Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah evden çıkıp E-5 e bağlanacaktım ki aniden bir köpek üzerime atladı ve köpekle beraber yere düştük ( 20-30 km hız ).Kask,eldiven,koruyucu kıyafetim olduğu için dizimin soyulması dışında bir şey olmadı ( dizliğim yoktu ).Köpek üzerime atladıktan sonra nasıl oldu ise köpek altımda kaldı ve 3 - 5 metre kadar o altta ben üstte beraber sürüklendik.İkimize de yazık oldu durduk yere.
Şimdi geleyim asıl konuya.
Motoru çalıştırdım gidiyorum ancak ön disk frenin olduğu bir bölgeden haşur huşur sesler geliyor.Sanki bir poşet takılmışta dönüyo da dönüyor.Ön freni kullandığım zaman ise sanki biri bağırıyor gibi tuhaf bir ses çıkıyor frenden.Bakıyorum çamurluğum da biraz yamulmuş.
Bunun dışında arka frene bastığım sağ ayak pedalı hafif içe doğru girmiş,fren yapacağım zaman direkt ayak altımda değil de içte kalıyor.
En kısa zamanda bir servise gideceğim ancak " şu da olmuştur,buna da baktır " diyeceğiniz bir şey var mıdır?Benim aklıma fren hidroliği geldi ilk etap ama özellikle o seslerin çıkmasına sebep olan büyük bir problem var mıdır?
Önerilerinizi bekliyorum.Motor hasarının en belirgin kısmı da aşağıdaki gibidir.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
http://i.hizliresim.com/b2VQ0m.jpg