoru dogru calısıyo yanı fazla yada eksık gostermıyo ... bı yorumlarınızı yazar mısınız
arkadaslar daelim hıstory 125 im var ve 5 lt ye sehır ıcı 120 km gıdıyo bu arada km saatını ve kac km gıttıgın9 gosteren numaratoru dogru calısıyo yanı fazla yada eksık gostermıyo ... bı yorumlarınızı yazar mısınız
bende as 125 t vardı o bır depo(5lt) 150 km yapıodu fakat sole bı durum var km saatı cok net dııldıyanı cokta duzgun bı oran oldugunu soyleyemem
çok yakıyor 3 filan yakması lazım o motorun o mesafede ama kullanıma da bağlı olabilir orasını bilemem
walla bende jawa war 250 cc iki zamanlı olduğu halde şehir içinde o kadar yakmıyo
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
başlıkla çok alakalı olmuş, eline sağlık... alakalı bir başlıkta görürsem katılmayı düşünebilirim.ammsav adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşın dediği gibi kullanımdan kullanıma değişir normalde 2.5-3.0 arası yakması lazım.Bakımını yaptırdın mı?Kaç km de belki bujileri değiştirmen gerekir.kaç km de?f-ender adlı üyeden alıntı
yaptırıyorum bakımlarını bujısı de orjınalı zaten cok kalıtelı bıseymıs usta degıstırmene gerek yok dedı aynı motordan bı ark aldı onun da hemen hemen aynı yakıyo bılemedım vallaa ya bı sehır dısı denıcem bakalım nasıl olcak
2600 de ...
çok yakıyor yaw
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
ya benim kymca da aynı (5 lt ile 120-130km gidiyo) yakıyo ben biraz sert kullanıyorum ayrıca 110 kilo 190cm oldugumu soylemem lazım
07 EEE 31
valla benim 233 cc lik vitesli çift silindir cruiserım rodajda olmasına rağmen 100 km de 4.6 litre benzin yakıyor (izmir şehir içi karışık trafik)
200 cc kros 100 kmde 3,5lt civarı yakıyor.
@ttopchu
Man of Faith - John Locke yapmışsın avatarını LOST çu musun?
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)